Диетични пробиотични перли с натурален шоколад Bactojoy

Знаете ли, че желанието за хапване на сладко и въглехидрати може да бъде контролирано с правилния стомашно чревен баланс? 
Знаете ли, че можете да редуцирате телесното си тегло, само като добавите по една чаена лъжичка диетични пробиотични перли до 30 мин. след всяко хранене?
 
Bactojoy диетични пробиотични перли с натурален шоколад e нов пробиотичен продукт за изграждане на добър имунитет, като осигурява благоприятен стомашно-чревен баланс. Подходящ за деца над 3 г.
 
Bactojoy пробиотични перли с глазура от натурален шоколад e пробиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Иновативна формула за естествена защита на организма, специално разработена за хора, които търсят балансирана диета и/или имат симптоми на лактозна непоносимост. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на натурален шоколад, подходящи са като добавка към други ястия – закуски, десерти и др.
 
Диетични пробиотични перли с натурален шоколад: 
1. Перфектно засища желанието за консумация на сладко само с една лъжичка;
2. Не съдържа захар - подсладено с еретритол и стевия;
3. Подходящо за консумация при КЕТО диета;
4. Подпомага отслабването, като стимулира метаболизма на мазнините в организма.
 
Bactojoy диетични пробиотични перли с натурален шоколад помагат за:
• за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
• подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип;
• влияе успокояващо при дълги пътувания;
• при смяна на сезоните;
• по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
• при констипация.
 
Всички слушатели на Радио FM+ могат да се възползват от специалния промо код fm30, който ще ви даде 30% отстъпка от всяка поръчка на bulgarbiotic.bg до края на февруари!
 
Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продукти с поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Свързани новини

Bactojoy Babies and Kids

15.02.2022

Пробиотик за жени Bactojoy Femin

14.02.2022

Bactojoy Gastro Balance

11.02.2022

Bactojoy Immune Complex

10.02.2022

Пробиотични перли с млечен шоколад

08.02.2022