Пробиотик за бебе, деца и подрастващи Bactojoy Babies and Kids

Знаете ли, че децата родени с цезарово сечение, не успяват да се захранят по естествен начин с добрите бактерии на майката, преминавайки през родовия канал и е необходимо, особено през първата годинка, да приемат допълнително пробиотици? 
Знаете ли, че пробиотиците и съдържанието на добри бактерии в стомахчето влияе много пряко върху психическото и емоционално развитие на децата? 
 
Пробиотик за бебе, деца и подрастващи Bactojoy Babies and Kids e нов пробиотичен продукт за изграждане на добър имунитет при бебета и деца от 6 мес. до 14 г. като осигурява благоприятен стомашно-чревен баланс. Предназначен е и за аптечна мрежа.
 
Bactojoy Babies and Kids e пробиотик, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus в съчетание с важните за подрастващите бактерии от род Bifidobacterium и Витамин Д3. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за бебенца и малки деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при най-малките и подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен млечен вкус и естествен аромат на ягода.
 
Пробиотик за бебе, деца и подрастващи Bactojoy Babies and Kids
1. Облекчава колики и стомашен дискомфорт;
2. Съдържа Витамин ДЗ за здрави зъбки и кости;
3. Най-богатият пробиотичен микс от 7 щама;
4. Развива правилно имунната система.
 
Bactojoy Babies and Kids - полезно действие:
• подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип;
• за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
• влияе успокояващо при дълги пътувания;
• при смяна на сезоните;
• по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
• при констипация.
 
Всички слушатели на Радио FM+ могат да се възползват от специалния промо код fm30, който ще ви даде 30% отстъпка от всяка поръчка на bulgarbiotic.bg до края на февруари!
 
Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продукти с поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Свързани новини

Пробиотик за жени Bactojoy Femin

14.02.2022

Bactojoy Gastro Balance

11.02.2022

Bactojoy Immune Complex

10.02.2022

Пробиотични перли с натурален шоколад

09.02.2022

Пробиотични перли с млечен шоколад

08.02.2022