Свежо

17.01.202012:31

7 начина да преборим зимната депресия

Температурите са ниски, стъмва се още следобяд, а това много често води до понижаване на хормоните на щастието в организма ни. Следваща спирка: зимната депресия. Има ли начин да се преборим? Разбира се, и начините са доста повече от един, пише woman.bg.    Ново хоби  Замислете се: какво ви се прави, а никога не сте имали... прочети още »
16.01.202012:52

7-те смъртни врага на сърцето

Сърцето е един от най-важните органи в тялото ни, тъй като отговаря за циркулацията на кръвта и доставя на тялото ни кислорода и хранителните вещества, от които то се нуждае, за да е живо, пише obekti.bg. За съжаление, някои често срещани навици му вредят до такава степен, че един ден може да открием, че е станало твърде късно, за да си... прочети още »
14.01.202010:20

5 висококалорични храни, които са и полезни

Калориите невинаги означават всичко. Тези храни може да са много калорични, но имат и редица полезни за здравето нутриенти, уверява profit.bg.   Шам фъстък Ядките имат лоша репутация заради голямото съдържание на мазнини, но науката е показала, че е важно качеството на мазнините над количеството. Почти 90 процента от мазнините в... прочети още »
13.01.202011:15

8 неща, които да изхвърлите от дома си

Един от най-големите проблеми на хората днес е стресът. И той не е свързан само с работата. Първа важна стъпка към това да живеете без стрес е да имате спокойна обстановка у дома. Важно е да имаме лично пространство, което да бъде комфортно и предразполагащо към почивка. За дома е важно не само да бъде чист и да има модерни мебели и уреди.... прочети още »
09.01.202010:25

8 хобита, които да започнете през 2020

Новата година дойде. Ако не ви свърта и се чудите какво да захванете, за да разнообразите ежедневието си, не се колебайте и започнете ново хоби, съветва profit.bg.   1. Експериментирайте в кухнята Когато става дума за готвене, има два типа хора: такива, които готвят, за да живеят, и такива, които живеят, за да готвят.... прочети още »
08.01.202010:22

Коя зодия в какво е НАЙ

Попаднахме на една много интересна класация, пише highviewart.com. В кое нещо всяка една зодия е НАЙ.   НАЙ-СИЛНАТА ЗОДИЯ Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става, те може да се огъват,... прочети още »
07.01.202010:55

6 съвета за пътуване в сложни зимни условия

Пътна полиция припомня правилата за безопасно поведение при усложнена зимна обстановка, пише manager.bg:   Преди да тръгнете на път - проверете прогнозата Задължително е още преди да тръгнете на път е да проверите каква е метеорологичната прогноза и какво време ви очаква по време на пътуването. От години е практика у нас, при... прочети още »
27.12.201910:46

Ето кои са най-търсените думи и събития в Google за 2019

Традиционно в края на годината от Google обявиха резултатите от "2019 година на търсене" - класацията на най-често търсените термини и думи. Подборът представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденции у нас от изминалата година.   Избори и здравни въпроси ни ангажираха най-много през 2019 година. Сред... прочети още »
19.12.201910:19

Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал "До...

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал "До дъно", създаден ексклузивно за Storytel България. Звездата от "Господин Х и морето", "Стъклен дом" и "Дървото на живота" озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър. Поредицата е част от оригиналното българско... прочети още »
17.12.201915:15

Как годишните времена влияят на зодиите

Всеки от нас си има любимо годишно време, пише manager.bg. Някои обичат златната есен, други – топлото лято. Астролозите обаче твърдят, че независимо от нашите предпочитания, за всяка зодия си има най-благоприятен сезон.   Овен, Стрелец, Лъв – огнените знаци  Те се чувстват най-добре през лятото, тъй като... прочети още »
16.12.201915:32

6 начина да се настроите за работа

Фокусирането на работното място може да бъде предизвикателство. Между офис разговорите, персоналните имейли и всеки сайт в интернет, истинско чудо е, че успявате въобще да свършите нещо. Мнозина от нас се борят с разфокусирането с години и вероятно са на мнение, че има моменти, когато да се настроиш за работа е абсолютно невъзможно. Истината... прочети още »