Радио Fresh! с нова честота и супер лятна програма

Точно в началото на август нашите приятели от Радио Fresh! разшириха ефирното си покритие с още една гореща точка.
 
На честота 97.4 MgHz, жителите и гостите на Царево вече може да слушат ефирно Радио Fresh! и да се освежат с най-добрите хитове и страхотната лятна програма, поднесена от любимите им водещи.
 
Fresh!сутрините предлагат забавление и възможност за много награди в "Шоуто на Блондинките", а вечерите актрисата Рая Белева сбъдва музикални желания в Request-а. Денят преминава свежо в блока на Тео и навлиза в следобеда с "Абсолютно Fresh!" и DIA. Очарователната радиоводеща е добре позната и като изпълнител, а песента й "South Legend" (feat. Fabrizio Parisi & The Editor) е официален саундтрак на Царево и Южното Черноморие в няколко поредни години.
 
С откриването на новата точка ефирните честоти на най-свежата радиостанция стават общо 20 на брой. 97.4 MgHz в Царево попълва черноморската колекция на Радио Fresh! и прави пълно fresh!покритието по най-жадуваната морска линия: Варна, Несебър, Бургас, Царево.
 
Програмата на Радио Fresh! е подчинена изцяло на слогана "Винаги хитовете днес" и излъчва селекция от най-добрите световни и български хитове. Радио Fresh! е част Fresh Radio Group. Медийната група менажира пет от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock, КласикА и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.

Свързани новини

"Морско синьо" и Евелина Павлова

18.07.2024

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

И отново "Празник на детските усмивки"!

21.05.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023