Пробиотик за жени Bactojoy Femin

Знаете ли, че хормоналният баланс и микробиомът при жените са в пряко свързана връзка? 
Знаете ли, че чувството за глад и ситост се контролира от импулси изпращани до мозъка от червата? Знаете ли, че можете да отслабнете с приемането на пробиотици? 
 
Пробиотик за жени Bactojoy Femin e нов пробиотичен продукт, който благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Предназначен е и за аптечна мрежа.
 
Bactojoy Femin e пробиотик + пребиотик, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus и съдържа екстракт от българска роза Дамасцена. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като запазва оптимално Ph и минимизира възможността за инфекции. Спомага за намаляване на възпалителните процеси. Подпомага естественото производство на късо-верижни мастни киселини. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Естествен източник на фибри с много лек лаксативен ефект. Има успокояващ и подмладяващ ефект. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функци на организма. Допринася за естествения детокс на организма. Работи в полза на естествения хормонален баланс.
 
Пробиотик за жени Bactojoy Femin: 
1. Редуцира телесното тегло при жените;
2. Освобождава от излишни течности;
3. Регулира хормоналния баланс.
 
Bactojoy Femin с цел профилактика:
• при вагинални инфекции;
• за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
• в периоди на повишен стрес;
• при смяна на сезоните.
 
Bactojoy Femin като съпътстващо лечение:
• възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора;
• по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение.
 
Всички слушатели на Радио FM+ могат да се възползват от специалния промо код fm30, който ще ви даде 30% отстъпка от всяка поръчка на bulgarbiotic.bg до края на февруари!
 
Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продукти с поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Свързани новини

Bactojoy Babies and Kids

15.02.2022

Bactojoy Gastro Balance

11.02.2022

Bactojoy Immune Complex

10.02.2022

Пробиотични перли с натурален шоколад

09.02.2022

Пробиотични перли с млечен шоколад

08.02.2022