Свежо

08.05.202011:21

През коя врата ще минеш? Разбери повече за себе си с този бърз тест

Безброй пъти в живота на всеки човек се е налагало да взима решения, да избере посоката, в която да поеме, да претегли алтернативите и да рискува да последва интуицията си тогава, когато не знае къде ще го отведе пътя, по който е поел, пише framar.bg.    Изберете вратата, през която да минете - фигуративно казано, разбира... прочети още »
30.04.202010:16

Любовта мeжду зодиите през погледа на киното

"Каква любов, като на кино!" Често сме слушали този израз, но замисляли ли сте се колко филми има и колко различни смисъла може да носи това възклицание?  Особено, когато става дума за отношенията между различните зодии... Вижте взаимоотношенията между зодиите, представени чрез популярни филмови заглавия. Проверете вашата... прочети още »
29.04.202014:28

5 съвета как да останете здрави, ако седите по цял ден

Дългите часове на работа пред компютъра няма начин да не се отразят на здравето ни, пише profit.bg. Вижте как да се справите с обездвижването, преди то да се е справило с вас:    1. Преместете монитора  Ако мониторът е поставен директно на вашия работен плот, време е да го преместите. Според специалистите горната... прочети още »
28.04.202011:18

18 трика, с които да надхитрим пролетната умора

Пролетта е може би най-прекрасният сезон в годината. Денят става по-дълъг, увеличават се слънчевите часове, всичко цъфти, пробужда се за нов живот и прелива от енергия... А вие се чувствате ужасно, без тонус и настроение, силно разсеяни и без никакво желание за работа! Ако все по-често усещате липса на апетит, безсъние, главоболие, постоянна... прочети още »
22.04.202010:16

5 малки решения, които правят хората щастливи всеки ден

С моя екип проведохме проучване, което разглежда разликите в начина на живот на щастливите хора в сравнение с тези, които се чувстват по-недоволни, пише д-р Райън Хауъл в "Psychology Today”. Интересуваха ни няколко характеристики на щастливите хора, сред които връзката между парите и щастието.Изследвахме предикторите на щастието в... прочети още »
21.04.202012:02

8 сигурни начина да пестите време

Всички се оплакваме, че не ни стига времето. А в крайна сметка всичко опира до планиране. От вас завили дали ще имате време или не. Има няколко прости начина, които, ако превърнете в навик, ще спестите поне половин, а защо не и един цял час на ден, казват от profit.bg.    Започвайте деня рано  Ако навиете алармата си само... прочети още »
13.04.202012:17

5 знака, че сте готови за фрийланс кариера

В понеделник най-малко от всичко ни се ходи на работа. Ех, да можеше да се останете вкъщи, да решавате сами кога да почва и свършва работото ви време, да няма шеф, който да ви виси над главата... Всъщност може, ако сте фрилансър. Дали обаче само желанието стига, за да сте готови за това? Проверете със съветите на profit.bg. Как да разберем,... прочети още »
08.04.202007:35

Астро поглед към пролетта на 2020

Венера влиза в Близнаци и остава там до 7 август, Марс започва да се откопчва от зловещата прегръдка на Сатурн в Козирог и двете планети навлизат в иновативния знак Водолей. В най-добрия случай тези промени носят надежда за много научни открития и щастлива развръзка на кризата. Колкото внезапно бяхме хванати в капан, толкова и неочаквано ще... прочети още »
07.04.202016:13

Как реагират зодиите, хванати под карантина

Тъкмо когато зодиите се бяха събрали да вдигнат голям купон, обявяват национална карантина и всяко излизане е свързанo с огромни глоби.     РИБИ: (изтичва до кухнята и вижда няколко каси шампанско и вино, и водка, и уиски...): Влетява в стаята с останалите и ухилено крещи : Хора, ще се справим, дръжте се, нямаме повод за... прочети още »
07.04.202008:35

Ето как да видите света на живо, без да напускате дома си!

Самолетните компании по света преустановиха полетите си. Страните затвориха границите си, а властите на повечето от тях заставят гражданите да си стоят по домовете. Новият коронавирус ограничи придвижването по всеки един възможен начин. Нашето въображение обаче все още е живо. Представяме ви 10 начина да видите света през чудото на уеб... прочети още »
03.04.202010:04

9 стъпки за борба с мързела

Как да преборим мързела на работа? Този въпрос си задават всички офис служители, затворени да се трудят у дома си, когато почивката е мечта, а работата сякаш е дойно повече, защото жонглират с домакинство, деца и какво ли още не. Има няколко техники, с които мързелът може да бъде победен, коментира manager.bg. Ето кои са... прочети още »