Мода

19.02.202414:39

Вече са ясни водещите на най-очакваното модно събитие Met Gala

Най-бляскавото модно събитие за годината Met Gala, което се провежда в първия понеделник на май, наближава. Вече е ясна темата и водещите на благотворителния бал, който събира звезди от цял свят.  Bad Bunny, Крис Хемсуърт, Дженифър Лопес и Зендая са официални съпредседатели на тазгодишното издание на бала, а почетни председатели за... прочети още »
19.01.202412:01

През 2024-та се обличаме в цвят "Прасковен мъх"

От 1999 г. насам Pantone Color Institute обявява цвят на годината. За 2024-а той е Peach Fuzz (прасковен мъх). Това е нюанс между розовото и оранжевото, описан като "нежен, топъл и уютен, чувствен и сърдечен, изразяващ нуждата ни от състрадание през следващата година. "Peach Fuzz улавя желанието ни да захранваме себе си и... прочети още »
20.11.202317:10

Met Gala 2024: ясна е темата на най-голямото модно събитие

Най-големите звезди, творци и представители на модната индустрия вече започват да приготвят своите рокли и костюми за най-важното световно модно изложение. Met Gala е благотворителна вечер за набиране на средства за музея на изкуствата "Метрополитън" в Ню Йорк. А, вече е ясно и темата на вечерта.  Миналата година темата беше... прочети още »
09.11.202316:27

Звездите, които блеснаха на модните награди CFDA Fashion Awards 2023

Светът на модата превзе Музея по естествена история в Ню Йорк в понеделник вечер. За поредна година Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA) отличиха най-добрите в модния бранш. И, като всяко звездно събитие, разбира се, не липсваше червеният килим. А, по него фотографите заснеха наистина много стил, блясък и красота. Представяме ви... прочети още »
08.11.202316:41

LACMA Art + Film Gala събра на едно място световноизвестни личности

LACMA Art + Film gala 2023 се организира за дванайсети път. Годишното събитие се проведе в събота в Музея на изкуствата на окръг Лос Анджелис. Тази година беше в чест на режисьора Дейвид Финчър и художничката Джуди Бака. На събитието беше представена най-новата колекция вечерни облекла на Gucci ''Ancora Notte''.... прочети още »
11.10.202311:41

Памела Андерсън шокира света на модата, като захвърли напълно грима

Памела Андерсън взриви модния свят, като се яви в меката на модата - Париж, на шоуто на Isabel Marant за пролет/лято 2024 на Place Colette, без капка грим на лицето си.    Бомбата беше толкова мощна, защото създаде абсолютен прецедент. Разбира се, виждали сме и преди звезди без грим и даже някои, като Алиша Кийс, в ежедневния си... прочети още »
24.07.202313:27

Розовият цвят и тоалети тип "Барби" доминират в света на...

Тоалети, вдъхновени от стила на куклите Барби и техния характерен розов цвят, доминират в света на модата за втора поредна година, популяризирани от маркетинговата кампания на компанията за играчки Mattel около филма "Барби", който дебютира в киносалоните днес, съобщи БТА.   "Няма кътче на земното кълбо, което да не е... прочети още »
15.02.202311:32

Фарел Уилямс се впусна в ново предизвикателство в модата

Брандът за луксозни стоки Louis Vuitton обяви новия си творчески директор в лицето на популярния музикален продуцент и певец, носител на 13 награди "Грами" - Фарел Уилямс. Изпълнителят на хита "Happy" застава начело на мъжкото облекло на марката.   "Louis Vuitton с удоволствие приветства Фарел Уилямс като... прочети още »
12.01.202311:00

Супермоделът Татяна Патиц си отиде на едва 56 години

Германският модел Татяна Патиц е починала на 56-годишна възраст, написа модното списание Vogue. Агентът ѝ Корин Никълъс потвърди официално, че причината е рак на гърдата.   Татяна Патиц беше един от най-известните модели на 80-те и 90-те години на миналия век и е една от ярките представителки на ерата на супермоделите, заедно с Наоми... прочети още »
11.07.202213:53

Ед Шийрън със своя собствена колекция екологични дрехи (галерия)

Ед Шийрън е покорил всички класации с музиката си, но явно е решил да разшири осъществяването на артистичните си заложби, като създаде нова колекция дрехи, която ще бъде пусната на пазара по-късно този месец.   Изпълнителят си партнира с независимия бранд за дрехи Lucy & Yak за серия от четири части, която включва тениски и... прочети още »
24.09.202112:55

Козметична процедура "обезобразила" Linda Evangelista,...

Супермоделът Linda Evangelista е станала жертва на козметична процедура за топене на мазнините.   56-годишната канадка призна в пост в Инстаграм, че е останала "обезобразена" и "превърната в отшелник" в резултат на рядка странична реакция от интервенция преди пет години, за риска от която не е била предупредена... прочети още »