Звездите, които блеснаха на модните награди CFDA Fashion Awards 2023

Светът на модата превзе Музея по естествена история в Ню Йорк в понеделник вечер. За поредна година Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA) отличиха най-добрите в модния бранш.

И, като всяко звездно събитие, разбира се, не липсваше червеният килим. А, по него фотографите заснеха наистина много стил, блясък и красота. Представяме ви част от забележителните тоалети на вечерта.

Започваме с водещият на CFDA Fashion Awards тази година - Ан Хатауей. Тя впечатли за пореден път с визия. Актрисата беше избрала тоалет от две части – дънков корсет и дълга пола с акварелен принт, дело на Ralph Lauren от колекция пролет/лято 2024. За бижута Хатауей беше заложила на колие и гривна Bulgari, на които е и рекламно лице.

Няма как да пропуснем Ким Кардашиян, която беше избрала дълга елегантна черна рокля на  Chrome Hearts, а косата беше вдигната на висок кок, с пуснати небрежни кичури пред лицето.

Черното явно преобладаваше на вечерта на модата. За събитието Наоми Уотс също беше заложила на тъмния цвят с рокля под коляното с дълбоко деколте, подчертана от дълги до лактите буф ръкави на Carolina Herrera, в комбинация с токчета Jimmy Choo и бижута Sidney Garber.

Към нея се присъединява и Ванеса Хъджънс. Актрисата беше облечена в бална рокля с втален корсаж и обемна пола на дизайнера Vera Wang, а към нея беше добавила бижута Chopard и обувки на ток Jimmy Choo.

Много известни личности заложиха на черното. Към тях обаче не беше Амелия Грей, която избра за червения килим прозрачна бебешко синя рокля на Alaïa, която не прикриваше особено тялото й под дрехата.

Голямата награда на вечерта получи Серина Уилямс - Модна икона на годината, което я направи първият спортист, спечелил наградата.  И на самото събитие тенисистката наистина привлече вниманието. Тя беше избрала черна екстравагантна рокля с пайети и ефектни ръкави на Thom Browne, която беше съчетала с бижута David Yurman.

Шампионката дори пристигна на CFDA със стил в SUV Lincoln Navigator, който беше направен по поръчка, за да пасне на нейния тоалет. Председателят на CFDA Том Браун я нарече ''най-добрият пример за индивидуалност във всичко, което прави''.

Предишни носители на наградата са Зендая, Наоми Кембъл, Бионсе и Риана.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Ето кой спечели "Еми"

17.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Стил и блясък на червения килим

08.11.2023