Свежо

17.10.202407:23

На път с Радио FM+ и Министерството на туризма: Фарът

Пътешествайте всяка седмица заедно с Радио Fresh! и Министерството на туризма из природните маршрути на България! Потопете се в синята магия на Черноморието и научете повече за най-хубавите кътчета, които можете да посетите - и не само през лятото!  За последен път тази година поглеждаме към морето в рубриката "Морско... прочети още »
10.10.202413:46

На път с Радио FM+ и Министерството на туризма: Странджа планина

Пътешествайте всяка седмица заедно с Радио Fresh! и Министерството на туризма из природните маршрути на България! Потопете се в синята магия на Черноморието и научете повече за най-хубавите кътчета, които можете да посетите - и не само през лятото!    Тази седмица в "Морско синьо" ще обиколим селата в магичната... прочети още »
08.10.202410:02

41-ото издание на Софийския маратон с ново трасе и музикална програма

На 13 октомври със старт от площад "Александър Батенберг" ще се проведе 41-ият Маратон на София - най-голямото по мащаб и едно от най-значимите събития за спортна София в началото на есента.    Над 5500 ентусиаста от близо 60 държави на 5 континента вече се записаха за участие в една от четирите дистанции на Софийския... прочети още »
03.10.202409:34

На път с Радио FM+ и Министерството на туризма: Морето под...

Пътешествайте всяка седмица заедно с Радио FM+ и Министерството на туризма из природните маршрути на България! Потопете се в синята магия на Черноморието и научете повече за най-хубавите кътчета, които можете да посетите - и не само през лятото!    Тази седмица в "Морско синьо" говорим за това как изглежда морето под... прочети още »
20.09.202408:41

Sofia Art Fair 2024 представя съвременно изкуство от цял свят и...

София се присъединява към големите европейски и световни центрове, домакини на атрактивни международни изложения за съвременно изкуство.    Sofia Art Fair ще се проведе от 3-ти до 6-ти октомври във форум "Джон Атанасов" в Sofia Tech Park. В отличителното за България изложение, ще участват галерии и колективи, които... прочети още »
20.08.202412:30

Китодар Тодоров гостува в Radiocast

Актьорът и стриймър Китодар Тодоров е гост в новия епизод на Radiocast.    Той разказва за своя път и кариера, които представляват поредица от възможности и случайности, които е решил да сграбчи.     Кито споделя и за трудностите на това да бъдеш стриймър, за непредсказуемостта на професията и за удоволствието... прочети още »
07.08.202409:50

"Морско синьо" с Ерсин: Морето не е само курорт, там...

За морето като начин на живот, а не като дестинация, говори Евелина Павлова с Ерсин в епизода на "Морско синьо". А гледните точки към морето са безкрайно много. Ето някои от тях!      Израснал си край морето. Успяваш ли да се връщаш често там?  Да, роден съм във Варна, но съм израснал в Каварна.... прочети още »
23.07.202416:05

"Морско синьо" с Белослава: За морето като начин на...

За морето като начин на живот, а не като дестинация говори Евелина Павлова с Белослава в епизода на "Морско синьо". А гледните точки към морето са безкрайно много. Ето някои от тях!      Морето при теб е много свързано с творчеството.  Признавам че 90% от моята музика и като текстове е написана вкъщи,... прочети още »
18.07.202413:00

Роб Халфорд пред Елена Розберг от Z-Rock: Всичко, което правим...

Великият метъл герой наскоро даде интервю за Рок радиото на България, в което, дни преди концерта си с Judas Priest у нас, си поговори откровено и задушевно с Елена Розберг.    Той споделя своите мисли за силата на духа, за силата на думите, за силата на метъл музиката в това интригуващо интервю. Насладете се на класата,... прочети още »
10.07.202411:50

Музеят на дизайна в Лондон посвещава изложба на...

Година след феноменалния успех на филма Барби на Грета Гъруиг, на 5 юли беше открита изложба, която да покаже еволюцията на "най-известната кукла в света" от създаването ѝ преди 65 години. Тя започва с първия модел - Барби No 1 от 1959 г. Пътувайте във вселената на Барби и открийте над 250 забележителни и исторически предмети,... прочети още »
31.05.202409:57

Пет туристически дестинации на 50 км от София

Не е нужно да се отдалечавате от столицата, за да видите уникални забележителности, уверява profit.bg. Следващите 5 удивителни места се намират на по-малко от 50 км от София.   Драгоманското блато      То се намира на 38 км от София и на 1 км от град Драгоман. Простира се на 350 хектара и е обявено за... прочети още »