Свежо

19.02.201810:24

10 бюджетни романтични дестинации в България

Ако дори за момент сте си помислили, че с подарък за любимата жена за 14 февруари ще ви се размине нуждата от такъв и за 8 март, забравете. По-добре го обмислете от по-рано и ако не ви хрумне друго, винаги можете да заложите на класиката - романтичен уикенд. А благодарение на Avtora.com той няма и да ви излезе разоряващ, с техните идеи за 10... прочети още »
15.02.201812:47

5 неща, с които да преборите скуката в офиса

Не са малко хората, които ще ви споделят, че са затрупани с работа по цял ден. Буквално връхлитат през входната врата на офиса рано-рано сутрин и едва се измъкват от него след 18 часа. Съществуват обаче моменти, в които сте отметнали всички задачи, а до края на работния ден остава доста време. За да избегнете скуката и за да се чувствате... прочети още »
13.02.201813:53

6 не особено романтични факта за Свети Валентин

На 14 февруари някои от нас празнуват Свети Валентин, празника на влюбените, други празника на виното Трифон Зарезан. Ето някои факти, подбрани от profit.bg, свързани с празника на влюбените, които далеч не са толкова романтични:    1. Една четвърт от мъжете празнуват Деня на влюбените по задължение  Според проучване на... прочети още »
13.02.201809:23

Подаръкът за Свети Валентин - според фазата на връзката

Правилният или грешният подарък могат буквално да съсипят връзката ви или да я направят най-красивото нещо, което някога ви се е случвало. Но не се плашете – има няколко правила за подходящите подаръци, съобразени с етапа на връзката, в който се намирате. Ето ви няколко варианта, които да направят празника ви запомнящо се преживяване и... прочети още »
12.02.201813:40

Традициите за Свети Валентин по света

Дори и ако ви става лошо от сантименталните песни и розовите плюшени играчки, които се раздават на Свети Валентин, поводът безспорно е перфектната възможност да отпразнувате прекрасното чувство да си влюбен, пише bgnes.com.    От водовъртежа от емоции и пеперудките в стомаха до чувството за доверие и сигурност, което се развива... прочети още »
12.02.201809:50

Топ 10 на най-лошите подаръци за св. Валентин... и няколко добри идеи

14 февруари е празник на романтичната любов. Но нека си признаем - тези дни се е превърнал много повече в тест за това колко пари сме готови да изхарчим, за да накараме половинката да се усети "специлно". И, какато се оказва, някои жестове просто не вършат работа. Британският сайт Metro е събрал Топ 10 на най-лошите възможни идеи... прочети още »
31.01.201810:19

11 трика, с които да накарате хората да правят каквото искате

Има много начини да накарате хората да правят каквото искате — без дори да осъзнаят, че сте ги убедили. Независимо дали искате хората да ви харесват, да се съгласяват с вас или да купуват продуктите ви, можете да използвате тези съвети, според profit.bg, за да се чувствате по-могъщи в ежедневното си общуване.    1.... прочети още »
30.01.201812:26

10 съвета за успешна връзка от разстояние

Едно от основните предизвикателства пред любовта е принудителната физическа раздяла, наложена от фактори като образование, следдипломна квалификация, добра професионална реализация, спецификата на определени професии и други, пише Framar.   Добрата новина е, че връзките от разстояние имат шанс, при това добър, особено ако... прочети още »
29.01.201812:31

5 неща, които трябва да спрете да очаквате от хората

Нашите разочарования често се дължат на неадекватните ни очаквания. Особено що се отнася до очакванията ни от другите. Дали това, че някой ви е огорчил не е резултат просто на факта, че сте имали нереалистична представа за отношенията си? Че не сте разговаряли достатъчно? Рrofit.bg припомнят няколко неща, които трябва да спрем да очакваме от... прочети още »
26.01.201810:16

5 малки решения, които правят хората щастливи всеки ден

С моя екип проведохме проучване, което разглежда разликите в начина на живот на щастливите хора в сравнение с тези, които се чувстват по-недоволни, пише д-р Райън Хауъл в "Psychology Today”. Интересуваха ни няколко характеристики на щастливите хора, сред които връзката между парите и щастието.Изследвахме предикторите на щастието в... прочети още »
23.01.201810:10

От какво се страхува всеки човек според зодията

Ако се интересувате от астрология, е по-вероятно да сте изследвали най-вече позитивните качества, присъщи на зодиакалния ви знак, пише lifebg.net. Но има и негативни – това са притесненията ни или страховете, които имаме, според рождената дата и съответно – зодията. Помислете за себе си и за близките – има ли истина в... прочети още »