Пробиотични таблети за смучене Bactojoy

Знаете ли че 90% от рака започва от невинните лоши бактерии в устната кухина? 
Знаете ли, че със стандартните методи - четка и паста за зъби, не можете да предотвратите развитието на инфекции в устната кухина? 
Знаете ли, че само една пробиотична таблетка с коластра Bactojoy, сдъвкана след вечерната хигиена, ще ви предпази от много неприятности и проблеми с устната кухина?
 
Bactojoy пробиотични таблети за смучене e нов пробиотичен продукт, който укрепва защитните функции на целия организъм, като започва да действа още от устната кухина. Спомага за изграждане на добър имунитет, като осигурява благоприятен стомашно-чревен баланс.
 
Lactobacillus bulgaricus е първият натурален пробиотик в света. Дългият и здравословен живот на българския народ е бил в резултат от ежедневната консумация на ферментирало мляко и други млечнокисели продукти, произведени в България, които и до сега остават най-полезни за българите.
 
Коластрата е известна като силен имуномодулатор. Затова и Bovine colostrum (телешка коластра) намира своето място в състава на пробиотичния продукт. Спомага за повишаване естествените защитни сили на организма от най-ранна възраст, най-вече защита срещу вирусни инфекции и грипни състояния.
 
Към продукта е добавен и пребиотик (инулин), който подобрява усвояването на минерали и подхранва полезните бактерии.
 
Bactojoy таблети за смучене е синбиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus и коластра. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на ванилия.
 
Bactojoy таблети за смучене помагат за:
• за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
• подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип;
• влияе успокояващо при дълги пътувания;
• при смяна на сезоните;
• по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
• при констипация.
 
Всички слушатели на Радио FM+ могат да се възползват от специалния промо код fm30, който ще ви даде 30% отстъпка от всяка поръчка на bulgarbiotic.bg до края на февруари!
 
Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продукти с поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Свързани новини

Bactojoy Babies and Kids

15.02.2022

Пробиотик за жени Bactojoy Femin

14.02.2022

Bactojoy Gastro Balance

11.02.2022

Bactojoy Immune Complex

10.02.2022

Пробиотични перли с натурален шоколад

09.02.2022