Свежо

09.10.202312:39

Лазар Хрисимов на Филмовия фестивал във Венеция!

Тази година Radiocast имаше свой представител на Филмовия фестивал във Венеция.      Лазар Хрисимов с акредитация и достъп до всички прожекции и пресконференции разказва на Петко Кралев и нашите зрители за преживяването си там.     За звездите, филмите и забележителностите, които е видял Лазар във... прочети още »
06.10.202312:30

Крис Риска и Жорони в Radiocast: Колко често се смеете искрено?

Когато става въпрос за забавление и искрен смях, в ума ни изскачат само две имена – интернет сензацията Крис Риска и топ комедиантът Жорони.   И двамата са си обещали да "разплакват" винаги своята публика от смях. Смело можем да кажем, че им се получава както на живо, така и в социалникте мрежи, но също и в... прочети още »
02.10.202315:56

RADIOCAST с ново лого и нова визуална опаковка

ОБНОВЯВАНЕ е ключовата дума в предстоящите епизоди на RADIOCAST. Ново лого, нови идеи, нови лица, а защо не и нови водещи?    Предстои обновяване и на визуалната опаковка на каста, което ще придаде на студиото нова творческа идентичност. Всичко е възможно да видите и чуете в новите епизоди!    RADIOCAST привлича... прочети още »
28.09.202312:30

Актьорът Пламен Димов в Radiocast

В новия епизод на Radiocast с Рая се насладете на младия актьор Пламен Димов.      Освен ролите му в Народния театър, които не трябва да пропускате, Пламен е изборът на големия режисьор Георги Дюлгеров за новия му филм "Записки по едно предателство".      Слушайте и гледайте Пламен... прочети още »
21.09.202313:00

So Called Crew отново в Radiocast

Вече издали новия си албум и обикалящи България да го представят, Григовор и Гена се върнаха в студиото на Radiocast за още.      За ъндърграунда в България и за разликата между това да имаш милиони слушания и това да пълниш зали, както и за истинския хип-хоп, гледайте и слушайте новия епизод на Radiocast в YouTube,... прочети още »
13.09.202313:00

Пам Велидис за Radiocast: Не бих излизала с мъж, с когото работя!

Новият епизод на Radiocast ни предоставя страхотната възможност да навлезем в интимния свят на една от най-ярките личности в социалното пространство – инфлуенсърът Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис.   Още по време на участието си в риалити формата „Ергенът“, Пам не се поколеба и за... прочети още »
07.09.202312:00

Жлъч, Григовор и Гена в Radiocast дни преди промото на новия им албум

Илия, Матю и Евгени – So Called Crew – гостуват в студиото на Radiocast дни преди да представят новия си албум "Втори живот" на живо.  Тримата разказват за това как са открили хип-хопа, как творят и защо за тях е важно да се затворят в студиото и да създават албуми.  За рап враждата между Жлъч и... прочети още »
18.08.202312:29

Кръстиха нов вид змия на Харисън Форд

Актьорът Харисън Форд, прочул се с ролите на Хан Соло в "Междузвездни войни" и на Индиана Джоунс в поредицата за приключенията на екранния археолог, вдъхнови името на нов вид змия, открит в перуанските Анди.   Форд отдавна има своеобразна връзка със змиите, благодарение на реплика от филм от поредицата за Индиана Джоунс. В... прочети още »
16.08.202312:30

Павел Колев и Ицака: Нужно е постоянство, за да успееш!

Двама от най-влиятелните ютюбъри в България - Павел Колев и Ицака, гостуват в най-новия епизод на Radiocast.      Със своите над 500 000 абонати дуото има зад гърба си безброй различни видеа, формати, успешни и неуспешни проекти. Докато в момента се излъчва вторият сезон на собственото им онлайн реалити предаване... прочети още »
03.08.202312:30

Винаги забавна и в центъра на вниманието, актрисата Весела...

Това е Весела Бабинова, на живо в Radiocast при Рая.      Не пропускайте да станете част от искрената, неподправена и свободолюбива природа на актрисата от “Мен не ме мислете”, “Денят на бащата” и много нашумели театрални постановки.      Гледайте и слушайте в каналите на... прочети още »
26.07.202315:00

Орлин Павлов в Radiocast: Предстои ми музикално лято

Певецът Орлин Павлов е звездата в новия епизод на Radiocast.   Пред DIA той разказа за лятото по ноти, което му предстои: "Започва моето турне. Много се вълнувам от срещите на живо с публиката!"     Въпреки многобройните си ангажименти покрай музиката обаче, певецът отделя специално време за своята... прочети още »