"Жената-котка" отбеляза ролята си във филма с топлес снимки с котки

"Жената-котка" Хали Бери реши да отбележи 20-годишнина от титулярната си роля във филма със специална фотосесия.

57-годишната носителка на "Оскар" сподели снимки в Instagram, на които позира голасъс своите котки и "котешка" маска за очи. "И ВСЕ ОЩЕ... мяу!", написа тя към поредицата от изображения, включващи домашните ѝ любимци.

"Днес се навършиха 20 години, откакто имах честта да съживя тази емблематична героиня. Тя винаги ще бъде близка до сърцето ми и аз завинаги ще бъда Пейшънс Филипс, известна още като Жената-котка!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry)

Бери сподели пред Entertainment Weekly по-рано този месец, че е станала любителка на котките 20 години след излизането на филма. Актрисата говори за приютяването на котенца през юни. 

"Намерих тези две малки пухкави бебета в двора си заедно с още две и тяхната майка. Кастрирах майката и я пуснах обратно в двора си и сега тя е нашата дворна котка, за другите две бебета намерих дом, а тези две са нашите нови любимци".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry)

Като подготовка за ролята си на супергероинята, Бери получила котка на име Playdough. 

"Гледах я, изучавах я и се опитвах да се науча как мислят котките. Пълзях из къщата си, опитвайки се да скоча на плотовете, мислейки си: "Ако бях котка, как щях да се кача там?" Бях във филма 24/7".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry)

По време на интервюто с Entertainment Weekly, тя коментира и критиките, насочени лично към нея заради лошите финансови резултати на филма.

"Отидох и взех онази "Златна малинка", посмях се на себе си и продължих напред. Това не ме отклони от пътя, защото цял живот съм се борила като чернокожа жена. Малко лоша реклама за филм? Не ми харесваше, но това нямаше как да разруши света ми, нито да ме откаже да правя това, което обичам". 

Освен двете котки на снимките актрисата има и две кучета.

Свързани новини

1800 предмета ще предложи аукционът

14.10.2024

"Защо пък маймуна?"

09.10.2024

Гледаме я и в "Дяволът носи Прада" 2

07.10.2024

Вечната проф. Макгонъгъл

30.09.2024

Много гости и вълнуваща програма

25.09.2024