Свежо

26.07.202315:00

Орлин Павлов в Radiocast: Предстои ми музикално лято

Певецът Орлин Павлов е звездата в новия епизод на Radiocast.   Пред DIA той разказа за лятото по ноти, което му предстои: "Започва моето турне. Много се вълнувам от срещите на живо с публиката!"     Въпреки многобройните си ангажименти покрай музиката обаче, певецът отделя специално време за своята... прочети още »
14.07.202312:30

Георги Ненов: Вярата в себе си е пътят към успеха!

Създателят на един от най-слушаните подкасти в България – "Свръхчовекът" с Георги Ненов гостува в новия епизод на Radiocast.      За началото и изминатия път, за трудностите, за превръщането на едно хоби в устойчив бизнес и за силата и желанието да даваме повече и да помагаме на другите - гледайте и... прочети още »
03.07.202312:30

Филип Буков: Аз знам какви жени привличам

Филип Буков е един от най-нашумелите актьори днес. Завършил НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, той е младата надежда на българското кино и театър.     В студиото на Radiocast Филип разкри подробности за живота си, които остават извън светлините на прожекторите – как се запознава с приятелката си, какви жени... прочети още »
28.06.202312:30

Глен Хюз: "Няма да спра да пиша музика за вас. Обичам ви,...

"Искам да кажа нещо на хората в България – не само в София, а в цялата ви прекрасна страна. Искам да знаят колко важни са били винаги за мен. Като човек, който пише музика през цялото време, винаги се питам – дали това ще се хареса в България? Няма да се уморя да повтарям, отново и отново, колко съм щастлив, че ще сме заедно... прочети още »
27.06.202316:09

RADIOCAST влиза в едно най-предпочитаните аудио пространства в...

Потребителите на RADIOCAST вече имат достъп до всички епизоди на платформата и в Storyrtel, водеща стрийминг компания за аудио и електронни книги, която е добре позната в България.   Само за година от своето създаване, RADIOCAST се превърна от нова дигитална платформа в любимото онлайн пространство за висококачествено аудио- и... прочети още »
16.06.202311:00

Топ 10 филми на рапъра Григовор

Илия Григоров-Григовор е изпълнител, част от групата So Called Crew, сценарист, ценител на изкуството - не само музикално, но и филмово.      С него разговаряме за първата му роля в телевизията, откъде произхожда интересът му към киното, какво е гледал напоследък, както и на коя снимачна площадка би искал да работи,... прочети още »
14.06.202311:00

"Овъртолена" в живота: актрисата Лили Гелева в Radiocast

Лили Гелева - актрисата, певицата, инфлуенсърът, майката…     За влиянието и забавлението в социалните мрежи, и как тя се чувства там като главен герой. Ще чуете и мислите ѝ за новото естествено начало, което осмисля живота ѝ - ролята на майка!     Слушайте и гледайте свежата и слънчева Лили Гелева... прочети още »
09.06.202313:30

Кирил Маричков: На прага на времето

"Родителите ми ме научиха как да порасна свободен човек в несвободна страна. Рокът е музика на свободните хора."      Това сподели Кирил Маричков в интервюто на Елена Розберг. Легендарният музикант представя автобиографията си „На прага на времето“.      От Бъндараците през... прочети още »
07.06.202315:30

Димитър Донски: Трябва да знаеш какво ще кажеш на сцената

Димитър Донски е сценарист и стендъп комедиант.      След като учи дълги години в университета на Южен Илинойс в Карбондейл, се завръща в България, за да започне кариерата си като комик.      За пътя му, обучението в САЩ, работата в българските телевизии, комедията и дебюта му като режисьор на... прочети още »
07.06.202311:02

Поколението Z пие значително по-малко алкохол на концерти

Представителите на Поколението Z – всички младежи родени в периода 1997-2012 г., пият значително по-малки количества алкохол по време на концерти и това застрашава приходите на по-малките зали и заведения, информира Billboard.    Намалената употреба на алкохолни напитки удря сериозно ключов източник на приходи за много... прочети още »
02.06.202312:00

YANA: Талантът е до един момент

В новия епизод на Radiocast гостува младата изгряваща изпълнителка YANA.    Petko ЕТО   Малко след като е издала дебютния си албум тя разказва за пътя си на музикант и за ролята на таланта и труда. Според Яна Янчева талантът е важен, но ако човек не работи, за да развие своите дадености, няма значение колко е талантлив.... прочети още »