Свежо

31.01.202313:00

Божана, Зомби и Нико: равносметка за 2022!

Дни преди Божана и Зомби да заминат за Survivor, чуйте предпразничния епизод на триото, в който споделят новогодишните си желания, както и каква е личната равносметка на всеки от тях за изминалата 2022!      С подкрепата на Merlin’s Vitamin Aqua, тримата разказват за най-запомнящите се за тях моменти от... прочети още »
27.01.202311:00

Георги Иванов разкрива тайната на добрия сценарий в "За...

В новия епизод на "За изкуството и още нещо" с Рая ще видите и чуете мъжката част от звездното сценарно трио, което стои зад новия исторически сериал "Войната на буквите" - Георги Иванов.      Ще разберете как се пише сценарий, как се образува идея, колко трябва да си вдъхновен и какъв поглед трябва... прочети още »
24.01.202312:00

Красимира Хаджииванова от "Майко мила" в новия епизод на...

Родителството е темата в новия епизод на Zoom In с Криси Цветкова, в който ни гостува Красимира Хаджииванова от "Майко Мила".      С хубава доза чувство за хумор поглеждаме към необятния свят на майчинството, докато държим в ръце третото издание на книгата с разкази "Да оцелееш като родител". Вътре... прочети още »
20.01.202311:00

Файчето пред Елена Розберг: Единственият начин да съветваме децата...

Николай Маджаров-Файчето - музикант, продуцент, мултиинструменталист, гостува в подкаста "Елена Розберг представя: личности и страсти".      Страстите на Файчето са децата, любимата жена, музиката, хубавата храна, моторите, пътешествията. Във визитката му са Тибетски сърца и... прочети още »
18.01.202311:00

В името на музиката: певецът Росен Янчев, който свали 120 килограма

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA главен герой е певецът, който постави невиждан рекорд в родния шоубизнес – Росен Янчев.   В името на музиката, сцената и кариерата си той претърпява пълна трансформация, като отслабва с цели 120 килограма. "Когато помолих майка си да ми завърже обувките, защото аз... прочети още »
11.01.202311:00

Димитър Косев пред Елена Розберг: Да дирижирам Godsmack с оркестър...

В новия епизод на "Елена Розберг представя" гостува Димитър Косев, чиято история може да се обобщи така - от Верди до Пердах.      На 21 години Косев е вече диригент на Русенската опера, наред с това участва в различни рок проекти, а в момента свири за кеф в хардкор групата Пердах. Завършил е във Виена... прочети още »
06.01.202311:00

Флора Стратиева в "Непознатият подкаст" с Петко Кралев

В първия за 2023 година епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев гостува Флора Стратиева – влогър, инфлуенсър, а вече и водещ в БНТ.      Флора разказва за живота на един инфлуенсър в България, както и за прехода към телевизията, като човек, който сам заснема и обработва своите видеа. Тя споделя и... прочети още »
04.01.202312:00

"Вярваш или не" с DIA: Кои са най-големите мечти на трио...

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA честитим на всички новата година заедно с трио "Hypnotic". Какво по-хубаво начало на годината, освен с три дами, които преобръщат представите за класическа музика?     Мария Новева, Бистра Копринкова и Марина Хинова са българският кросоувър феномен,... прочети още »
30.12.202211:00

Zoom In #19: Космическите събития на годината със Светльо Александров

В новия епизод на Zoom In с Криси Цветкова си говорим за най-големите космически събития през годината със създателя на сайта cosmos.1.bg Светослав Александров.   Преди броени дни стана факт първата южнокорейска мисия до Луната. Видяхме как китайските космически кораби с екипажи на борда буквално се разминават в Космоса, и как... прочети още »
29.12.202211:00

"За изкуството и още нещо" с Рая: Алек Алексиев

Ето кой влиза в новия епизод на "За изкуството и още нещо" - това е Алек Алексиев. Той е актьор, продуцент и изцяло социално ангажиран човек. Алек говори за спонтанното си желание да помогне на бедстващите хора в Украйна, откровено заявява отношението си към социалните каузи и съвсем искрено разказва за това колко време прекарва... прочети още »
23.12.202211:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Васил...

В последния епизод на подкаста "Елена Розберг представя" за 2022 гостува уважаван професионалист и диригент, и успешен мениджър, чийто живот е посветен на музиката - Васил Димитров, изпълнителен директор на Fresh Radio Group и Cantus Firmus.      Ръководител на радиостанции, които са лидери в национален ефир... прочети още »