Свежо

21.02.201715:41

5 чести грешки, които допускаме във фитнеса

В днешно време все повече дами се ориентират към фитнеса, за да поддържат добра фигура, пише woman.hotnews.bg. Често допускат обаче някои грешки в залата, които понякога могат да лишат от смисъл усилията им. Ето кои са най-често срещаните грешки, които трябва да избягваме, за да бъдат пълноценни тренировките ни.    Неподходящо... прочети още »
21.02.201711:48

Каква зодия сте според календара на маите

Астрологията на маите е обвита в мистерия и като много от нещата, които са ни оставили, не са изцяло разгадани, пише highviewart.com. Точните значения на техните астрологически знаци все още не са напълно ясни. Учените предлагат много съвременни интерпретации, базирани на културата на маите и символите, които са използвали.   Това... прочети още »
17.02.201710:28

11 храни, които могат да ви подмладят с 10 години

Всички искаме да изглеждаме по-млади и да живеем толкова дълго, колкото е възможно, пише manager.bg. Въпреки че продължителността на живота ни е генетично обусловена, нашият начин на живот и диета също играят важна роля. За да се поддържаме красиви и млади, кожата ни да запази младежката си свежест за по-дълго, трябва да сме отговорни към... прочети още »
16.02.201723:18

Как да заспите само за една минута

Всичко започна седмица преди сватбата на най-добрата ми приятелка, когато трябваше да произнеса реч и бях толкова нервна, че не можех да заспя. След три дни без почивка, попитах майката на булката (която преподаваше уроци по медитация) какво да правя. Тя каза, че има един трик, който решава проблема.    Известен е като... прочети още »
07.02.201713:29

Коя зодия сте според славянския хороскоп

От деца знаем коя зодия сме според "традиционния" хороскоп. Днес обаче highviewart.com предлага да разберете кой е вашият знак според вижданията на прадедите ни, някога живяли по тези земи. Славянският тотемен хороскоп е изненадващо верен, а знаците в него са много по-различни от тези, с които сме свикнали!   Мечка (10.12... прочети още »
03.02.201713:31

Идеи как да поглезим родените под знака Водолей

Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладки неща, които ги правят усмихнати и щастливи. Водолеите са свободолюбиви, обичащи по нестандартните неща и определено могат да започнат вечерта първо с десерта, а след него със салатата. Определено, представителите на тази зодия не са... прочети още »
01.02.201713:27

10 най-добри храни и напитки за стимулиране на мозъка

Точно както правилната храна поддържа тялото ви здраво, така помага и на ума ви да остане във форма, да е щастлив и да работи на пълни обороти. Кои са хранителните съставки, които допринасят най-много за менталното и когнитивното здраве?   Сайтът profit.bg публикува списък с десет храни, които стимулират сивото вещество. Някои от тях... прочети още »
31.01.201714:44

7 навика, които погрешно смятаме за полезни

Всеки от нас се стеми да се придържа към редица общоприети навици, за които сме чували, че са полезни или избягваме такива, които според широкото мнение са вредни, пише manager.bg. За да поддържаме здравето си в добра форма наистина следва да се предържаме към утвърдени и неоспорими правила, като например измиването на плодовете преди ядене... прочети още »
30.01.201710:29

25 неща, които научих, откакто опростявам живота си

"Един човек е толкова по-богат, колкото повече са нещата, от които може да си позволи да се лиши." - Хенри Дейвид Торо   От 9 години насам се уча да живея по-просто", пише Leo Babauta, автор на блога zen habits, цитиран от manager.bg. Един живот, разчистен от повечето неща, с които хората запълват живота си, и с... прочети още »
27.01.201710:22

9 задължителни умения за вашата автобиография

Да се намери нова работа понякога е трудно. Необходимо е да се съчетават интервюта с писане на мотивационни писма и адекватно дописване на автобиографията ви и задачата се усложнява, ако в момента работите на друго място.   Ако вашето CV е написано ясно, четливо и без правописни грешки - голяма част от работата е свършена, но не... прочети още »
26.01.201710:21

9 хитри фрази, които обезоръжават грубите хора на мига

Когато някой е груб с вас, не е трудно да отвърнете на удара. Ако обаче устоите на първоначалното си желание да заемете защитна позиция и да отговорите на нетактичните или неподходящи коментари, може и да се изненадате от това, което ще се случи, пише manager.bg. Ето няколко фрази, които ще ви помогнат да се справите с грубите... прочети още »