Здравен бюлетин

15.02.202207:00

Пробиотик за бебе, деца и подрастващи Bactojoy Babies and Kids

Знаете ли, че децата родени с цезарово сечение, не успяват да се захранят по естествен начин с добрите бактерии на майката, преминавайки през родовия канал и е необходимо, особено през първата годинка, да приемат допълнително пробиотици?  Знаете ли, че пробиотиците и съдържанието на добри бактерии в стомахчето влияе много пряко... прочети още »
14.02.202207:00

Пробиотик за жени Bactojoy Femin

Знаете ли, че хормоналният баланс и микробиомът при жените са в пряко свързана връзка?  Знаете ли, че чувството за глад и ситост се контролира от импулси изпращани до мозъка от червата? Знаете ли, че можете да отслабнете с приемането на пробиотици?    Пробиотик за жени Bactojoy Femin e нов пробиотичен... прочети още »
11.02.202207:00

Пробиотик за подут корем и газове Bactojoy Gastro Balance

Знаете ли, че можете да намалите до 2см. от талията си за една седмица,  като приемате редовно по една капсула пробиотик  Gastro Balance три пъти на ден, до 30мин. след всяко хранене?  Знаете ли, че отслабването и правилният метаболизъм на мазнините зависи от добрите бактерии в... прочети още »
10.02.202207:00

Пробиотик + пребиотик Bactojoy Immune Complex

Знаете ли, че 90% от имунитета на организма се намира в дебелото черво?  Знаете ли, че единствено добрият баланс в червата може сигурно да ви предпази от синдрома на раздразненото дебело черво, което води до все по-разпространения рак на дебелото черво?  Знаете ли, че при прием на само 7 дни антибиотично лечение... прочети още »
09.02.202207:00

Диетични пробиотични перли с натурален шоколад Bactojoy

Знаете ли, че желанието за хапване на сладко и въглехидрати може да бъде контролирано с правилния стомашно чревен баланс?  Знаете ли, че можете да редуцирате телесното си тегло, само като добавите по една чаена лъжичка диетични пробиотични перли до 30 мин. след всяко хранене?   Bactojoy диетични пробиотични перли с... прочети още »
08.02.202207:00

Пробиотични перли с глазура от млечен шоколад Bactojoy

Случвало ли ви се е да преследвате отчаяно детето си сутрин с доза витамини, и денят ви да тръгне наопаки защото то просто отказва да ги приеме?  Случвало ли ви се е да обещаете на детето си шоколад за десерт, само и само да хапне малко зеленчуци и поне половин супичка?  Е, сега имаме решение за вас и в двата случая -... прочети още »
07.02.202207:00

Пробиотични таблети за смучене Bactojoy

Знаете ли че 90% от рака започва от невинните лоши бактерии в устната кухина?  Знаете ли, че със стандартните методи - четка и паста за зъби, не можете да предотвратите развитието на инфекции в устната кухина?  Знаете ли, че само една пробиотична таблетка с коластра Bactojoy, сдъвкана след вечерната хигиена, ще ви... прочети още »
29.11.202107:00

Ензоимун Актив - препарат с пряк антивирусен ефект и за силен имунитет

"Здравен бюлетин" е новата актуална рубрика в Радио FM+, която ще ви запознава с най-новите открития в областта на полезните хранителни добавки и методи за профилактика, път към здравословния начин на живот. Информирайте се и бъдете здрави!   Слушайте "Здравен бюлетин" всеки делничен ден след емисия... прочети още »