Свежо

01.06.202015:12

Каква жена си според египетския хороскоп

Според древните египтяни всяка жена носи в себе си част от характера на даден бог или богиня, пише highviewart.com. Кой или коя е твоята, можеш да разбереш сега, като проследиш египетския зодиак и сравниш датата си на раждане.   Анубис (18 февруари – 2 март) Анубис е богът на мъртвите и съдия на всички богове. Дамите, родени... прочети още »
22.05.202010:18

Тест: Какъв цвят е името ви? Вижте какво говори за вас

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите сами цвета на името  си, като направите едно просто изчисление, предлага manager.bg. Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата по-долу, и после... прочети още »
19.05.202010:17

Кратък тест показва коя работа е най-подходяща за вас

Много хора се съмняват в избора си на кариера. Това е така, тъй като съществуват работи, които просто не пасват на конкретни психологически характеристики, пише obekti.bg. Именно поради тази причина ви предлагаме да направите този кратък тест по схеми, създадени от Пол Д. Тийгер. Кой знае, може би ще откриете истинското си... прочети още »
18.05.202008:47

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Няма идеален човек – факт! Но, съгласете се, че един човек може да приеме дадени недостатъци, а друг не би го направил в никакъв случай. Затова е добре да се знае с какви рогца ще се сблъскаме в името на любовта, приятелството или бизнеса. И тук астрологията се притичва на помощ. Вярвате или не, всяка зодия си носи негативните черти.... прочети още »
15.05.202010:24

Тест: Кои са силните черти на характера ви?

Този тест е разработен от психолози и специалисти по междуличностни отношения, на база на резултати от изследвания в съвременната психология и новите научни разработки, пише manager.bg. Той е добър ориентир за определяне на предимствата в характера. Достатъчното и единствено условие е да се избере само една картинка от посочените 9 - всяка от... прочети още »
13.05.202014:17

Установете какъв е характерът ви с този бърз тест

С помощта на този визуален психологически тест, който ще отнеме не повече от 2-3 минути, ще надникнете в най-тъмните и потайни ъгълчета на своето съзнание, обещават от Фрамар.   Може би онова, което ще откриете, ще потвърди нещо, което вече знаете. А може би ще се изненадате да научите нови детайли за характера си, които другите... прочети още »
08.05.202011:21

През коя врата ще минеш? Разбери повече за себе си с този бърз тест

Безброй пъти в живота на всеки човек се е налагало да взима решения, да избере посоката, в която да поеме, да претегли алтернативите и да рискува да последва интуицията си тогава, когато не знае къде ще го отведе пътя, по който е поел, пише framar.bg.    Изберете вратата, през която да минете - фигуративно казано, разбира... прочети още »
30.04.202010:16

Любовта мeжду зодиите през погледа на киното

"Каква любов, като на кино!" Често сме слушали този израз, но замисляли ли сте се колко филми има и колко различни смисъла може да носи това възклицание?  Особено, когато става дума за отношенията между различните зодии... Вижте взаимоотношенията между зодиите, представени чрез популярни филмови заглавия. Проверете вашата... прочети още »
29.04.202014:28

5 съвета как да останете здрави, ако седите по цял ден

Дългите часове на работа пред компютъра няма начин да не се отразят на здравето ни, пише profit.bg. Вижте как да се справите с обездвижването, преди то да се е справило с вас:    1. Преместете монитора  Ако мониторът е поставен директно на вашия работен плот, време е да го преместите. Според специалистите горната... прочети още »
28.04.202011:18

18 трика, с които да надхитрим пролетната умора

Пролетта е може би най-прекрасният сезон в годината. Денят става по-дълъг, увеличават се слънчевите часове, всичко цъфти, пробужда се за нов живот и прелива от енергия... А вие се чувствате ужасно, без тонус и настроение, силно разсеяни и без никакво желание за работа! Ако все по-често усещате липса на апетит, безсъние, главоболие, постоянна... прочети още »
22.04.202010:16

5 малки решения, които правят хората щастливи всеки ден

С моя екип проведохме проучване, което разглежда разликите в начина на живот на щастливите хора в сравнение с тези, които се чувстват по-недоволни, пише д-р Райън Хауъл в "Psychology Today”. Интересуваха ни няколко характеристики на щастливите хора, сред които връзката между парите и щастието.Изследвахме предикторите на щастието в... прочети още »