Пробиотични перли с глазура от млечен шоколад Bactojoy

Случвало ли ви се е да преследвате отчаяно детето си сутрин с доза витамини, и денят ви да тръгне наопаки защото то просто отказва да ги приеме? 
Случвало ли ви се е да обещаете на детето си шоколад за десерт, само и само да хапне малко зеленчуци и поне половин супичка? 
Е, сега имаме решение за вас и в двата случая - пробиотични перлички с млечен шоколад!
Можете лесно да научите децата си да приемат нужните им добавки и да ползвате Bactojoy, като стимул или награда за децата.
 
Bactojoy пробиотични перли с глазура от млечен шоколад e нов пробиотичен продукт за изграждане на добър имунитет, като осигурява благоприятен стомашно-чревен баланс. Подходящ за деца над 3 г.
 
Bactojoy пробиотични дражета с глазура от млечен шоколад e пробиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на млечен шоколад, подходящи са като добавка към други ястия – закуски, десерти и др.
 
Пробиотични перли с млечен шоколад: 
1. Най-любимият пробиотик на децата;
2. Изгражда и засилва имунитета на децата;
3. Децата с лекота се учат на полезни навици и сами искат да приемат полезни добавки;
4. Осигурява сигурна защита срещу стомашно - чревни вируси и инфекции.
 
Bactojoy пробиотични перли с глазура от млечен шоколад помагат за:
• за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
• подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип;
• влияе успокояващо при дълги пътувания;
• при смяна на сезоните;
• по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
• при констипация.
 
Всички слушатели на Радио FM+ могат да се възползват от специалния промо код fm30, който ще ви даде 30% отстъпка от всяка поръчка на bulgarbiotic.bg до края на февруари!
 
Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продукти с поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Свързани новини

Bactojoy Babies and Kids

15.02.2022

Пробиотик за жени Bactojoy Femin

14.02.2022

Bactojoy Gastro Balance

11.02.2022

Bactojoy Immune Complex

10.02.2022

Пробиотични перли с натурален шоколад

09.02.2022