Свежо

20.03.202315:00

Писателката Яна Борисова в "Zoom In": Аз не искам да съм...

"Очите ни... Създават началото на живота ни заедно" e посланието, което ни остави писателката и маркетинг специалист Яна Борисова. Тя гостува в подкаста "Zoom In" с втория си роман "Дали да".     Книгата, която се появява точно една година след премиерата на суперуспешния ѝ дебют "Врата... прочети още »
15.03.202311:30

Васко от Ukulele Cheats в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев се потапяме в света на укулелето с Васил Георгиев - създателят на един от най-големите YouTube канали за кавъри и уроци, посветени на инструмента – Ukulele Cheats.      За любовта му към музиката, създаването на уроци и първите стъпки в свиренето на... прочети още »
13.03.202312:00

Оперната певица Гери Николаева е гост в "Изкуството и още...

Омагьосващата оперна певица Гери Николаева на гости в " За изкуството и още нещо" с Рая.   Гери е мецосопрано, автор на "Събудих се и беше утре", водещ глас в мюзикъла "Парижката Света Богородица", създател на певческото риалити "Всеки може да пее" и още от нея къде, какво и... прочети още »
10.03.202311:00

Деян Каменов пред Елена Розберг: Реших да правя нещата по моя начин

По какъв път върви Деян Каменов-Дидо след D2?    Разбира се, че музиката поставя широките рамки на нашия разговор, заради който ще харесате още повече този "безсмислено висок", както шеговито казва баща му, талантлив и много добър и симпатичен мъж.      "Бих казал на сина ми като порасне,... прочети още »
08.03.202311:00

Калин Вельов във "Вярваш или не": Не гоня големи...

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA специален гост е виртуозният перкусионист и певец Калин Вельов.    В студиото той призна, че би искал да може да пътува повече, да види всички кътчета в България, които към този момент е гледал единствено на снимка, поради множеството си... прочети още »
02.03.202312:00

Авторът на "Мамник" Васил Попов в най-новия епизод на...

Наричат писателя Васил Попов "българският Стивън Кинг". Той е авторът на хитовия аудио-сериал "Мамник", който скоро излезе и на хартия, както и на най-новото заглавие в "Сторител" - ще откриете "Пермафрост" на първото място в платформата.   Едва 33-годишен, преди няколко години дебютира със... прочети още »
28.02.202311:00

Боряна Братоева в "За изкуството и още нещо" с Рая

В новия епизод на "За изкуството и още нещо" с Рая имате възможността да се насладите на младата и чаровна актриса Боряна Братоева.    Write to Petko Kralev   Нашумяла от сериалите "Седем часа разлика" и "Съни бийч", както и от различни театрални постановки, тя влиза студиото с цялата си... прочети още »
24.02.202311:00

Пънк-рок кралицата на българската музика Милена Славова пред Елена...

Милена Славова гостува на рождения си ден /24-ти февруари/ в подкаста "Елена Розберг представя: личности и страсти".     За страстите на Милена - музика, мотори, реставрация на ретро мебели. Истории с Георги Минчев, Леми Килмистър и Йън Гилън. Случки от Пхенян, Сан Ремо, Лондон, бившия Съветски съюз, Съединените... прочети още »
22.02.202312:30

Иван Кубаков–Куба в новия епизод на "Непознатият подкаст"

Навръх рождения ден на Radiocast в новия епизод на "Непознатият подкаст" с мен Петко Кралев на фокус е младият изгряващ изпълнител Иван Кубаков – Куба.      С него си говорим за това какво е да си млад артист в България, за страстта към музиката и за това да не отстъпваш от принципите си, с цел да се... прочети още »
20.02.202311:00

EVA: Проверяваха ме от НАП заради фен, когото допуснах прекалено близо

Ако има човек, който винаги е бил безкрайно близък със своите фенове, то това е EVA. Още щом изгря на музикалната сцена, тя бързо стана известна с това, че е открита с почитателите си и споделя почти всичко от своя живот с тях.     В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" тя разказа именно за тази своя част от... прочети още »
17.02.202311:00

Специалистът по киберсигурност Петър Кирков в новия епизод на...

Ако спазвате правилата за киберсигурност, сте в безопасност, уверява Петър Кирков, национален координатор по киберсигурността на България.    Каква е най-добрата ни защита в Интернет ще разберете от новия епизод на "Елена Розберг представя: личности и страсти".       Петър Кирков има опит... прочети още »