Свежо

25.04.201712:45

Половин София без топла вода през май и юни

Всички източни квартали на София остават без топла вода от 3 до 14 май и от 1 до 11 август заради предстоящи ремонти, съобщава "Топлофикация - София", пише manager.bg. За тези периоди на клиентите няма да се начисляват сметки за топла вода, уточняват от дружеството.   Без топла вода ще останат клиентите от: ж.к.... прочети още »
21.04.201710:17

6 начина да се отърсим от сутрешната раздразнителност

Справянето със сутрешната раздразнителност никога не е лесна задача, дори и когато практикувате медитиране. Тялото само може да се лекува, трябва само да му дадете шанс, за да го направи. Следвайте експертните съвети на profit.bg за намаляване на сутрешната раздразнителност и ще можете сутрин да отваряте очи с думите "Какво красиво... прочети още »
20.04.201710:28

Тест: Името ви е ключ към мисията ви в живота

Щастието ни в живота е закодирано в материята, от която е изградена вселената, пише div.bg. Мисията ни в живота, например, се определя от името и фамилията ни. Зад всяка буква от тези две имена, с които се представяме пред света, се крие цифра, а сборът от тези цифри предопределя пътя, по който трябва да се движим. Промяна в името е и промяна... прочети още »
19.04.201710:23

Тибетски зодиак: Открийте кой е вашият знак

Тибетската култура е може би най-силно съхранената източна такава, на фона на ориентираното към Запада съвремие. А неизменна част от тази култура е и тибетският зодиак, пише jenite.bg. Той е представен от 12 знака, всеки от които отговаря на определен тип характер и разкрива тайни, свързани с предишните животи. За да откриете коя зодия сте... прочети още »
18.04.201710:29

9 начина, по които губенето на време помага в работата

Проучване показва, че 89% от служителите убиват поне известно време на работното си място всеки ден, пише profit.bg. Повече от половината от участници (53%) са споделили, че убиват време, защото смятат, че кратките почивки ги правят по-продуктивни. Резултатите от друго проучване пък показват, че продуктивните служители не работят дълги часове... прочети още »
13.04.201710:10

10 причини, поради които чувствате, че нямате време

Изпитвате ли усещането, че сте постоянно заети? Сякаш винаги нямате време и задачите в дневния ви списък не свършват? Мнозина днес се чувстват по този начин. Липсата на време постоянно ги притиска. Ако сте като тях и нямате време да отметнете дори елементарни задачи, като сготвяне на вечеря, нещо не е наред. Profit.bg представят 10 причини... прочети още »
12.04.201710:18

Великденски обичаи по света

Великден се празнува различно по света. В България боядисваме яйца, обикаляме църквата в полунощ и хапваме агнешко. А какви традиции имат в някои други държави? Вижте няколко, подбрани от profit.bg, ако решите да си харесате и "осиновите" някоя:    Финландия  Децата във Финландия обикалят улиците, преоблечени... прочети още »
07.04.201710:20

7 начина да балансирате по-добре кариера и личен живот

Подобряването на баланса между кариерата и личния живот е от жизнена важност за максималното преживяване и наслада и от двете. Според проучване, 39% от заболяванията на служителите са предизвикани от работен стрес, депресия и раздразнителност. Можете да предприемете стъпки, за да намалите този процент, съветва... прочети още »
06.04.201710:12

10 начина да сме енергични на работа и без кафе

Чувствате се уморени, разсеяни, флегматични? И това се случва често през работния ден? Нормално е през пролетта, или след дълги и сити празници, както и след дълги периоди на много работа без почивка, да има енергийни спадове, пише manager.bg. Но забравете за тройните кафета и вместо това, опитайте тези 10 простички техники за успех.... прочети още »
04.04.201714:00

Пет предложения за екстремен туризъм до град Своге (СНИМКИ)

Ако сте любител на нестандартните разходки сред природата, община Своге има дълъг списък с предложения. Първото, разбира се, е Темната дупка, където професионални пещерняци са направили маршрут за ентусиасти. Той включва катерене по въжена стълба и преход от около 20-метра над тесен процеп в скалата. Преживяването е екстремно и предлага на... прочети още »
04.04.201712:15

7 начина да не затъваме в негативизъм

Черните мисли са тежък капан. Опитваме се да се освободим от тях, но колкото повече се стараем да прогоним негативизма, толкова повече затъваме в него, отбелязва мениджърнюз. За да престанем наистина да мислим за лошото, е нужно нещо повече от опита да не мислим. Ето 7 съвета как да се измъкнем от пропастта на... прочети още »