Ето кое е тайното козметично "оръжие" на всяка зодия

Всяка зодия има своята собствена тайна за безупречен външен вид, пише vesti.bg. В най-новото си видео влогърката Наталия от Natali’s Beauty разкирва кой е тайният козметичен продукт на всеки от представителите на зодиака.
 
Овен
Според астролозите, представителите на зодия Овен са хора, които почти винаги бързат за някъде. Те са толкова динамични и енергични, че програмата им за деня винаги е изпълнена с безброй задачи. Тяхното тайно оръжие са прахообразните сенки за вежди, добре подостреният молив и цветният гел за вежди - все такива продукти, които бързо и много ефикасно помагат на веждите им да изглеждат безупречно.
 
Телец 
Като един истински земен знак, Телецът трудно би направил компромис с качеството на каквото и да било - включително и на козметиката. Едно от любимите му неща са продуктите за грижа за кожата, а нещото, без което не бива да остава - хубава подхранваща маска за лице.
 
Близнаци
Родените под този зодиакален знак са изключителни творчески натури и всичко, което се докосне до ръцете им, се превръща в произведение на изкуството. Тяхното скрито бюти оръжие е лакът за нокти.
 
Рак
Представителите на зодия Рак обичат комфорта, спокойствието и хармонията. Те се чувстват добре в собствената си кожа и често нямат нужда от излишен грим. Нещото, без което не бива да остават обаче, е балсамът за устни, който да придава здравина, мекота и пухкавост на устните им.
 
Лъв
Родените под знака на Лъва са управлявани от Слънцето. В техния несесер, според астролозите, задължително трябва да присъства бронзиращата пудра, която ще им придаде допълнителен загар и здрав красив тен.
 
Дева
Девите - перфекционисти, чистофайници, истинското въплъщение на Монк! Козметичните продукти, без които те не могат, са почистващите продукти за лице. Всяка друга зодия може и да си легне с остатъци от грим след купон до ранни зори, но не и Девите! Те старателно ще отмият всяка следа от грима си и чак тогава ще се потопят в страната на сънищата.
 
Везни
Везните са комуникативни, сладки и една от най-флиртуващите зодии. Тяхното тайно бюти оръжие е скрабът за устни, който прави устните им супер изкусителни, меки, пухкави и само за целуване.
 
Скорпион
Скорпионите са най-мистичният знак в целия зодиак. Продуктът, без който не бива да остават, е спиралата за мигли, с която да подчертават дълбокия си, проницателен и пълен с тайни поглед.
 
Стрелец
Стрелците са динамични, енергични, с приключенски дух! За всички предизвикателства, в които се гмуркат и покоряват, им трябва спрей за фиксиране на грим, който да задържи макиажа им на място.
 
Козирог
Козирозите са знак, който не винаги иска да бъде в центъра на събитията, но когато искат да привлекат вниманието, представителите на тази зодия много добре знаят как да го направят. Тяхното скрито бюти оръжие в несесера в дамската им чанта е яркото червило.
 
Водолей
Водолеите са експериментатори. Те са дръзки и смели, стане ли дума за грим. В тяхното куфарче с цветна козметика винаги има нещо изненадващо - розова очна линия, неонови сенки, синьо червило.
 
Риби 
Романтичните Риби не прекаляват с грима, а когато искат да подчертаят вродената им иначе елегантност, го правят с очна линия.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023