И тази година Радио FM+ ще подари на децата на София "Празник на детските усмивки"!

1-ви юни, Парк "Заимов", от 17:30ч.
 
Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители! Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно! 
 
Очаквайте прекрасната Поли Генова, която ще ни подари премиера на своя нова песен - любимата българска звезда зарадва феновете си с "Недей да правиш така". Песента е на български език, със звучене, което докосва сърцето на всеки фен на класическите MTV хитове. Поли създава парчето, вдъхновено от златните години на MTV, докато обикаля Европа, пеейки пред многохилядна публика в Барселона, Варшава и Мадрид. 
 
 
Специален музикален гост на 1 юни ще бъде и очарователната Савина Пламенова, която обича да преплита в своите парчета афро хаус, етно елементи, завладяващ ритъм и убийствен саунд. Тя ще ни представи две свои песни: "Пеперуга" и "Лазаре". Майсторството на шопската фолклорна област Савина овладява при Елена Божкова – солистка в ансамбъла на БНР и БНТ "Мистерията на българските гласове".
 
Ще чуем и талантливата петокласничка Дилмана Иванова, която ще поздрави децата на София с песента "Cool Bugie". Очакват ви много игри с награди, малките балеринки от балет "Синтез", игра с въпроси за зъбките от Ео Дент, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика "Локомотив", с президент и старши-треньор Катрин Велкова, карате шоу, брейк танци, пъргавите "Хороводчета", ще чуем две песни от децата от "Усмихнати ноти", както и страхотните деца от танцова формация "Финес".
 
Ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца. Вземете и ролерите за едно мини-състезание! На алеята с розите Спортен клуб "Екстрийм скейт" ще проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца - ползването на протектори е задължително!
 
Бъдете с нас и нашите страхотни водещи - Евелина Павлова и Калин Кирилов
 
"Празник на детските усмивки" се осъществява с подкрепата на: Столична Община-Район "Оборище", Дентални клиники ЕО Дент – 21 години даряваме усмивки, Училища ЕВРОПА® - 30 години европейско обучение за всички, и нашите традиционни приятели за 1 юни - Bonduelle.
 
Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига за изучаване на английски и други чужди езици в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна. Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/. Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж. Училища ЕВРОПА® са член на най-престижните международни образователни мрежи: ICC-The International Language Association, Lingu@net World Wide, Euro-Languages Net, ENIL - European Network for Intergenerational Learning, e-Euroinclusion, и работят в тясно сътрудничество с над 50 организации от различни страни по различни европейски и международни проекти. Училища ЕВРОПА® са единствената българска образователна институция, притежаваща лиценз за издаване на Европейско езиково портфолио на Съвета на Европа за ученици от горните класове, за възрастни и професионални цели (Акредитационен № 8.2001), както и за деца (Акредитационен № 53.2003). За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА® са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.
 
Дентални клиники ЕО Дент предлагат комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище. Лечение с лазер, имплантология, естетика, (фасети, циркониеви конструкции, избелване със ZOOM2!), 3D диагностика, лечение под наркоза, HELBO терапия, детска дентална медицина, ортодонтия, ултразвукова диагностика, CAD-CAM – технологии, микроскопи и др.
 
Висококвалифициран екип, модерно оборудване и смели интериорни решения дават вашето спокойствие и сигурност при лечението. В ЕО Дент можете да заспите (лечение под седация) и да решите своите проблеми със зъбите, като преобразите своята усмивка. ЕО Дент разполага със специализирана детска дентална клиника за лечение на деца и тийнейджъри и клиника за лечение на деца със специфични потребности (аутизъм, ДЦП и др.) За повече информаиця, разгледайте сайта eo-dent.com.
 
Bonduelle се грижи децата да растат здрави и силни. Марката е наясно, че ежедневната консумация на зеленчуци е ключов фактор тук. Това е задача с повишена трудност, но като социално отговорна компания, чиято мисия е да защитава здравословния начин на живот, Bonduelle не се страхува от предизвикателства. Тяхната мисия е да превърнат вкусната храна на растителна основа в устойчив начин на живот и да помогнат на децата да опознаят света на зеленчуците. Повече информация вижте на сайта https://bonduelle.bg/
 
Фирма за здравословни продукти THE GREEN BEAR
THE GREEN BEAR е марка, създадена на първо място с голяма и амбициозна мечта. Тя е всеки член на семейство да познава и консумира билките, и да постига целите си чрез тях. THE GREEN BEAR създава билкови миксове, произведени в България с висок контрол на качеството на производство. В портфолиото на бранда има специално разработени билкови миксове, насочени към подобряване и постигане на най-често срещаните цели при хората, като намаляване на теглото, премахване на подутия корем, подобряване на съня и стреса и постигане на спортни резултати.
 
Бочко. За повече щастливи моменти.
Бочко е до теб от първия ден в отглеждането на твоето бебе, с доказани добри продукти за всеки етап от неговото развитие. Вече 30 години споделяме с родителите най-прекрасната част от живота – посрещането на бебето и всеотдайната грижа за неговото порастване. Доверието, което ни гласувате, ни мотивира и вдъхновява да продължаваме да създаваме качествени продукти, за да може мама и татко да са спокойни, а мъничето да расте щастливо. С над 70 грижовни продукта - за повече щастливи моменти с Бочко.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023