Свежо

11.12.201813:21

Новият български IT роман "Водната кула" с премиера на...

Премиерата на романа "Водната кула" ще срещне автора Диана Петрова с нейните почитатели и с любителите на новия за българската балетристика жанр ИТ роман на 13-ти декември. Събитието ще се състои в клуб "Книгата" на ул. "Георги С. Раковски" №193 с начало в 19ч.   Петият роман на Диана Петрова представя... прочети още »
10.12.201810:34

"Осиновени истории" на Бела Чолакова не залага на...

"Осиновени истории" от Бела Чолакова (издателство "Труд") е книга за безумната емоция да срещнеш детето си; за неописуемото усещане да те прегърнат с любов; да бъдеш подкрепян и обичан; да подкрепяш и обичаш. За най-голямото щастие да си нечия майка, баща… нечие дете.    За осъзнаването, че тежките... прочети още »
06.12.201810:28

Тест: Научете какъв тип романтичен партньор сте

Задавали ли сте си въпроса дали спадате към определен тип романтични партньори по начина, по който гледате на връзката си, или пък според изискванията, които имате към любимия човек, пита Фрамар? Дали сте от онези, които изпитват собственическо чувство и лесно допускат ревност в душата си, или пък имате свободолюбива натура и нямате нищо... прочети още »
05.12.201810:16

5 съвета за справяне с разноските покрай Коледа

Както всички знаем, Коледа е един от най-скъпите периоди в годината. Това е така поради ред причини. Всяка година приликата е, че вадите доста пари от джоба си за подаръци. Освен това, за да смогнете с празничните приготовления, понякога се налага да си вземете почивен ден или два. А защо не да си вземете и няколко дни почивка за семейни... прочети още »
03.12.201817:19

8 сока, които са мощни витаминозни бомби през зимата

Билковите и плодовите сокове съдържат голямо количество витамини, минерали, растителни вещества и етерични масла, което ги прави добър помощник при редица заболявания, пише avtora.com. За да постигнем желания ефект, е хубаво да ги приемаме поне 2 пъти дневно в продължение на 4-6 седмици. Ето за какво помагат различните сокове.   Сок... прочети още »
03.12.201813:55

Наближават Дни на донорството 2018

Ежегодната инициатива "Дни на донорството”, която Фондация “Майки за донорството” провежда съвместно с МБАЛ “Надежда”, ще се проведе на 7, 8 и 9-ти декември 2018г. във фоайето на едноименната клиника.   Програмата на събитието ще предложи радост за децата с фокуси, игри с аниматори и разбира се... прочети още »
30.11.201809:10

Cърф, катерене и спелеология в програмата на 14-тите Дни на...

Тридневната програма на 14-тите "Дни на предизвикателствата" е вече ясна. Фестивалът за екстремни спортове и приключения, който и тази година ще се проведе между 3 и 5 декември в Аула "Максима" на УАСГ, тази година обхваща един изключително широк спектър от теми, сред които всеки с приключенския дух в сърцето си ще може да... прочети още »
26.11.201809:59

Изберете подарък за половинката си според зодията

Вероятно нерядко изпадате в ситуация, в която сте канени на нечий рожден ден, а нямате абсолютно никаква представа какво да подарите по повода. Ситуацията се усложнява още повече, когато празнуващият е вашата половинка и е необходим не просто подарък, а наистина специален такъв. Jenite.bg ще ви помогнат не само да излезете успешно от подобна... прочети още »
15.11.201810:28

Тест: Името ви е ключ към мисията ви в живота

Щастието ни в живота е закодирано в материята, от която е изградена вселената, пише div.bg. Мисията ни в живота, например, се определя от името и фамилията ни. Зад всяка буква от тези две имена, с които се представяме пред света, се крие цифра, а сборът от тези цифри предопределя пътя, по който трябва да се движим. Промяна в името е и промяна... прочети още »
13.11.201810:13

25 неща, които трябва да се откажете да правите още днес

Когато спрете да преследвате грешните неща, давате шанс на добрите неща да ви хванат. Така че, започнете от днес, съветва manager.bg.   1. Откажете се да бъдете перфектни – истинският свят не възнаграждава перфекционистите, той награждава хората, които си вършат работата.   2. Откажете се непрекъснато да се... прочети още »
08.11.201810:18

Как да живеем с 10 години повече?

Как да запазим здравето си днес, когато не се движим и ядем вредна храна. Това е въпрос, който вълнува всички, пише profit.bg. Барбара Ботани е "естествен лечител“. Тя дава съвети на хората за това как да живеят по-добре, като твърди, че всичко, което трябва да направите е лесно и съвсем естествено за организма. Вижте нейните... прочети още »