Мода

07.03.201107:14

Сара Бъртън прави булчинската рокля на Кейт Мидълтън

Булчинската рокля на Кейт Мидълтън за сватбата и с британския принц Уилям ще бъде изработена от Сара Бъртън от модната къща на Александър Маккуийн. Британската дизайнерка, която пое поста на творчески директор в престижната къща след самоубийството на Маккуийн миналата година, е избрана от Мидълтън да и помогне да изработи собствен стил,... прочети още »
02.03.201108:48

Скандалът с Джон Галиано беляза Седмицата на модата в Париж

Уволниха окончателно Джон Галиано от Диор, съобщиха световните агенции. Парижката модна къща, в която Джон Галиано е артистичен директор от 15 години, прекъсна отношенията си с него още в петък миналата седмица, но сега се потвърждава информацията, че раздялата им далеч не е временна. Причина за решението станаха антисемитски изказвания и... прочети още »
28.02.201111:56

Диор уволни Джон Галиано

Британският дизайнер Джон Галиано, който беше арестуван в Париж, след като влезе в конфликт с двойка, отправяйки и антисемитски и расистки обиди, беше отстранен от поста му в модна къща Диор "в очакване на резултатите от следствието", съобщи модната къща. "Модна къща Диор заявява най-твърдо политиката си на нулева... прочети още »
28.02.201109:56

Най - добре облечени звезди на Оскарите

Червеният килим на Оскарите е мястото, където звездите и техните дизайнери са в истинска надпревара за първите места в класациите за най - елегантна актриса. Бременната Натали Портман, както и родилата преди малко повече от месец Пенелопе Крус показаха, че са в отлична форма. На церемонията доминираше червеният цвят и различните форми на... прочети още »
22.02.201108:57

Неоновите цветове ще бъдат хит това лято

Цветовете в лятната мода тази година са лимоненото жълто, тюркоазеното , виолетовото и електрическото зелено. Неоновите цветове са трудни за носене, особено, ако не знаем с какво да ги съчетаем. Ето няколко съвета: сигнално синьото идеално подхожда на асиметрична рокля, украсена с аксесоари в неутрални цветове. Така ще се сдобиете с... прочети още »
16.02.201109:58

Най - добре облечените звезди на BRITs 2011

Шоугърлата от Барбадос, Риана (Rihanna), канадското лошо момиче Аврил Лавлин(Avril Lavigne) или класическата британска красавица Черил Коул (Cheryl Cole) бяха най - елегантни на Британските музикални награди? Изгряващата звезда Ели Гулдинг(Еllie Goulding) блестеше в красива, сатенена рокля, но розовата и коса я изхвърли от... прочети още »
14.02.201109:07

Най - добре и най - зле облечени звезди на Грами 2011

53 - тата церемония по раздаването на наградите Грами в LA премина в очаквания за нея блясък и екстравагантност. Повечето поп звезди се надпреварват в стремежа си да бъдат оригинални. Тук отново води Лейди Гага (Lady Gaga) , която този път дойде облечена в яйце! Разгледай снимките на най - запомнящите се облекла от червения килим. прочети още »
03.02.201108:10

Наоми Кембъл призна, че е била наркоманка

В интервю за американското списание GQ, Наоми Кембъл споделя за своята бурна младост, факти, за които само се предполагаше. Тя призна, че е била силно пристрастена към наркотиците и алкохола. "Светът ти се разкъсва пред очите. Не вярвах, че съм се превърнала в алкохоличка, но алкохолът върви ръка за ръка с наркотиците... Емоционално... прочети още »
01.02.201108:47

Тенденции в дамските аксесоари през 2011 г.

Всяка стилна дама знае колко са важни аксесоарите. С помощта само на шал или колан можете да промените всяко облекло. Шалове, шапки, ръкавици, портмонета... всяко едно от тези малки неща има значителна роля в създаването на имиджа ви. Чанти При избора на чанта тази година можете да развихрите най-богатата си фантазия. Големите чанти през... прочети още »
31.01.201109:38

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен – големите звезди на модно шоу в Бразилия

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен бяха големите звезди на подиума в Сао Пауло при представянето на новата колекция на марката "Колчи" и нейния главен дизайнер Жезиел Мораеш. Двамата обраха овациите на публиката на модното шоу, едно от многобройните дефилета в Седмицата на модата в бразилския град. Това е едно от последните участия на... прочети още »
26.01.201111:09

Chanel представи колекция Пролет - Лято 2011 в Париж

Прочутият дизайнер Карл Лагерфелд отказа да носи емблематичния за него черен костюм с висока, бяла яка, тъй като синьото изглеждало по-добре по телевизията. Впечатляващият дизайнер смени култовия черен костюм със синьо облекло, за да изглежда по-добре на телевизионния екран. Германският естет, който беше признат за истинска институция в... прочети още »