Кино

05.07.202409:53

Джейми Фокс с първи думи за тежкото състояние, в което е бил

Актьорът и носител на "Оскар" Джейми Фокс разкри подробности около загадъчното си заболяване, което наложи спешно да бъде приет в болница през април миналата година. Докато снимаше филма "Back In Action" с Камерън Диас, 56-годишният актьор беше вкаран по спешност в болница, без да стане ясно поради каква... прочети още »
04.07.202411:20

Вече имаме първи кадри от новия "Гладиатор"

"Гладиатор" е един от вечните филми, които колкото и да гледаме, няма да ни омръзне. За никого вече не е тайна, че знаменитият филм на Ридли Скот от 2000г. ще има продължение.  Vanity Fair открехнаха вратата към така чакания филм като споделиха кадри, които определено привличат вниманието. В главната роля ще видим Пол Мескал.... прочети още »
25.06.202409:30

Разследват известна жена, която може да е свързана със смъртта на...

Нови разкрития излизат по-малко от година след смъртта на обичания актьор Матю Пери. Полицията в САЩ задържа и разпита известна дама във връзка със смъртта на звездата от сериала "Приятели". Тя е била негова приятелка, разкрива ексклузивно In Touch. Според източник на изданието те се запознават, докато лекуват наркотичната си... прочети още »
24.06.202410:22

Започнаха снимките на втория спиноф на "Игра на тронове"

Само преди няколко дни започна излъчването на втория сезон на "Домът на Дракона", а вече стана ясно, че са започнали снимките на новия спиноф на ''Игра на тронове'', озаглавен ''Рицарят на седемте кралства''. Това се случва в Белфаст, столицата на Северна Ирландия. Адаптиран от новелата на Джордж... прочети още »
21.06.202409:17

Отиде се актьорът Доналд Съдърланд

Известният канадски актьор Доналд Съдърланд Доналд Съдърланд, звезда от филма "Игрите на глада" и сериала "Военнополева болница", почина на 88 години след дълго боледуване. Кариерата му продължи над 60 години, има роли в около 200 филма. Новината за смъртта му е обявил неговият син Кийфър, също известен... прочети още »
10.06.202415:25

"Домът на дракона" сезон 2 започва на 17 юни

След две години очакване, на 17 юни, излиза вторият сезон на "Домът на дракона". Продукцията обещава още повече драма, конфликти и… огън, които са в основата на успеха на предходния сериал "Игра на тронове".  Стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд забави с месеци осемте нови епизода на "Домът на... прочети още »
07.06.202412:58

Алек Болдуин и голямото му семейство с риалити шоу

Подобно на фамилия Кардашиян, на малкия екран ще излезе и риалити шоу за семейството на Алек Болдуин. Шоуто е насрочено за премиера през 2025 г. по TLC. Във видео, публикувано в акаунта на 66-годишният актьор, заедно със съпругата му Хилария седят един до друг, докато тя казва на зрителите, че имат голямо съобщение за споделяне. След това... прочети още »
03.06.202414:20

Откриваме неразказаната история на "Нито звук: Ден първи"

От 28 юни попадаме в зората на отчаянието и тишината с "Нито звук: Ден първи" само в кината.    Смразяващата предистория надгражда феноменалния успех на предходните филми "Нито звук" и "Нито звук 2", които завладяха публиката по целия свят и получиха признанието на критиката за новаторския си подход... прочети още »
28.05.202416:17

Остин Бътлър и Том Харди са неукротими "Моторджии" извън...

Палете двигателите и се дръжте здраво, защото от 21 юни "Моторджии" влизат с бясна скорост в кината!      Криминалната драма задълбочено разкрива психологията на аутсайдерските групи, като същевременно ни представя един по-нестандартен любовен триъгълник, а блестящият актьорски екип, който включва звезди като... прочети още »
20.05.202416:19

Гледаме на голям екран филма, който събра Ариана Гранде с новото ѝ...

Този ноември, след две десетилетия на сцената, един от най-успешните и дълго играни мюзикъли на всички времена прави своя дългоочакван преход към големия екран с грандиозното киносъбитие "Злосторница".      Мащабната фентъзи продукция разказва историята на младите вещици от Оз: неразбраната поради... прочети още »
15.05.202415:15

"Мълчанието е злото": Каквото си направиш сам, никой не...

Този септември злото не се вижда, злото не се чува… "Мълчанието е злото"!    Древната сентенция "Ако не виждам злото, не чувам злото и не говоря нищо за него, аз съм защитен от него" има множество интерпретации и проявления (включително всеизвестната скулптура с трите мъдри маймуни на Хидари Дзингоро),... прочети още »