Ензоимун Актив - препарат с пряк антивирусен ефект и за силен имунитет

"Здравен бюлетин" е новата актуална рубрика в Радио FM+, която ще ви запознава с най-новите открития в областта на полезните хранителни добавки и методи за профилактика, път към здравословния начин на живот. Информирайте се и бъдете здрави!
 
Слушайте "Здравен бюлетин" всеки делничен ден след емисия "Новини", в часовете 07:00, 08:00, 09:00, 16:00, 17:00 и 18:00.
 
Запознайте се с Ензоимун Актив (Enzoimmune Active) – един от модерните методи за защита!
 
Продуктът се основава на американски патент от 2009 г. за въздействието на пепсина върху имунната система на човека. Всички сме наясно, че когато има вируси, ни трябват 2 неща: антивирусен препарат и инуностимулатор. Вече е възможно само един: с Ензоимун Актив (Enzoimmune Active) - изцяло биологичен, без токсичност, с бърз ефект до 48 часа.
 
Подходящ е за пациенти с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Когато Ензоимун Актив се приложи при първите симптоми, инфекцията се пресича в самото и начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време и са по-леки, а излекуването е значително по-бързо. 
 
Препаратът подпомага и балансира работата на имунната система при вирусни и грипни инфекции, както и вирусни хепатити и херпесни инфекции. Ефективен е и при пациенти с неспецифични белодробни инфекции като пневмония, бронхит, ларингит, хронична обструктивна белодробна болест и др.
 
Резултат:
• Има пряко действие върху вирусния инфекциозен процес, като блокира вирусите и патогенните клетки и спира инфекцията;
Облекчава симптомите на коронавирусни, вирусни и грипни инфекции;
Ускорява оздравяването при инфекциозно–възпалителни заболявания и белодробни инфекции;
Активира и балансира имунния отговор на организма;
Модулира имунитета при онкологични и автоимунни заболявания.

Свързани новини

Сериозна опасност!

17.11.2022

8 мощни витаминозни бомби

14.11.2022

Как да се преборим с есенната депресия

27.09.2022

Как да избегнем топлинен и слънчев удар

25.07.2022

18 трика срещу пролетната умора

11.05.2022