Свежо

26.05.202316:10

One Republic с нов сингъл: “Runaway”

 OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит "I Ain't Worried" -  част от саундтрака на филма "Top Gun: Maverick“. Сингълът е озаглавен "Runaway" и заедно с него излезе и официалното видео, чиято глобална премиера бе в ефира на MTV, както и на билбордове на Paramount Times... прочети още »
26.05.202313:00

Актрисата Елен Колева в новия епизод на Radiocast

В новия епизод на Radiocast влиза Елен Колева!    Ще чуете с какво се занимава сега привлекателната актриса, какви са вижданията ѝ за отношенията между мъжете и жените, какво я е тласнало към вътрешната ѝ свобода и защо се чувства независима и стабилна.     Пред водещата Рая Елен разкри и кой театър е осъдила... прочети още »
12.05.202312:00

Павел Симеонов: "Не мисля, че ИИ ще може да напише велик...

Павел Симеонов е киноман-ентусиаст и коментатор на актуалните новини и събития във филмовото изкуство към кино рубриката на "100% будни" в четвъртък.      Освен това е част от подкастите "Тихо, филмът започва" и "Inglorious cunts". С него поговорихме за бъдещите му планове за развитие във... прочети още »
04.05.202314:00

Фотографът Иван Шишиев и трамваят на един народ

В новия епизод на Radiocast ви срещаме с фотографа Иван Шишиев, който стои зад страницата "Етюдите на София".      Ако сте потребители на социалните мрежи, няма как да не сте попадали на чудните фотографии, които пулсират в ритъма на сърцето на столицата. Но една снимка на трамвай и жена, която пресича пред... прочети още »
27.04.202311:00

Новата красавица с харизма и присъствие - Климентина Фърцова /...

Климентина Фърцова е от младите красиви надежди на българския театър и кино.      Темпераментна, завладяваща и знаеща какво иска – такава ще я видите и чуете в новия епизод на Radiocast с Рая. В епизода ще имате възможността да се докоснете до светоусещането и мечтите на Климентина, ще чуете и как се чувства след... прочети още »
25.04.202315:30

Димитър Николов в Radiocast: "Има много български филми,...

Актьорът Димитър Николов, познат от продукции като "Доза щастие", "Дяволското гърло" и "Блок" гостува на Лазар Хрисимов в новия епизод на Radiocast.     Според младия актьор, в България подготовката за актьори в киното е неглижирана, а държавата не се грижи достатъчно за българското кино и... прочети още »
20.04.202311:00

Щура и харизматична: Здрава Каменова в новия епизод на...

Тя е един от най-популярните гласове на българската театрална сцена, чийто тембър сме чували в редица световноизвестни филми като "Сам вкъщи" и "Междузвездни войни – войната на клонингите". Тя е невероятно чаровна, усмихната, а чувството ѝ за хумор може да накара всеки да се смее, сякаш никога досега не го е... прочети още »
12.04.202311:00

Актрисата Алена Вергова в "За изкуството и още нещо" с Рая

Тя е неприлично млада, любопитна и забавна. Тя е свежа и неподправена. Тя е Алена Вергова.      Али е гост в новия епизод на "За изкуството и още нещо" с Рая, където разказва за "Петя на моята Петя", разкрива възгледите си за театралното изкуство, за мъжете, за нея самата, тук и в... прочети още »
07.04.202310:57

Операторът Даниел Ландин и режисьорката Кейт Краг пред Елена...

Как киното се справя с проблемите на човеството през последните 10 години? Има ли опасност т.н. политкоректност в киното да замести истинските художествени критерии? Какво е бъдещето на изкуството в света на изкуствения интелект? С какво се отличава музикалното видео през последните години? Кой ще дойде на мястото на гигантските групи... прочети още »
05.04.202311:00

Асен Кукушев: Трябва да умеем да намираме забавното във всяка...

Влогърът сяда на горещия стол в подкаста "Вярваш или не" тази седмица В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" е време за много смях, защото гостът ни тази седмица вярва, че трябва да умеем да се шегуваме и да намираме повод за усмивка дори и в най-сериозните ситуации. В студиото на Radiocast посрещаме Асен... прочети още »
29.03.202311:00

Актьорът Владимир Зомбори гостува в Radiocast

Владимир Зомбори гостува в студиото на “За изкуството и още нещо” при Рая.    Актьорът говори за сериала “Вина” и за симпатиите си към образа на Филип Янг, както и за новия му отрицателен образ във филма “Игра на доверие”.      Зомбори разкрива и за коя световноизвестна... прочети още »