Свежо

10.09.201914:00

BRITANICA вдъхновява децата с конкурса "Моето пътешествие...

За пета поредна година BRITANICA вдъхновява децата с конкурс за детска рисунка, който стартира днес - 10 септември, и ще продължи до 10 ноември 2019 г. Неговата тема е "Моето пътешествие около света". В художествената надпревара могат да участват деца от 3. и 4. група в детските градини и ученици от 1. и 2. клас. Те ще се състезават... прочети още »
10.09.201909:00

7 начина да запазим добрата си форма от лятото

Обичайно през лятото успяваме да влезем в по-добра физическа форма и да се чувстваме стегнати и по-слаби. Приемали сме повече плодове и зеленчуци, повече течности, повече сме се движили и това по всякакъв начин си личи, както по стегнатите ни мускули, така и по усмивката на лицето.   Но лятото малко по малко си отива, а на нас... прочети още »
09.09.201921:17

Най-голямото експо за квалифицирани кадри на 10 септември в Арена...

Career Show събира топ работодатели и квалифицирани кадри на едно място Най-голямото кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец. 150 топ компании ще търсят специалисти сред над 2000 кандидати, които ще посетят събитието. Career Show 2019 се провежда под патронажа на... прочети още »
06.09.201909:11

MR Medical Recruiters в търсене на медицински специалисти

Ние, MR Medical Recruiters, сме посредническа агенция за набиране на квалифицирани специалисти в областта на здравеопазването и медицината.    Работим с редица специализирани медицински заведения и предлагаме широк спектър от работни позиции в различни краища на Германия. В нашия екип работят професионалисти от различни държави,... прочети още »
04.09.201917:00

Голямото откриване на BRITANICA Park School

С официална церемония и тържествен водосвет днес бе открита сградата на BRITANICA Park School - първото частно парк училище с детска градина в България.   Иновативният кампус, разположен на площ от 15 423 кв. м в кв. Драгалевци в София, ще посрещне учениците си на 16 септември, а в детската градина The Castle от вчера вече ехти... прочети още »
30.08.201910:16

Бърз и лесен тест за диагностика на емоционалното състояние

Известният британски психолог Пип Уилсън е автор на този ултра бърз и невероятно лесен тест, с който за много кратко време може да се определи в какво емоционално състояние се намира човек и доколко неговите очаквания и нагласи съответстват на действителността, пише manager.bg. Погледнете картинката и се опитайте да определите: къде... прочети още »
27.08.201914:10

5 съвета за облекло по време на интервю

Предстои ви интервю за работа. Подготвяте CV, срещата е уговорена, напълно сигурни сте в себе си, но заставате пред гардероба. Сякаш ще е по-лесно като отворите там да е Нарния, но случаят е много по-тежък. Какво да облека?!? Въпрос, който ехти здраво, защото осъзнавате колко е важно да се представите блестящо, за да видят, че сте топ... прочети още »
23.08.201910:16

9 неща, които се случват с тялото, когато гледаме в телефона по...

Ако поискате от някой в наши дни да назове едно нещо, без което не може да живее, неминуемо в челната тройка ще попадне любимият смартфон, пише manager.bg. Замисляли ли сте се обаче какво наистина се случва, ако цял ден се взирате в дисплея? Ето девет неща, които се случват с тялото ви, докато гледате цял ден в телефона... прочети още »
20.08.201910:15

Правилото за 20-те минути на ден

Почти всяка уважаваща себе си теория за мотивационната дейност разсъждава над конкретни рецепти за прехода от теория към практика, пише manager.bg.    Една от тях е и правилото за 20-те минути, което в крайна сметка опита до съвсем простичката психологическа наглада, че за 20 минути всеки може да изтърпи каквото и да е действие,... прочети още »
15.08.201910:10

Опознайте себе си по-добре с този тест на личността

Тестът съдържа само три въпроса, но ще останете изненадани от резултата, обещават от HighViewArt. Не поглеждайте в края на теста. Отговаряйте на въпросите последователно. Бавно превъртайте екрана и записвайте отговорите си на лист. Това е сериозен въпросник и ще ви даде по-добра представа за вашата същност.   1. Подредете животните... прочети още »
14.08.201910:14

Как да контролираме потенето с храната си

Изпотяването е нормален и необходим процес за регулиране на температурата на човешкото тяло. Чрез потните жлези се изхвърлят и ненужните вещества през кожата. В тялото има милиони потни жлези, но най-силно концентрирани те са по челото, под мишниците, длани и стъпалата.   Въпреки хигиената и употребата на различни козметични... прочети още »