Кино

17.04.202412:41

"Гарванът" отново полита към своето отмъщение

Това лято мракът възкръсва с предстоящата модерна адаптация "Гарванът", която ще ни попилее с могъщ размах от 23 август само в кината.    Както хитовата версия от 1994 г. с покойния Брандън Лий, така и предстоящият римейк, са базирани на абсолютния шедьовър в света на графичните романи на Джеймс О'Бар, който от... прочети още »
15.04.202415:40

Рене Зелуегър и Хю Грант отново на екран в новия филм за Бриджит...

Четвъртата част от романтичния франчайз ще бъде озаглавена "Бриджит Джоунс: Луда по момчето", в която Рене Зелуегър се завръща като остроумната самотница, която отново ще се събере с героя на Хю Грант в ролята на любовника ѝ Даниел Клийвър.   Ема Томпсън, която изигра Доктор Ролингс в "Бриджит Джоунс: Бебе на... прочети още »
12.04.202413:13

Филмът за Тръмп с Мария Бакалова и Себастиан Стан е в официалната...

На специална пресконференция бяха обявени филмите, които ще се борят за "Златна палма" на тазгодишния фестивал в Кан.    Кинофорумът е смятан за най-престижния във филмовата индустрия и единици са заглавията, които биват допускани до официалната му програма, което им гарантира възможно най-бляскавата и шумна премиера.... прочети още »
11.04.202414:58

Лоша новина за феновете на "Игри на тронове" и Джон Сноу

Актьорът Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Джон Сноу в поредицата "Игра на тронове", каза, че продължение на сериала няма да има, пише life.dir.bg. То трябваше да е посветено именно на неговия герой.   "В момента няма планове за това. Нищо не е обсъждано в близко бъдеще", каза Харингтън в интервю за АП,... прочети още »
10.04.202413:51

Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм ни канят на топсекретна мисия в...

Обратното броене до едно неземно изживяване започва, защото от 12 юли поемаме на нестандартно приключение до звездите с остроумната и стилна комедия "Покажи ми Луната".    Продукцията ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на "Аполо 11". С участието... прочети още »
04.04.202413:21

Киану Рийвс се завръща като Нео в "Матрицата"

Warner Bros. работи над пета част от филмовата поредица "Матрицата", съобщи БТА, позовавайки се на американското киностудио.   Със задачата да създаде филма е натоварен режисьорът и сценарист Дрю Годард, който е предложил на Warner Bros. нова и уникална идея за разширяване на франчайза.   Една от... прочети още »
27.03.202415:13

"Лоши момчета: Всичко или нищо" идват за нас в кината...

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като "Смъртоносно оръжие" и "Ченгето от Бевърли Хилс", дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури и Маркъс Бърнет,... прочети още »
25.03.202412:50

Открийте човека зад феномена с "Ейми Уайнхаус: Back to...

Нейната музика. Нейният живот. Нейното наследство.    Този април, само в кината, "Ейми Уайнхаус: Back to Black" ще предложи на зрителите безпрецедентен поглед към вдъхновяващата, но и трагична история на една от най-ярките и иконични фигури в света на съвременната музика. Разказан от гледната точка на Ейми и вдъхновен... прочети още »
15.03.202409:27

Дженифър Лопес ни отвежда в света на изкуствения интелект и бойни...

Поредна филмова продукция за Дженифър Лопес. След "Майката", "Shotgun Wedding", "Омъжи се за мен" и излезлият съвсем скоро "This Is Me…Now: A Love Story", през месец Май очакваме латино дивата да влезе в нова роля.   Джей Ло ще се изправи пред противоречивите си чувства към изкуствения... прочети още »
14.03.202414:16

Райън Гослинг, Джон Сина и кучето Меси вдигнаха рейтинга на...

Телевизионната аудитория на церемонията за наградите "Оскар" в неделя в САЩ достигна най-високо ниво от четири години. Шоуто е гледано от близо 19,5 милиона души. Аудиторията се е увеличила с четири на сто в сравнение с миналата година, когато 18,8 милиона души бяха гледали церемонията.   Моментът, който едва ли някога ще... прочети още »
12.03.202416:08

Хорърът "Мечо Пух: кръв и мед" с най-много награди...

Целта на наградите ''Златна малинка'' е да извади на преден план най-лошите филми и роли през годината. Антинаградите са учредени през 1980 г. Статуетката представлява пластмасова малинка със златисто покритие, чиято стойност не надвишава пет долара.     Филмът на ужасите "Мечо Пух: кръв и мед"... прочети още »