Запознаваме се с историята на "Крейвън Ловеца" от декември в кината

Носителят на "Златен глобус" Арън Тейлър-Джонсън влиза в ролята на най-безмилостния злодей във филма "Крейвън Ловеца" на Sony и Marvel, който разказва историята на произхода на един от най-известните противници на Спайдърмен.

Арън Тейлър-Джонсън се превъплъщава в ролята на Сергей Кравинов, млад мъж, чието детство е белязано от жестокостта на баща си, изигран от легендарния Ръсел Кроу. Тяхната сложна връзка е в основата на историята, която ни отвежда в един свят, където границата между човек и звяр е размита.

Режисиран от номинирания за "Оскар" Дж. С. Шандор, филмът обещава да бъде не само визуално впечатляващо, но и дълбоко психологическо изследване на човешката природа. Сцените на екшън са брутални и реалистични, а атмосферата е изпълнена с напрежение и опасност.

В трейлъра на лентата ставаме свидетели как Крейвън показва безмилостната си природа по различни ужасяващи начини, включително като намушква противниците си във врата, хваща хора в капани за мечки и ги блъска през прозорци.

Заедно с него на екрана се появява и Алесандро Нивола в ролята на Носорога, още един от емблематичните злодеи на Спайдър-мен. Звукът на легендарната песен на Джони Кеш допълнително подчертава мрачната атмосфера на филма.

"Крейвън Ловецът" е повече от просто филм за супергерои. Това е история за отмъщение, за жаждата за власт и за това как детството може да определи съдбата на един човек.

"Крейвън Ловецът" е най-новата част от вселената на Sony от Marvel герои, която включва спинофите "Венъм", "Морбиус" и "Мадам Уеб". След като датата на излизане беше преместена няколко пъти, премиерата на "Крейвън Ловецът" е насрочен за 13 декември.

Свързани новини

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

Проследяваме предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

Гледаме "Снежанка" в кината през март

15.08.2024

Тимъти Шаламе играе Боб Дилън в нов филм

14.08.2024

Милиарден хит

13.08.2024