Lady Gaga пусна собствена козметика

Едва ли сред звездите има по-голям експерт на тема скандална визия от Lady Gaga. Тя диктува правилата, а всяко модно решение, към което прибегне, се превръща в сензация. 
 
Lady Gaga е не просто невероятен артист, но и безкомпромисна кралица на стила, абсурда и въобще на изключителната визия. Ето защо не е никак изненадващо решението ѝ да създаде собствена козметична линия, пише woman.bg. Все пак тя има слабост не само към екстравагантните тоалети, но и към силния макиаж. 
 
Знаменитата дама официално представи новата си линия гримове Haus Laboratories. Събитието бе повече от бляскаво, а самата Gaga – много различна и все така вярна на стила си - дръзка и секси. Lady Gaga дълго време е работила по линията и споделя: „Понякога красотата не идва от само себе си. Но съм толкова благодарна и радостна, че гримът ме накара да бъда по-смела и отключи потенциал в мен, за който не подозирах. Когато се погледнах в огледалото, видях супергероя в себе си и разбрах каква искам да бъда.“ 
 
Според Sarah Tanno, с която Lady Gaga е работела по Haus Laboratories, певицата е била много взискателна в процеса на работа и най-съкровеното ѝ желание е било всяка дама да може да открие най-добрия цвят за себе си от тази козметична линия.

Свързани новини

Lady Gaga с видео - късометражен филм

21.09.2020

Kакво не трябва да правите с кожата си

14.08.2020

Lady Gaga се завръща на поп-трона си

02.06.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019

Коментари