Радио новини

02.06.202216:28

Празник на детските усмивки на Радио FM+: Слънце, синьо небе и...

Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" зарадваха отново децата на София на 1 юни с Празник на детските усмивки.    Цели два часа децата и техните родители се забавляваха с игри, спортни танци, художествена гимнастика и изненади. Дентални клиники Ео Дент представиха Театър за зъбките, а Nobel Фарма, Бондюел,... прочети още »
26.05.202217:25

"Фреш Радио Груп" с награда от SOS Детски селища...

На 19 май в галерия "nOva art" се състоя официалната церемония по връчването на годишните награди за корпоративни партньори на Сдружение SOS Детски селища България.     Водещ  на церемонията беше Калин Кирилов, любим глас от ефира на Radio FM+. Той раздаде своя магнетизъм и чувство за хумор на публиката до... прочети още »
25.05.202209:27

Заповядайте на 1-ви юни - Празник на детските усмивки с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки".   На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.   Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните... прочети още »
22.02.202209:00

Стартира първата RADIOCAST платформа!

Една от най-големите радиовериги - "Фреш Радио Груп" (Радио Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody), стартира първия RADIOCAST в България. Уникалната платформа ще излъчва висококачествено аудио и видеосъдържание, събрано в актуални теми и пречупено през нестандартния поглед на водещите в RADIOCAST.   Популярни лица от телевизионния и... прочети още »
26.11.202113:06

Стани част от търговския екип на Fresh Radio Group!

Стани част от търговския екип на нашата радиогрупа, с топ радио станциите Радио Fresh!, Радио FM+, Радио Z-Rock и Радио Melоdy!    Харесваш ли света на рекламата? Обичаш ли да научаващ нещо ново всеки ден? Смяташ ли, че имаш добри комуникативни умения за позицията консултант-продажби и потенциал за работа в екип? Интересни ли са... прочети още »
15.10.202100:10

29 години FM+! Честит рожден ден на първото музикалнo радио в...

Честит рожден ден на първото музикалнo радио в България! Празнуваме с концерти на живо,  уникална поредица от интервюта и ново шоу в програмата.   Първото музикално радио у нас - Радио FM+, ще празнува своя рожден ден с 4 страхотни седмици! Екипът реши да направи изцяло ново радио шоу за поздрави - "Рикуест зона с Калин и... прочети още »
02.06.202116:57

1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+: много...

Детското парти в Парк "Заимов" отбеляза празника на Детето с весел двучасов купон с много емоции в стил "Аз пея под дъжда". Нищо не помрачи слънчевото настроение и енергия на участниците от сцената. Открихме празника с чаровната DIA, която изпя "Your Sake" и "South Legend". Водещи на партито бяха... прочети още »
18.05.202107:26

Отново заедно на "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки". На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч., Денят на детето ще се превърне в истински щур купон!    1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.   Доведете... прочети още »
28.04.202116:22

TEEN+ по Радио FM+: Всичко за света на младите хора, разказано от...

Всичко за света на младите хора, разказано от самите тях - изкуство, градска култура, образование, музикални открития - това е TEEN+, новата рубрика през погледа на нейния създател: Евелина Павлова.  Сега е модерно да се казва "Бъдещето е тук". Това е и едно посланията към новата ти рубрика в Радио FM+, TEEN+. Наистина ли... прочети още »
24.02.202116:24

Teen+ по Радио FM+: всичко за света на младите хора, разказано от...

Teen+ e новата рубрика в ефира на Радио FM+! Всеки четвъртък, между 13 и 14ч., в шоуто на Евелина Павлова ще звучат и гласовете на различни младежи - ученици и студенти, които ще говорят за своя свят, идеи, избори, интереси в науката и изкуството, за своите музикални открития. Предаването ще гради мост към реалността на младите хора, техните... прочети още »
24.02.202110:25

"По света с Калина" - радио пътешествия по FM+!

Всички мечтaем за екзотични пътешествия. Пътища, които ни зареждат със спомени! Различни култури, вкусна храна, цветове и различни залези...     Калина Стефанова става ексурзовод на вашите мечти, за да пътуваме заедно из големия и шарен свят! Слушайте нашата специална рубрика "По света с Калина"‚ всеки... прочети още »