Кино

12.12.202312:21

Ето и номинираните за ''Златен глобус''

След скандал и няколко проблемни години, наградите "Златен глобус" се завръщат. Това е второто по популярност шоу след церемонията по връчването на "Оскар"-ите. В допълнение към номинациите за филми, предавания и актьори, сегментирани между комедия/мюзикъл и драма, шоуто за 2024 г. ще има две нови категории:... прочети още »
08.12.202315:20

Дакота Джонсън оплита всички ни в мрежите на "Мадам Уеб"

През 2024 година нейната мрежа свързва всички! На 16 февруари, само в кината, "Мадам Уеб" ще ни запознае с историята на една от най-енигматичните героини от комиксите на Марвел.    Филмът е част от популярната Спайдър-мен вселена на Сони, но излиза от рамките на традиционното супергеройско развлечение за големия екран... прочети още »
07.12.202309:28

Никълъс Кейдж каза кога ще сложи край на кариерата си

Неочаквани новини дойдоха от света на киното и по-конкретно за една от големите звезди на Холивуд. Никълъс Кейдж е филмова легенда с повече от 100 филма, но носителят на ''Оскар'' може би е готов да се откаже от киното. ''Имам чувството, че съм казал почти всичко, което имам да кажа с киното'', казва... прочети още »
05.12.202312:40

Излезе трейлърът на втория сезон на ''Домът на...

Вторият сезон на хитовия сериал "Домът на дракона" ще дебютира през лятото на 2024г. HBO разпространи официалния тийзър на поредицата, който само за два дни има над 5 милиона гледания. Вторият сезон на фентъзи сериала ще се излъчи цели две години след първия. Поредицата, базирана на "Огън и кръв" на Джордж Р.Р.... прочети още »
04.12.202311:06

Маколи Кълкин вече със звезда на Алеята на славата

След броени дни програмите на телевизиите ще се напълнят с емблематичната за коледните празници поредица ''Сам вкъщи''.  А какъв по-подходящ месец от Декември Маколи Кълкин, който изигра Кевин Маккалистър, да получи едно от най-големите признания. На 1 декември  Маколи Кълкин получи признание за популярността... прочети още »
30.11.202316:30

Мария Бакалова влиза в кожата на Ивана Тръмп в нов филм

Номинираната на "Оскар" актриса Мария Бакалова е избрана да бъде част от каста в биографичен филм за бизнесмена и бивш президент на САЩ Доналд Тръмп, пише life.dir.bg.     Американските медии обявиха, че именно българката ще се превъплъти в образа на покойната му съпруга Ивана Тръмп, която е и майка на трите му... прочети още »
17.11.202316:32

"Най-добра актриса": Яна Маринова с престижно отличие от...

Яна Маринова спечели награда за "Най-добра актриса" в главна женска роля на международния филмов фестивал в Италия Castelli Romani. Признанието дойде за участието й в "Игра на доверие" на режисьора Мартин Макариев. Тя разделя отличието с хърватската актриса Джейн Александър за филма “Молитва за Юда” на... прочети още »
14.11.202312:13

Какво се договориха актьорите със студиата след 4 месеца стачни...

Профсъюзът на американските актьори постигна предварително споразумение с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти (AMPTP), с което се слага край на 118-дневната стачка. SAG-AFTRA - най-големият холивудски профсъюз, представляващ 160 000 филмови и телевизионни актьори, както и Гилдията на американските писатели (WGA), се присъедини... прочети още »
13.11.202309:35

Остават броени дни до последния сезон на сериала...

Наскоро Netflix изненада почитателите на култовия сериал ''Короната'' с първи снимки от последния 6-и сезон. От тогава феновете тръпнат в очакване да застанат пред малкия екран. Това ще се случи само след няколко дни. Новият сезон ще бъде разделен на две части - първата излиза на 16-ти ноември, а втората на 14-ти... прочети още »
06.11.202315:51

Райън Гослинг и Емили Блънт скачат в шеметната екшън комедия...

Каскадьорите са невъзпятите герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, застрелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление, но много рядко попадат в светлините на прожекторите. През 2024 обаче това ще се промени и то с гръм и... прочети още »
31.10.202313:46

Актьорите от "Приятели" и семейството на Матю Пери с...

Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, неговите колеги от хитовия телевизионен сериал "Приятели" – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, излязоха със съвместно изявление. "Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме... прочети още »