Мода

04.10.201915:53

Eddie Murphy обяви завръщането си в "Ченгето от Бевърли Хилс...

За това продължение се говори от години. Вече като че ли никой не вярваше, че Eddie Murphy ще се завърне към един от най-популярните си образи на устатото ченге Axel Foley. Но самият актьор потвърди, че следващият му филм ще бъде "Ченгето от Бевърли Хилс 4", съобщи cinefish.bg.   В момента Murphy се подготвя да се завърне... прочети още »
30.09.201915:59

Lady Gaga пусна собствена козметика

Едва ли сред звездите има по-голям експерт на тема скандална визия от Lady Gaga. Тя диктува правилата, а всяко модно решение, към което прибегне, се превръща в сензация.    Lady Gaga е не просто невероятен артист, но и безкомпромисна кралица на стила, абсурда и въобще на изключителната визия. Ето защо не е никак изненадващо... прочети още »
04.09.201918:00

Почина знаменитият моден фотограф Петер Линдберг

Немският моден фотограф Петер Линдберг (Peter Lindbergh) почина на 74-годишна възраст, съобщиха световните информационни агенции.    В дългата си кариера, през която става прочут с черно-бялата си фотография, Линдберг сътрудничи на много модни списания - "Вог", "Венити феър", "Харпърс базар",... прочети още »
01.08.201912:35

5 начина да предпазим боядисаната коса от жегите

Знаем, че през летните месеци трябва да ползваме слънцезащитно масло за кожата. Но как да опазим боядисаната си коса от вредните излъчвания? "Харпърс базар" предлага пет начина, пише бгнес.   Инвестирайте във филтър за душа в банята, който да премахва вредните вещества от водата за къпане. Става въпрос за вещества като... прочети още »
18.07.201910:15

6 начина да направите един тоалет да изглежда скъп

При избора на подходящ тоалет трябва да се съобразим с няколко неща - какъв ефект искаме да постигнем и какъв имидж искаме да си създадем. За да изглеждаме добре, не винаги се нуждаем задължително от скъпи дрехи, които да изградят цялостната ни визия. Woman.hotnews.bg дава шест съвета как да изглеждат дрехите ви по-скъпи, отколкото всъщност... прочети още »
17.06.201916:39

Как да предпазим косата си от вредните слънчеви лъчи

Ако търсите начини да предпазите косата си от вредните слънчеви лъчи посредством естествени, етерични масла, тази статия е за вас. На пазара има изобилие от продукти, които ни защитават от слънцето, но за привържениците на естествения, био начин на живот, woman.bg предлага няколко много ефикасни съвета за защита на... прочети още »
10.06.201915:34

6 от най-често допусканите грешки при грижи за кожата

Малко или много, всички правим грешки. Ако спрем вниманието си върху нередностите, които правим неволно с кожата си, ще останем учудени от факта за колко много от тях не сме и подозирали. Вижте кои са те и се постарайте да ги избягвате, съветва woman.hotnews.bg:    Не си сваляте грима преди нощния сън  Не забравяйте, че... прочети още »
10.05.201915:16

Виж Shawn Mendes в новата рекламна кампания на Calvin Klein...

Shawn Mendes е едно от новите лица в кампанията на Calvin Klein "#MyTruth" - виж галерията ни.     За радост на феновете си, изпълнителят демонстрира безупречна физика само по бельо в рекламните постери на кампанията.     Към тях върви и цитат от изпълнителя: "Истината е буквално в начина,... прочети още »
14.03.201916:10

90-те се завръщат: вижте 9 тенденции, които ще властват през 2019

Сантименталните дизайнери винаги са били склонни към носталгия и напоследък май им е домъчняло за епохата на пейджърите, пепси-колата, игровите конзоли и безумния рейв, пише woman.bg. И, както изглежда, тенденциите на най-свободолюбивата и разкрепостена декада ще диктува модата през 2019 година.    Въпреки че все още нескрито се... прочети още »
27.02.201911:35

Ивелина Чоева изгря и на площад "Пикадили съркъс" в...

След като през януари превзе модната библия Vogue, 21-годишният топ-модел Ивелина Чоева грейна на един от най-прочутите лондонски площади - "Пикадили съркъс".    Преди три години българската красавица отива на кастинг и така се запознава с дизайнерите на нашумелия моден бранд Vini+Omi. Всеки сезон от английската марка... прочети още »
27.11.201814:53

Скъпата цена на евтините филъри (галерия)

За високата цена на евтините филъри разсъждава д-р Ана Пейкова от столична клиника.    В последните няколко месеца ми прави впечатление, че в клиниката се обаждат хора със следния въпрос "Колко струва един милилитър филър при вас? И аз се запитах "Ние плод и зеленчук ли сме?", или човек наистина трябва да се... прочети още »