Свежо

29.11.201914:18

Шоуто на един дръндьо представя: Снегояд

Имало едно време едно малко момче на име Джеф. Момчето растяло и четяло, четяло и растяло и ето че един ден малкото момче осъзнало как докато четяло, се е превърнало в младия господин Джеф Кини.    Младият господин продължил да чете, но докато си четял, разбрал, че вече е пораснал толкова много, за да се нарича г-н Кини.... прочети още »
26.11.201910:28

Официално откриване на XV-те Дни на предизвикателствaта във...

Агенцията за устойчив туризъм Odysseia-in и Посолството на Франция в България откриват XV-те Дни на предизвикателствата на 2 декември 2019 г. в 17:30 ч. във Френския институт в България, площад "Славейков" 3.   През 2005 г. във Френския институт в България бяха открити първите Дни на предизвикателствата. 15 години по-късно... прочети още »
20.11.201910:16

5 съвета за справяне с разноските покрай Коледа

Както всички знаем, Коледа е един от най-скъпите периоди в годината. Това е така поради ред причини. Всяка година приликата е, че вадите доста пари от джоба си за подаръци. Освен това, за да смогнете с празничните приготовления, понякога се налага да си вземете почивен ден или два. А защо не да си вземете и няколко дни почивка за семейни... прочети още »
18.11.201912:20

Записваме час онлайн в болници и ДКЦ-та с нова електронна услуга

"Онлайн рецепция" е името на нова услуга, която позволява лесно и бързо запазване на час онлайн за пациентите на болници, ДКЦ-та, медицински центрове и клиники, специалисти и общопрактикуващи лекари, стоматолози, естетични клиники, физиотерапевти и всеки друг доставчик на здравни услуги. Услугата се предлага от българската платформа... прочети още »
15.11.201912:16

7 хранителни навика, които е най-добре да зарежете

Всички знаем, че здравословният начин на живот е изключително важен. За да се придържаме към него, трябва да се разделим с някои нездравословни хранителни навици. Следващите седем се появяват често, а когато се лишите от тях, не само ще подобрите здравето си, но и ще намалите теглото си, уверяват profit.bg.    Пиете твърде... прочети още »
14.11.201910:11

Triple E.Y.E Project стартира кампания "Черно на бяло"...

Обединени от медийния проект Triple E.Y.E, Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова застават зад кампанията "Черно на бяло" за осведоменост за здравето на черния дроб.    Поводът за инициативата са тревожните резултати от изследване, проведеното тази пролет, според което всеки 3-ти българин не знае къде се намира... прочети още »
07.11.201912:22

7 лесни трика да не седите толкова много в офиса

В случай че вече не го знаете, продължителното седене с часове всеки ден може сериозно да увреди здравето ви. За съжаление, много от профессите в днешно време са свързани със седенето на бюро в продължение на 8 до 10 часа на ден. Проучвания свързват продължителното седене със сърдечни болести, проблеми с гърба и рак на дебелото черво.... прочети още »
04.11.201910:57

Пет туристически дестинации на 50 км от София

Не е нужно да се отдалечавате от столицата, за да видите уникални забележителности, уверява profit.bg. Следващите 5 удивителни места се намират на по-малко от 50 км от София.   Драгоманското блато    То се намира на 38 км от София и на 1 км от град Драгоман. Простира се на 350 хектара и е обявено за резерват. Намира се... прочети още »
31.10.201913:10

8 сока, които са мощни витаминозни бомби за есента и зимата

Билковите и плодовите сокове съдържат голямо количество витамини, минерали, растителни вещества и етерични масла, което ги прави добър помощник при редица заболявания, пише avtora.com. За да постигнем желания ефект, е хубаво да ги приемаме поне 2 пъти дневно в продължение на 4-6 седмици. Ето за какво помагат различните сокове.   Сок... прочети още »
30.10.201910:12

5 полезни сутрешни навика

Сутрин всеки от нас си има своите малки ритуали. След ставане от леглото, отиваме първо в банята или първо включваме кафеварката. А може пък да имаме навик да изпием чаша вода, или малко да се раздвижим. Каквито и навици да имаме, те са се утвърдили с години и ги вършим механично дори в полусънно състояние. Но manager.bg ни предлага още... прочети още »
29.10.201915:19

10-те най-полезни упражнения, които всеки може да прави

Във времена на всякакви новаторски фитнес програми и други форми на движение специалистите продължават да препоръчват практикуването на прости упражнения, които всеки може да изпълнява, пише manager.bg. Анкета на "Хъфингтън поуст" сред професионалисти в медицината и спорта показва десетте най-добри форми на тренировка, с които... прочети още »