Кино

15.03.202409:27

Дженифър Лопес ни отвежда в света на изкуствения интелект и бойни...

Поредна филмова продукция за Дженифър Лопес. След "Майката", "Shotgun Wedding", "Омъжи се за мен" и излезлият съвсем скоро "This Is Me…Now: A Love Story", през месец Май очакваме латино дивата да влезе в нова роля.   Джей Ло ще се изправи пред противоречивите си чувства към изкуствения... прочети още »
14.03.202414:16

Райън Гослинг, Джон Сина и кучето Меси вдигнаха рейтинга на...

Телевизионната аудитория на церемонията за наградите "Оскар" в неделя в САЩ достигна най-високо ниво от четири години. Шоуто е гледано от близо 19,5 милиона души. Аудиторията се е увеличила с четири на сто в сравнение с миналата година, когато 18,8 милиона души бяха гледали церемонията.   Моментът, който едва ли някога ще... прочети още »
12.03.202416:08

Хорърът "Мечо Пух: кръв и мед" с най-много награди...

Целта на наградите ''Златна малинка'' е да извади на преден план най-лошите филми и роли през годината. Антинаградите са учредени през 1980 г. Статуетката представлява пластмасова малинка със златисто покритие, чиято стойност не надвишава пет долара.     Филмът на ужасите "Мечо Пух: кръв и мед"... прочети още »
11.03.202410:09

"Опенхаймер" и "Клети създания" са големите...

Драмата за създателя на атомната бомба "Опенхаймер" е големият победител на наградите ''Оскар'' тази година. Филмът на режисьора Кристофър Нолан спечели в общо 7 от 13-те категории, в които беше номиниран, включително и водещата за най-добър филм.     Това е първата продукция на Кристофър Нолан с... прочети още »
07.03.202413:11

Лиъм Нийсън в ролята на лейтенант Франк Дребин от "Голо...

Повече от 30 години след като излезе първият филм от трилогията ''Голо оръжие'', лейтенант Франк Дребин се завръща! Paramount Pictures продължава с отдавна подготвяния римейк на "Голо оръжие", обявиха от студиото.    Този път в образа на непохватния полицейски детектив Дребин, прочут с изпълнението на... прочети още »
28.02.202411:55

"Опенхаймер" получи голямата награда на Гилдията на...

"Опенхаймер" и екипът зад лентата продължават да жънат победи през холивудския награден сезон. Това се случи и на 30-ото издание на наградите на Гилдията на актьорите в САЩ (SAG).   Наградите на SAG, смятани за едни от най-точните прогнози за "Оскар", само подкрепят позициите на "Опенхаймер", който е... прочети още »
27.02.202409:55

"Хари Потър" на малкия екран: най-известната магическа...

След седемте успешни екранизации на фентъзи романа на английската писателка Дж. К. Роулинг, през 2026 година феновете може да очакват и появата на сериала ''Хари Потър'' в стрийминг платформата ''НВО Мах''.    Изпълнителният директор на ''Уорнър Брос Дискавъри'' Дейвид Заслав увери... прочети още »
19.02.202411:44

"Опенхаймер" е големият победител и на наградите БАФТА

След като миналия месец ''Опенхаймер'' доминира на наградите ''Златен глобус'' и си тръгна с 5 статуетки, на церемонията по връчване на наградите БАФТА снощи, филмът на Кристофър Нолан за бащата на атомната бомба отново стана големият победител. ''Опенхайхер'' имаше 13 номинации за БАФТА и... прочети още »
15.02.202412:14

Марк Ръфало със звезда на Алеята на славата, Дженифър Гарнър...

Актьорът Марк Ръфало получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд на 8 февруари. Дженифър Гарнър почете своя приятел и колега, с когото си партнира в комедията "Събудих се на 30", и изнесе реч по време на церемонията в Лос Анджелис. 51-годишната актриса започна речта си с това, че всъщност е по заместване в последния... прочети още »
12.02.202411:17

Актьорът Юлиан Костов ще участва в сериала ''Белият...

Един от най-успешните български актьори в Холивуд Юлиан Костов е избран да участва в третия сезон на отличения с награда "Еми" сериал на HBO ''Белият лотос''. Българинът ще влезе в образа на руснак – роля, която преди това бе поверена на сръбско-руския артист Милош Бикович. Решението идва... прочети още »
06.02.202415:03

Брад Пит и Куентин Тарантино за трети и последен път в нов филм

Брад Пит вероятно ще се събере отново с Куентин Тарантиноза десетия и вероятно последен филм на режисьора. Тандемът спечели сърцата на зрителите и на критиците с филмите ''Гадни копилета'' и ''Имало едно време в Холивуд'', за който Пит дори спечели ''Оскар'' за поддържаща мъжка... прочети още »