Свежо

28.07.202211:00

"Божана, Зомби и Нико": Всичко за парите

В новия епизод на "Божана, Зомби и Нико", неуморното трио се захваща с темата за парите.      По-специално – разликата между това да си роден с пари и да си роден без. Кои са истинските богаташи? Как да разпознаем някой има ли пари? Имат ли значение те изобщо?      Тези и много,... прочети още »
25.07.202213:19

Топлинен и слънчев удар: как да избегнем опасностите от горещините?

В разгара на летния сезон съвсем закономерно температурите се покачват. Възникват рискове от прегряване и обезводняване на организма, ако не се предприемат превантивни мерки. Как да се предпазим? Ето съветите на Ясен Тодоров от bb-team.org.   Лято е най-обичаният сезон, който предразполага към повече движение и работа на... прочети още »
25.07.202212:00

Zoom In #11: Рецепта за щастие с ултрамаратонеца Краси Георгиев

Той обича да тича. Той обича предизвикателствата, и предизвикателствата обичат него. Той е един щастлив човек, защото прави това, което харесва.      Това е така сега, но той е човек, който знае и какво е да си на дъното и да си зависим. Каква е рецептата за щастие на Краси Георгиев - ултрамаратонец, атлет и мотиватор... прочети още »
22.07.202211:00

С Италия в сърцето: Ники Станоев и приживяванията му зад граница

Актьорът и телевизионен водещ  с различни по цвят очи Ники Станоев влиза с гръм и трясък в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA.     Вечно усмихнат, той разказа за едно от новите предизвикателства в своя живот - работата му като водещ в късното съботно шоу на Българската национална телевизия.... прочети още »
20.07.202213:00

"Божана, Зомби и Нико" за селската страна на нещата

В новия епизод на подкаста "Божана, Зомби и Нико" гръмотевичното трио разгръща познанията си за селския живот и манталитет.      За бахура, наденицата и спомените им за селото, както и за различните значения, които придаваме на думата "селянин" и какви са те, гледайте и слушайте в YouTube, Spotify и... прочети още »
15.07.202211:00

Адреналин ми дай: Кои са местата, които трябва да посетиш това лято

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA ни предлага куп възможности за авантюристични пътешествия, изпълнени с адреналин, благодарение на автора на култовата поредица "101 отбивки" – Иван Михалев. Именно той е главният герой в подкаста-пътеводител днес.       Желанието му да... прочети още »
13.07.202211:00

"Божана, Зомби и Нико" – гурута на социалните мрежи

Неизменна част от живота ни, социалните мрежи влияят на всичко, което правим.      Как да изкараме ползите от тях и как да се опазим от вредите? Колко пари изкарва една "инстаграмърка"? Гурутата Божана, Зомби и Нико зачекват тези теми в тазседмичния епизод на подкаста си, с подкрепата на Merlin's Vitamin... прочети още »
11.07.202211:09

Backstreet Boys най-сетне пускат коледен албум

Backstreet Boys ще пуснат първи коледен албум през октомври тази година. Момчешката банда съобщи плановете да издаде празничен албум със заглавие A Very Backstreet Christmas.   "Коледа през юли! Искахме да направим това от 30 години, но най-сетне ще се случи и нямаме търпение да споделим всичко с вас. Кажете на приятелите си, че... прочети още »
11.07.202211:00

Крис Върбановски в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев се потапяме в света на дублажа с Крис Върбановски – един от гласовете, които децата слушат редовно в анимационните филми.      В разговора ни Крис, който е гласът зад герои като Стивън Вселенски и Линкълн от "Къщата на Шумникови", споделя... прочети още »
08.07.202211:00

Zoom In с Тедо и Божо от "Проект Бузлуджа": Как да...

В новия епизод на Zoom In с Криси Цветкова са двама от организаторите на фестивала Open Buzludzha 2022.      Теодор и Божидар вярват, че е важно да отворим монумента - всеки воден от своите убеждения, но обединени от общата кауза, че архитектурният феномен трябва да бъде съхранен и използван в... прочети още »
06.07.202213:00

Beach body съвети от Божана, Зомби и Нико!

Божана, Зомби и Нико говорят за летните тела!      Лични истории, корекции, самочувствие, съвети – всичко, което имат да кажат за това как трябва да изглежда нашето beach body! Какви корекции има Божана? Как поддържа Нико форма? Защо Зомби за пръв път ще носи бански-половинки?      Всичко... прочети още »