Радио FM+ организира пищен детски празник на 1 юни с дирижабъл, музика и много награди

Радио FM+ София подготвя незабравим "Празник на детските усмивки” по случай Международния ден на детето – на 1 юни (събота), от 11 часа в Приключенски парк "Коколандия”, Борисовата градина. 
 
Събитието обещава невиждани забавления както за малчуганите, така и за цялото семейство. Най-голямата изненада ще е уникалният, специално изработен дирижабъл. С помощта на всички присъстващи, той ще бъде пуснат в небето и в продължение на цял месец ще радва столичани.
 
Пеещите изненади за децата ще са любимите им музикални звезди - Рафи, Сани Алекса и Теодор Койчинов. Водещите Ива Дойчинова и Калина Стефанова пък са подготвили атрактивни игри с награди и обещават, че никой няма да си тръгне с празни ръце. Традиционната благотворителна томбола, която радиото организира всяка година, и този път ще набира средства за благородна кауза.
 
На място ще бъдат представени и всички рисунки от националния детски конкурс на тема "Пести водата!” и "Изхвърляй разделно”, който е съвместната инициатива между Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM, Министерството на Околната Среда и Водите и Оперативна програма "Околна среда 2007-2013г". 
 
Първото частно радио в България, Радио FM+ е легенда. Излъчва се ефирно в дванадесет града на България, както и on-line на fmplus.net. Радио FM+ е една от най-силните медийни марки и водещ рекламен носител на пазара през последните двадесет години. Радио FM+ е най-награждаваната търговска радиостанция с традиции в организирането на  промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината (2003; 2005), носител на наградата "Сирак Скитник” на БНР, както и отличията "Superbrand 2012-2013” и "Сърцето на София”.

Свързани новини

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023

Празник на детските усмивки с FM+!

25.05.2022

Празник на детските усмивки 2017

02.06.2017

Празник на детските усмивки c FM+

18.05.2017