Кино

12.02.202411:17

Актьорът Юлиан Костов ще участва в сериала ''Белият...

Един от най-успешните български актьори в Холивуд Юлиан Костов е избран да участва в третия сезон на отличения с награда "Еми" сериал на HBO ''Белият лотос''. Българинът ще влезе в образа на руснак – роля, която преди това бе поверена на сръбско-руския артист Милош Бикович. Решението идва... прочети още »
06.02.202415:03

Брад Пит и Куентин Тарантино за трети и последен път в нов филм

Брад Пит вероятно ще се събере отново с Куентин Тарантиноза десетия и вероятно последен филм на режисьора. Тандемът спечели сърцата на зрителите и на критиците с филмите ''Гадни копилета'' и ''Имало едно време в Холивуд'', за който Пит дори спечели ''Оскар'' за поддържаща мъжка... прочети още »
31.01.202414:27

Разкриваме пророчество със зловещите "Карти на смъртта"...

Тази пролет се подготвяме за смразяваща игра, защото съдбата раздава най-жестоката си ръка с "Карти на смъртта" от 10 май само в кината.    Създателите на този завладяващ хорър Спенсър Коен и Анна Халберг заплитат страховита и изпълнена с напрежение и терор история, която излиза извън пределите на познатото и поразява... прочети още »
26.01.202410:36

Ще видим отново Селена Гомес като магьосница

Един от хитовите сериали на "Дисни", "Магьосниците от Уейвърли Плейс", се завръща на екран. А в продължението ще видим отново Селена Гомес и Дейвид Хенри. Двойката изигра Алекс и Джъстин, които са две от трите деца на семейство Русо. Селена отново ще влезе в ролята, но само като гост-звезда, а Дейвид ще бъде част от... прочети още »
25.01.202412:05

"Опенхаймер" отвя "Барби" на номинациите за...

Британската академия за кино и телевизия обяви своите претенденти за статуетката във формата на маска. Очаквано ''Опенхаймер''  продължава да доминира. Изненадващ обаче е спадът в номинациите на другия блокбъстър - ''Барби''. "Опенхаймер" на Кристофър Нолан води пред останалите филми с 13... прочети още »
24.01.202414:23

Разплитаме мрежа от тайни с "Мадам Уеб" през февруари

От 16 февруари разплитаме нова глава от киновселената на Марвел, защото енигматичната "Мадам Уеб" ни разказва историята си само в кината.      Изпълненият с напрежение, екшън, обрати и неочаквани съюзи сюжет гарантира свежо и завладяващо преживяване, каквото не е имало досега. А най-нетърпеливите фенове ще... прочети още »
24.01.202409:43

Ясни са номинациите за "Оскар" 2024: ето списъка с...

Номинациите за "Оскар" вече са ясни. Членовете на Американската киноакадемия са избрали претендентите за наградите в 23 категории от над 3 хиляди заглавия. Очаквано с най-много номинации е ''Опенхаймер'' - цели 13, "Барби" е с 8, а "Убийците на цветната луна" - с 10. Ето и... прочети още »
17.01.202410:22

Сериалите "Наследници" и "Мечката" са големите...

След четиримесечно закъснение, тази нощ се проведе церемонията по връчването на наградите ''Еми'' в Лос Анджелис. Събитието бе отложено заради стачката на сценаристите в Холивуд. Сериалите "Наследници" и "Мечката" са големите победители на 75-тата церемония по връчването на наградите Емис по шест... прочети още »
16.01.202414:43

Биографичният филм за Майкъл Джексън излиза догодина

Историята на Майкъл Джексън ще бъде пренесена на голям екран през следващата година. Lionsgate обяви, че предстоящият биографичен филм ще излезе по кината на 18 април 2025 г. Студиото ще пусне лентатана вътрешния пазар, а Universal ще го пусне на международния пазар. Биографичният филм трябва да обхване всички аспекти от живота на... прочети още »
16.01.202412:35

Церемонията по връчването на наградите "Еми" ще се...

Галацеремонията по връчването на наградите "Еми" ще се проведе в деня на официалния празник в САЩ по повод рождението на Мартин Лутър Кинг - след четиримесечно закъснение. Причините за отлагането на телевизионните награди са двете стачки в Холивуд - на сценаристите и на Гилдията на актьорите.  AMC ще излъчи на живо... прочети още »
15.01.202415:22

И децата могат да бъдат истински чудовища в новия хорър...

Две от най-горещите имена в хорър жанра - режисьорското дуо Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които стоят зад "Докато смъртта ни раздели", "Писък" и "Писък 6", ни предлагат през април най-амбициозния си и смел проект до момента. Запознайте се с "Абигейл"!     Филмът... прочети още »