Свежо

25.07.201713:21

Знаменитостите без грим изглеждат като всички нас (галерия)

Независимо дали ги виждаме във филми, клипове, или на кориците на списанията, знаменитостите рядко позволяват да бъдат видяни без грим, или поне без намесата на фотообработващ софтуер.    Но както можете да се убедите в галерията ни, понякога и на тях им писва от очакванията на другите да са винаги перфектни. И просто искат да... прочети още »
20.07.201715:48

36 начина да победите вредните си навици

Нищо няма да се промени, докато не започнете всекидневни промени.  – Leo Babauta   Leo Babauta, минималист и един от най-успените предприемачи, е убеден: промяната на навиците е едно от фундаменталните умения, позволяващи да трансформираме живота и личността си. И на това умение можеш да се научиш, уверява... прочети още »
18.07.201710:17

10 типа токсични хора, които трябва да избягвате

Токсичните хора – със сигурност ги има около вас. Те създават негативни емоции и напрежение. Как да се справите с тях? Няма друг начин, освен един – избягвайте ги, съветват от profit.bg. Токсичните хора отравят всичко около себе си и няма смисъл да се опитвате да ги превъзпитавате или да се сприятелявате. Най-добре стойте далеч от... прочети още »
17.07.201709:31

10 съвета как да се справяте с минимално количество сън

Имате нужда да се наспите добре, за да можете да работите по-усърдно на следващия ден? Това все някога ще ви се случи, но междувремено: децата не са ви позволили да спите цяла нощ, въртите се в леглото до 4 часа през нощта, защото мислите за сметките, които имате да плащате, току-що сте приключили с някакъв проект и вече е 2 часа през нощта.... прочети още »
12.07.201711:57

Фестивал за интердисциплинарно изкуство 180°

Наближава четвъртото поредно издание на лабораторията за иновативно изкуство 180°, която е насочена към експерименталния подход и изследването на нови модели на изразяване. Десетки съвременни артисти от страната и чужбина ще се съберат в София между 22-и и 28-и юли и ще трансформират рамките на стандартното боравене с 5 различни форми на... прочети още »
09.07.201716:13

Три невероятно красиви актриси с анатомични дефекти

Меган Фокс Дори и при такава красaвица като Меган Фокс, може да се намери недостатък: поради вродени аномалия, актрисата има малко по-къс, но доста широк палец. Меган споделя, че като дете се е притеснявала от дефекта, но сега дори се надсмива над тези си тревоги. Елизабет Тейлър По време на едни от първите си  снимки, тогава... прочети още »
06.07.201710:02

10 съвета за пълноценен живот от Чарлс Буковски

Животът е един. И трябва да го изживеем на максимум. Как да стане това обаче? За съвет може да се обърнем към един от признатите специалисти в тази област – писателя Чарлс Буковски, пише Обекти.   За него казват, че пиел повече от необходимото, имал повече любовници, отколкото се смятало за прилично, работел не там, където се... прочети още »
05.07.201712:14

8 начина да спазите диетата си в офиса

Повечето от нас живеят живот, изпълнен със стрес, пише profit.bg. Сутрин с бясна скорост тичаме към работното място. В ръката си носим само кафе и сме се запътили към поредния ден, в който здравословното хранене е мит. Трудно е да се отделя време за тренировки и здравословно меню, ако работите 8 часа дневно. Въпреки това, стига да желаете,... прочети още »
29.06.201712:11

4 прости, научно доказани лека срещу хроничната преумора

Според експертите Кристина Малак и Сюзън Джаксън от University of California Berkeley, служителите, които страдат от хронична преумора, "се самосъжаляват и са недоволни от постиженията в работата си", пише manager.bg. Преумората може да сполети всекиго, дори онези, които харесват професията си. Но ако се чувствате изтощени,... прочети още »
27.06.201712:24

10 правила при лов на евтини самолетни билети

Случвало ли ви се е да установите, че съседът ви по седалка е закупил самолетния си билет много по-евтино от вас? Твърде вероятно. Това е така, защото цените на полетите се променят непрекъснато под въздействието на различни фактори. Кои са 10-те основни правила, за сдобиване с евтини самолетни билети не само в предстоящия летен сезон,... прочети още »
26.06.201716:03

Нередовният сън води до намалено усещане за щастие

Ново изследване на учени от Масачузетския технологичен институт навежда на мисълта, че недоспиването на студентите може да повлияе върху благоденствието им, съобщи dariknews.bg. Студентите посвещават на обучение и общуване голяма част от времето си, а товa често е свързано с недоспиване, което може да повлияе върху благоденствието... прочети още »