Свежо

21.05.201810:13

Изберете най-доброто място за почивка според зодията

Колкото и да е приятен, изборът на туристическа дестинация невинаги е лесен. За да не се чудите и маете, когато планирате следващата си почивка, се допитайте до зодиакалния си знак, препоръчват астролози, цитирани от dariknews.bg.   Характерът според зодията на всеки човек може да му помогне успешно в избора на партньор, но също така... прочети още »
18.05.201810:14

15+ невероятни места, в които може да се разходите с Google

За всички ни, на които не се очертава в скоро време пътуване до далечна екзотична държава или разходка в културна институция сред най-известните, Google Maps предлага уникални възможности, информира manager.bg.   Американският сайт съдържа богата виртуална реалност. Тя предлага на потребителите да им покаже някои от най-интересните... прочети още »
17.05.201814:49

Най-грандиозното шоу с динозаври в света идва за първи път у нас

26 април, 19:00 часа 27 април, 11:00 / 15:00 часа 28 април, 11:00 часа "Арена Армеец София"   Световно признатата грандиозна продукция "Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular", базирана на отличените с редица награди серии на BBC Studios, ще посети България за първи път през април... прочети още »
15.05.201810:18

Тест: Какъв цвят е името ви? Вижте какво говори за вас

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите сами цвета на името  си, като направите едно просто изчисление, предлага manager.bg. Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата по-долу, и после... прочети още »
14.05.201810:21

11 сутрешни навика за продуктивност през целия ден

Всеки човек се нуждае от енергия и самоконтрол. Изследователи от университета в Нотингам публикуваха проучване, основаващо се на анализ на 83 отделни проучвания в тази област. Откритията им ще променят начина, по който започвате деня си, пише profit.bg.    Учените установили, че самоконтролът и енергията не само са свързани по... прочети още »
13.05.201820:38

Най-полезните и най-вредните храни преди сън

Независимо дали сте ранна птица или сова, всички можем да се съгласим, че когато най-накрая положим глава на възглавницата, бихме искали всъщност наистина да заспим. Нищо не е по-досадно от безсънието, а вече има и достатъчно доказателства, че сънят е от съществено значение за доброто здраве. Всеизвестно е, че храната също влияе на съня, пише... прочети още »
10.05.201810:27

10 ежедневни навика, които ще ви отведат до върха

Трябва да платите цената, ако искате да бъдете шеф, пише profit.bg. Цената е дисциплина. Нито един лидер не е постигнал успех без определено ниво на дисциплина. Именно дисциплинираният човек притежава волята и е способен да се откаже от краткосрочното удоволствие, за да постигне дългосрочна цел. Разбира се, привикването към дисциплината... прочети още »
09.05.201810:13

7 навика, които ни състаряват преждевременно

Остарявате видимо по-бързо, отколкото летят годините? Ако не харесвате това, което виждате в огледалото, може би е време да промените някои от навиците си. Храните, които консумирате и дори начинът, по който спите може да добави години към лицето ви и да съкрати живота ви, пише vesti.bg. Ето някои от навиците, които без да осъзнавате ви... прочети още »
08.05.201810:04

6 начина да намерите време за всичко, което поискате

Понякога на плещите ни са се струпали толкова много задачи, че имаме чувството, че главата ни буквално ще се пръсне. Съответно - оставаме до късно в офиса или продължаваме да работим вкъщи. Това идва за сметка на нашата почивка, сън и здраве, пише obekti.bg. Именно поради тази причина решихме да ви представим тези шест лесни съвета, които ще... прочети още »
04.05.201810:17

Кратък тест показва коя работа е най-подходяща за вас

Много хора се съмняват в избора си на кариера. Това е така, тъй като съществуват работи, които просто не пасват на конкретни психологически характеристики, пише obekti.bg. Именно поради тази причина ви предлагаме да направите този кратък тест по схеми, създадени от Пол Д. Тийгер. Кой знае, може би ще откриете истинското си... прочети още »
03.05.201816:27

По-малко от 72 часа остават до петия Wings for Life World Run

Петото в света и второ поредно в България издание на Wings for Life World Run предстои на 6 май. Тази година бягането в подкрепа на медицински изследвания и клинични проучвания срещу гръбначните травми ще завладее стотици градове по света, сред които и София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.    У нас отбелязваме... прочети още »