LACMA Art + Film Gala събра на едно място световноизвестни личности

LACMA Art + Film gala 2023 се организира за дванайсети път. Годишното събитие се проведе в събота в Музея на изкуствата на окръг Лос Анджелис.

Тази година беше в чест на режисьора Дейвид Финчър и художничката Джуди Бака. На събитието беше представена най-новата колекция вечерни облекла на Gucci ''Ancora Notte''. Приходите от годишната Art+Film Gala отиват за инициативата на LACMA да направи филма по-централен за кураторското програмиране на музея, като същевременно финансира по-широката мисия на LACMA. Това включва изложби, придобивания и образователни програми, в допълнение към прожекциите, които изследват пресечната точка на изкуството и филма.

За 12-та поредна година организатори на събитието бяха Ева Чоу и актьорът Леонардо ди Каприо.

На едно място се събраха големи имена като Дженифър Лопез, Бен Афлек, Ким Кардашиян, Киану Рийвс, Салма Хайек, Били Айлиш, Брат Пит, Джесика Частейн и редица други звезди. Представяме ви част от ослепителни рокли и костюми на гала вечерта.

54-годишната Лопес и 51-годишният Афлек се появиха заедно на червения килим на гала церемонията, като Лопес носеше златиста рокля на Gucci с прозрачни дантелени детайли и огърлица с червени скъпоценни камъни, докато Афлек изглеждаше елегантен в черен смокинг на същия дизайнер. Двамата спряха няколко пъти на червения килим, за да се усмихнат нежно един на друг.

43-годишната Кардашиян избра блясък от старата школа в забележителна ярко розова рокля без презрамки, която се отличаваше с широк шлейф, визията беше допълнена от черни оперни ръкавици.

Киану Рийвс присъства заедно с дългогодишната си приятелка Грант. Актьорът от ''Матрицата'' беше в стилен черен смокинг, докато визуалният артист избра дълга черна рокля с впечатляващ изрязан детайл отпред.

57-годишната актриса Салма Хайек блестеше на събитието в рокля с метални розови пайети, а косата й беше пусната на една страна. Тя беше придружена от съпруга си Франсоа-Анри Пино. 

Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон явно става по-силна, след като направиха още една публична поява заедно като двойка в събота вечер. 59-годишният Пит и 32-годишната Рамон присъстваха на Art+Film LACMA, но не позираха за обща снимка. Двамата прекараха романтично лято, и източници, близки до тях твърдят, че връзката им се развива и става все по-сериозна.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023