Lady Gaga пусна собствена козметика

Едва ли сред звездите има по-голям експерт на тема скандална визия от Lady Gaga. Тя диктува правилата, а всяко модно решение, към което прибегне, се превръща в сензация. 
 
Lady Gaga е не просто невероятен артист, но и безкомпромисна кралица на стила, абсурда и въобще на изключителната визия. Ето защо не е никак изненадващо решението ѝ да създаде собствена козметична линия, пише woman.bg. Все пак тя има слабост не само към екстравагантните тоалети, но и към силния макиаж. 
 
Знаменитата дама официално представи новата си линия гримове Haus Laboratories. Събитието бе повече от бляскаво, а самата Gaga – много различна и все така вярна на стила си - дръзка и секси. Lady Gaga дълго време е работила по линията и споделя: „Понякога красотата не идва от само себе си. Но съм толкова благодарна и радостна, че гримът ме накара да бъда по-смела и отключи потенциал в мен, за който не подозирах. Когато се погледнах в огледалото, видях супергероя в себе си и разбрах каква искам да бъда.“ 
 
Според Sarah Tanno, с която Lady Gaga е работела по Haus Laboratories, певицата е била много взискателна в процеса на работа и най-съкровеното ѝ желание е било всяка дама да може да открие най-добрия цвят за себе си от тази козметична линия.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023