Кино

08.05.201814:00

50% намаление в Младежкия театър с карта за градски транспорт

Младежки театър "Николай Бинев" и Център за градска мобилност стартират съвместна инициатива под надслов "Спирка Младежки театър".    Началото беше поставено на 8 май 2018 от 10.30 до 11.15 ч. на спирката на трамваи номера 20 и 22 – срещу Младежки театър. Там актьори от театъра раздаваха на пътниците... прочети още »
02.05.201813:47

Анимационен сериал по "Бързи и яростни"

Netflix се кани да нанесе поредния си удар, съобщава cinefish.bg. Компанията има договор с DreamWorks Animation Television за оригинални анимационни и семейни програми, а като част от този договор ще започне работа по анимационен сериал "Бързи и яростни".    Новият сериал ще е базиран на популярната поредица на... прочети още »
23.04.201810:14

Ще снимат сериал по "Клуб "Първа съпруга"

Задава се сериал и по една от най-успешните комедии за силата на жените, информира cinefish.bg. Paramount Network обявиха, че са поверили на Tracy Oliver, една от сценаристките на хитовата комедия от миналата година "Girls Trip", създаването на ново телевизионно шоу по "Клуб "Първа... прочети още »
18.04.201814:14

Време ли е за Indiana Jones в рокля?

Steven Spielberg смята, че е време да ни представи... Indiana Joan. Прочутият режисьор казва, че обмисля варианта култовата роля на Harrison Ford като най-известния археолог в киното да бъде изиграна от жена, съобщава cinefish.bg.   "Ще трябва само да променим името от Jones на Joan. И в това няма нищо лошо", казва... прочети още »
17.04.201817:15

Джери О‘Конъл: "Много се забавлявам с "Картър",...

Джери О‘Конъл даде интервю за сериала "Картър", в който изпълнява главната роля.    За какво става дума в "Картър"? В "Картър" става дума за един тип, който се казва Харли Картър. Той работи в телевизионен сериал за детективи, наречен "Повикайте Картър", но се връща за малко в... прочети още »
17.04.201810:14

Антонио Бандерас във втория сезон на "Геният: Пикасо"

Малко художници могат да се похвалят с пораждащата възхищение творческа плодовитост на Пабло Пикасо. Той е сред най-влиятелните и възхвалявани художници на XX-и век, а кариерата му обхваща над 80 години от живота му, който продължава 91 години.    През това време той създава около 50 хиляди творби. Пламенната му натура и... прочети още »
13.04.201811:02

Кинофестивалът Master of Art за първи път в София, Варна и Пловдив

Започна третото издание на филмовия фестивал "Master of Art". До 30 април в София, Пловдив и Варна ще бъдат представени 77 заглавия от цял свят, 10 от които са български.   За първи път фестивалът ще се провежда едновременно в трите града. Специален master pass, който е на цената на четири билета, ще дава... прочети още »
11.04.201813:00

Колко ще струва тв версията на "Властелинът на пръстените"

Сагата "Властелинът на пръстените" ("Lord of the Rings") ще възкръсне на малкия екран.   Наследниците на писателя Дж.Р.Р. Толкин и Amazon наскоро се договориха за претворяването на култовата книга в нов сериал.   Сега става известно, че тв версията на "Властелинът на пръстените" е на път да се... прочети още »
05.04.201813:58

Наближава премиерата на "Как Инджето не стана цар"

Младежки театър подготвя ново заглавие в репертоара си - "Как Инджето не стана цар". Режисьор е проф. Пламен Марков, а в актьорския състав влиза голяма част от трупата на театъра.    Текстът е вдъхновен от записки и предания, разказвани в края на 19 век от различни хора от Ямболско, Тулчанско и Провадийско, събирани и... прочети още »
29.03.201813:56

Затварят плажа от едноименния култов филм с Leonardo DiCaprio

Тайландските власти взеха решение да временно да затворят плажа, прочул се покрай едноименния филма с Leonardo DiCaprio. По този начин те се надяват да органичат екологичните щети в региона, причинени от неспирния приток на туристи.   Плажът Май Бей на остров Фи Фи Лей ще бъде затворен за четири месеца всяка година, като началото ще... прочети още »
27.03.201816:38

''Откраднатата принцеса'' доказва, че любовта...

"Откраднатата принцеса" е по кината от 6 април. Тази приказна история се e случила в дните на храбрите рицари, красивите принцеси и войнствените магьосници.      Руслан, един странстващ артист, който мечтае да стане рицар, среща очарователната Мила и се влюбва в нея, без дори да подозира, че тя е дъщерята на... прочети още »