Свежо

11.08.202211:00

Панайот Панайотов за скандала "Мижав интерес": Така съм...

Много от скандалите в днешно време тръгват от интернет пространството и по-точно от социалните мрежи. Там всеки може да изкаже мнението си, да покаже гняв, разочарование, но пък и хубави емоции – по какъвто начин иска, както иска и с каквито думи прецени.     Само преди броени дни една случайна публикация на певеца... прочети още »
09.08.202211:00

Айвън Мууди от Five Finger Death Punch: "Музиката ме разбира....

Айвън Мууди от FFDP в новия епизод на "Елена Роберг представя: личности и страсти"!      Какво сърце тупти под татуировките, какви мисли се въртят в главата му, какъв е смисълът на съществуването, какво има отвъд живота. Срещнете Айвън буквално минути преди да излезе на сцената на Hills of Rock Sofia 2022. Ще... прочети още »
05.08.202211:00

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" DIA ни среща...

Ако си чувал поне веднъж фразата, с която Йоана Йокко посреща последователите си във всяко свое видео – "Здрасти, хора, лелчи here!", то вече знаеш, че този епизод ще е повече от щур, защото ни среща с лудостите в живота на Леля, както сама се нарича, или иначе казано един от най-популярните влогъри у нас – Йоана... прочети още »
03.08.202211:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Иван Лечев

Иван Лечев и Елена Розберг са родени на 19-ти юли. Рождените си дни отпразнуваха в новия епизод на поредицата "Елена Розберг представя: личности и страсти".      Темите за красотата и морала спояват разговора, който минава през шарени сюжети като поп песни, рок музика, хумор, вино, любов, приятелство,... прочети още »
29.07.202211:00

"А едно време какво беше морето...": Капитана и Бай...

Винаги е подходящо време за двама мъже в подкаста "Вярваш или не" с DIA. Този път обаче в студиото влизат уникални представители на силния пол: Димитър Иванов – Капитана и Бай Тъньо – верен спътник, другар и духовен учител... Но не точно от тези, които познаваме до този момент.       Димитър... прочети още »
28.07.202211:00

"Божана, Зомби и Нико": Всичко за парите

В новия епизод на "Божана, Зомби и Нико", неуморното трио се захваща с темата за парите.      По-специално – разликата между това да си роден с пари и да си роден без. Кои са истинските богаташи? Как да разпознаем някой има ли пари? Имат ли значение те изобщо?      Тези и много,... прочети още »
25.07.202213:19

Топлинен и слънчев удар: как да избегнем опасностите от горещините?

В разгара на летния сезон съвсем закономерно температурите се покачват. Възникват рискове от прегряване и обезводняване на организма, ако не се предприемат превантивни мерки. Как да се предпазим? Ето съветите на Ясен Тодоров от bb-team.org.   Лято е най-обичаният сезон, който предразполага към повече движение и работа на... прочети още »
25.07.202212:00

Zoom In #11: Рецепта за щастие с ултрамаратонеца Краси Георгиев

Той обича да тича. Той обича предизвикателствата, и предизвикателствата обичат него. Той е един щастлив човек, защото прави това, което харесва.      Това е така сега, но той е човек, който знае и какво е да си на дъното и да си зависим. Каква е рецептата за щастие на Краси Георгиев - ултрамаратонец, атлет и мотиватор... прочети още »
22.07.202211:00

С Италия в сърцето: Ники Станоев и приживяванията му зад граница

Актьорът и телевизионен водещ  с различни по цвят очи Ники Станоев влиза с гръм и трясък в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA.     Вечно усмихнат, той разказа за едно от новите предизвикателства в своя живот - работата му като водещ в късното съботно шоу на Българската национална телевизия.... прочети още »
20.07.202213:00

"Божана, Зомби и Нико" за селската страна на нещата

В новия епизод на подкаста "Божана, Зомби и Нико" гръмотевичното трио разгръща познанията си за селския живот и манталитет.      За бахура, наденицата и спомените им за селото, както и за различните значения, които придаваме на думата "селянин" и какви са те, гледайте и слушайте в YouTube, Spotify и... прочети още »
15.07.202211:00

Адреналин ми дай: Кои са местата, които трябва да посетиш това лято

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA ни предлага куп възможности за авантюристични пътешествия, изпълнени с адреналин, благодарение на автора на култовата поредица "101 отбивки" – Иван Михалев. Именно той е главният герой в подкаста-пътеводител днес.       Желанието му да... прочети още »