Мода

31.01.201109:38

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен – големите звезди на модно шоу в Бразилия

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен бяха големите звезди на подиума в Сао Пауло при представянето на новата колекция на марката "Колчи" и нейния главен дизайнер Жезиел Мораеш. Двамата обраха овациите на публиката на модното шоу, едно от многобройните дефилета в Седмицата на модата в бразилския град. Това е едно от последните участия на... прочети още »
26.01.201111:09

Chanel представи колекция Пролет - Лято 2011 в Париж

Прочутият дизайнер Карл Лагерфелд отказа да носи емблематичния за него черен костюм с висока, бяла яка, тъй като синьото изглеждало по-добре по телевизията. Впечатляващият дизайнер смени култовия черен костюм със синьо облекло, за да изглежда по-добре на телевизионния екран. Германският естет, който беше признат за истинска институция в... прочети още »
26.01.201108:30

Виж "Диор" на Джон Галиано

Джон Галиано и модна къща Dior показаха линията си за Пролет - Лято 2011 на Седмицата на модата в Париж. Дрехите са в ретро стил и смели цветове, а силуета е изтънчен. Гримът е ярък. Виж снимки в галерията.  прочети още »
19.01.201109:04

Супермодели на 40+

„Ерата”на супермоделите официално стартира през 1990 година. Публиката започва да се интересува не само от дрехата, но и от това кой я облича. Големите дизайнери Джани Версаче, Карл Лагерфелд и Валентино си избират лица, които започват да налагат с техните марки. Естествено и хонорарите им са космически. В същата година... прочети още »
18.01.201111:54

Започва седмицата на модата в Париж

Ревюто на дизайнера Тиери Мюглер ще открие седмицата на модата в Париж утре. Колоритната поп звезда Лейди Гага е създала саундтрака на модното шоу. Същевременно в Милано приключи модният форум. В хит се превърна мъжката колекция на дизайнерката Вивиан Уестууд. Британската моделиерка внесе лек хумористичен елемент в шоуто си, след като... прочети още »
12.01.201112:09

36 марки на Седмицата на модата в Милано

36 марки, сред които Джорджо Армани и Долче и Габана, Вивиан Уестууд и Прада, ще представят от 15 до 18 януари своите колекции мъжка мода есен-зима 2011/2012 г. в Милано. Дефилетата ще започнат в събота с представянето на колекциите на Ерменегилдо Зеня, Костюм Нешънъл, Долче и Габана, Джил Сандер, Франки Морело, Роберто Кавали и Бърбери... прочети още »
12.01.201107:45

Причини за преждевременното остаряване

Преждевременното стареене стана глобална епидемия. Въпреки, че младежкият вид изкача от всякъде - телевизия, вестници, списания, интернет, жените по света изглеждат с четири години по-стари от истинската си възраст. Причина за това са лошите навици - пушенето, алкохола, нездравословното хранене, ползването на солариуми и естествено прекалено... прочети още »
12.01.201107:41

Модни тенденции за 2011 година

За тази година модните дизайнери ни предлагат семпли, свежи и удобни модели. Ето какво неизменно трябва да е част от гардероба ви през тази година. 1. Якета тип военни Без значение дали ще е сако или яке ако е с двуредови копчета няма да сгрешите. Колкото повече подобни неща имате в гардероба ви толкова по-често ще ги използвате като... прочети още »
11.01.201112:11

Черният панталон е хит тази зима

Този месец черното стана хитът на модните тенденции. Черният панталон с дължина до глезена е на път да застане на челно място в списъка с най-подходящите дрехи за сезона. На пръв поглед изчистеният черният панталон изглежда семпло, но в същото време придава елегантност. Със сигурност той е правилният избор, ако искате да бъдете стилни през... прочети още »
10.01.201112:05

Супермоделът Миранда Кер роди момченце на Орландо Блум

Супермоделът на Victoria's Secret Миранда Кер роди момче на съпруга си Орландо Блум в болница в Лос Анджелис. Това е първото дете на австралийския модел, както и на съпруга й, актьорът Орландо Блум. Двамата се ожениха през юли 2010 г., а Миранда обяви, че е бременна през август. Преди раждането, моделът от Victoria's Secret обяви,... прочети още »