Eddie Murphy обяви завръщането си в "Ченгето от Бевърли Хилс 4"

За това продължение се говори от години. Вече като че ли никой не вярваше, че Eddie Murphy ще се завърне към един от най-популярните си образи на устатото ченге Axel Foley. Но самият актьор потвърди, че следващият му филм ще бъде "Ченгето от Бевърли Хилс 4", съобщи cinefish.bg.
 
В момента Murphy се подготвя да се завърне към друга култова роля – на принц Аким в "Пристигане в Америка 2". В свое скорошно интервю той признава, че след като приключи работа по този филм, ще се заеме с дълго отлагания филм за новите приключения на Axel Foley.
 
"Ченгето от Бевърли Хилс" изстрелва в звездна орбита младия актьор през 1984 г. Филмът на Martin Brest става най-касовият хит на годината с приходи само в САЩ от 234 милиона долара. В него е включена от популярната песен, композирана от Harold Faltermeyer, която се нарежда сред емблематичните мелодии от филмите на 80-те.
 
През 1987 г. излиза продължението, дело на Tony Scott, а през 1994 г. е премиерата на третата част. След това дълго се говори за ново начало на поредицата. През 2011 г. Murphy явно се отказва от идеята за продължение и обявява, че се подготвя сериал, в който главен герой ще е синът на Axel. До реализацията му обаче така и не се стига. Две години по-късно Brett Ratner е обявен за режисьор на "Ченгето от Бевърли Хилс 4", но и тогава нещата не се получават.
 
Явно Murphy все пак ще успее да реализира своята отколешна идея. В момента всички критици хвалят изпълнението му в биографичната драма "Dolemite Is My Name", която може да му донесе номинация за "Оскар". Освен това популярният комик ще започне скоро снимки на друго отдавна подготвяно продължение "Пристигане в Америка 2", чиято премиера е предвидена за 18 декември 2020 г.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024