Уикендът започва в петък с "Морско синьо" и Евелина Павлова

Уикендът започва в петък, с изглед към морето, само по Радио FM+! Не пропускайте "Морско синьо", с Евелина Павлова, всеки петък между 13 и 14 часа. 
 
Пътешествайте заедно с нас, в природните маршрути на България. Потопете се в морето заедно с нашите гости! Очакват ви много морски истории и още нещо...
 
Слушателите вече направиха първото си радиопътешествие до плаж Корал, също и до плажа в Синеморец, където р. Велека се слива с морето. Посетихме и разкошния остров Анастасия, на който ни отведе самата Белослава, гост в "Морско синьо".
 
 
Всеки петък Евелина ще ви води към изумително красиви места и ще ви накара да усетите как, по думите на Дъглас Адамс, "къща край морето не е недвижима собственост, а състояние на духа." 
 
Наш гост беше и разкошната Деси Андонова, която сподели: "Ставам по изгрев. За мен изгревите и залезите са моето аз, това живо злато, което се отразява в морето... Аз не нося злато. За мен това е най-съкровеното и най-прекрасното злато."
 
Гостува ни и нашият приятел и пътешественик Ерсин от Jeremy?, който ни отведе до залива Болата, обграден с червени скали и издълбани в тях пещери. Именно там е заснето и видеото на последната му песен "Не може вечно да вали".
 

Свързани новини

Остават броени дни

17.10.2024

На път с Радио FM+: Фарът

17.10.2024

Празнична седмица в ефира на радиото

14.10.2024

На път с Радио FM+: Странджа планина

10.10.2024

На път с Радио FM+: Под вода

03.10.2024