Свежо

07.04.202008:35

Ето как да видите света на живо, без да напускате дома си!

Самолетните компании по света преустановиха полетите си. Страните затвориха границите си, а властите на повечето от тях заставят гражданите да си стоят по домовете. Новият коронавирус ограничи придвижването по всеки един възможен начин. Нашето въображение обаче все още е живо. Представяме ви 10 начина да видите света през чудото на уеб... прочети още »
03.04.202010:04

9 стъпки за борба с мързела

Как да преборим мързела на работа? Този въпрос си задават всички офис служители, затворени да се трудят у дома си, когато почивката е мечта, а работата сякаш е дойно повече, защото жонглират с домакинство, деца и какво ли още не. Има няколко техники, с които мързелът може да бъде победен, коментира manager.bg. Ето кои са... прочети още »
02.04.202011:04

6 начина да намерите време за всичко, което поискате

Понякога на плещите ни са се струпали толкова много задачи, че имаме чувството, че главата ни буквално ще се пръсне. Особено сега, когато много от нас работят от вкъщи. Това идва за сметка на нашата почивка, сън и здраве, пише obekti.bg. Именно поради тази причина решихме да ви представим тези шест лесни съвета, които ще ви помогнат да... прочети още »
01.04.202012:26

10 съвета за успешна връзка от разстояние

Едно от основните предизвикателства пред любовта е принудителната физическа раздяла, наложена от фактори като образование, следдипломна квалификация, добра професионална реализация, спецификата на определени професии а сега и от изолацията, наложена заради пандемията.   Добрата новина е, че връзките от разстояние имат... прочети още »
31.03.202012:23

10 начина да подобрите деня си за 5 минути

5 минути. Изключително малък период от време. Те обаче ще ви стигнат, за да направите едно нещо, което ще подобри деня ви, уверява obekti.bg. Затова отделете 5 минути и направете едно от изброените по-долу неща, за да намалите стреса, да подобрите настроението си и да натрупате повече енергия.   1. Оправете леглото си Тук не става... прочети още »
27.03.202012:31

14 начина да се отърсите от стреса

За да бъдете щастлив човек, способен да изпълни желанията си, трябва да умеете да контролирате стреса и напрежението. Това е важно особено сега, когато сме в екстремна ситуация и много хора бавно и трудно се адаптират към новото работно ежедневие, пише woman.hotnews.bg. Предлагаме ви 14 начина да се отърсите от стреса и напрежението, които... прочети още »
25.03.202012:10

5 неща, които не ви трябват вкъщи

Всеки иска светъл, просторен и подреден дом. Често обаче дори и малките пространства са достатъчно уютни и свежи, ако се отървете от ненужните вещи, които поради една или друга причина намират място в гардероба, пише profit.bg. Не отлагайте, пролетното почистване е чудесен повод да се отървете от тях, затова започнете с тези пет... прочети още »
17.03.202011:11

10 полезни сайта, на които да се посветите у дома

Средно човек прекарва почти по два часа дневно в социалните медии, а в създалата се обстановка, сме пред компютъра и цял ден. Замислете се, какво ще постигнете, ако прекарате това време продуктивно, пита obekti.bg? Да речем, да учите нов език? Или да усвоите ново умение? Следват 10 сайта, различни от социалните мрежи, които ще ви направят... прочети още »
16.03.202012:20

6 най-добри практики, когато работите от вкъщи

В извънредните условия, в които се намираме, на много хора се налага да работят дистанционно - за доста от тях това е и за първи път. За щастие, технологиите позволяват на много работещи хора да извличат полза от гъвкавостта на работата си. Всеки, който работи от вкъщи, ще ви каже, че този начин на работа има своите ползи, но и... прочети още »
13.03.202010:05

Можете ли да решите тези логически задачи и гатанки?

Кой не обича да раздвижи ума си, като реши няколко логически задачи? Ако смятате, че вече сте много добри в решаването на подобни задачи, проверете себе си с предизвикателството на vesti.bg. Отговорите ще намерите най-отдолу, за да проверите резултатите си.   1. Говоря без да имам уста и чувам без да имам уши. Нямам тяло, но оживявам... прочети още »
25.02.202010:20

Топ 6 идеи за пътуване през уикенда

Наближава уикендът, а времето е твърде хубаво, за да си останем вкъщи, затова vesti.bg дава няколко подсказки за кратки пътешествия, които можете да превърнете в роматична изненада за половинката си, пътуване с приятели, или соло-бягство, с което да се поглезите заслужено.   Приказката на Троянския Балкан Ако търсите... прочети още »