Мода

04.05.201107:58

Жан Пол Готие губи собствеността върху марката си

Френският моден дизайнер Жан-Пол Готие  може да изгуби контрола над своята модна къща, която ще премине под ръководството на каталунската компания за луксозна конфекция и парфюми Пуч (Puig), пише водещият френски делови в. "Ле-з-еко". Жан-Пол Готие, който предпочита да има купувач, способен да допринесе за международното му... прочети още »
03.05.201112:25

Почетоха паметта на Александър Маккуин с гала вечер в Ню Йорк

Дизайнерът Алeксандър Маккуин беше почетен посмъртно на гала вечер в Музея на изкуствата "Метрополитън". Модната къща на покойния дизайнер сътвори сватбената рокля на Кейт Мидълтън, като роклята е дело на дизайнерката Сара Бъртън, която след смъртта на Маккуин стана творчески директор на марката. Наоми Кемпбъл, Тейлър Суифт,... прочети още »
02.05.201109:21

Китай готви евтини копия на роклята на Кейт

След британската кралска сватба китайски шивачи са изправени пред ново предизвикателство - да копират до съвършенство роклята на Кейт Мидълтън. Седемдесет шивашки ателиета и предприятия от източния китайски град Шуджоу са си поставили за цел до 20 дни да произведат множество рокли-копия на сватбения тоалет на новата херцогиня на Кеймбридж,... прочети още »
29.04.201109:31

Принц Уилям ще се ожени в униформа

Принц Уилям ще се ожени във военна униформа за Кейт Мидълтън. Уилям е член на трите клона на британските въоръжени сили и пилот на спасителен хеликоптер на Кралските военновъздушни сили. Той е избрал за церемонията униформата на полковник от пехотния полк на Ирландската гвардия, включваща черна шапка и червена туника. Той обаче ще се... прочети още »
08.04.201109:50

Риана смени прическата си

Певицата Риана (Rihanna) отново смени имиджа си, като се раздели с буйните къдрици. Цветът на косата е същият – яркочервен, но формата на прическата е променена и скъсена. Новата фризура има форма на каска, а кичурите коса стигат само до ушите на изпълнителката. Новата стилна прическа на звездата веднага привлече вниманието на... прочети още »
19.03.201108:05

Рокля на Кейт Мидълтън продадена за 90 000 евро

Прозрачна рокля, помогнала на Кейт Мидълтън да грабне погледа на бъдещия си съпруг принц Уилям бе продадена за 90 000 евро, разбивайки очакваната цена за леко неприличното облекло. Прозрачната черна одежда, носена от Кейт по време на благотворително модно шоу в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2002 бе продадена в претъпкана... прочети още »
10.03.201109:57

Актрисата Кейт Уинслет се мисли за дебел викинг

Актрисата Кейт Уинслет се появи в нова рекламна кампания на козметичния гигант "Lancom". Тя работи с френската компания от няколко години, като този път за снимките е привлечен фотографът на "Vogue” Марио Тестино. 35-годишната звезда допълва, че хората се изненадват от срещата с нея в реалния свят. "Изглежда... прочети още »
09.03.201110:35

Кейти Пери със синя коса на модната седмица в Париж

Кeйти Пери обича да експериментира с цветовете на косата си. На седмицата на модата в Париж, певицата избра дълга синя перука с отрязан бретон. Виж превъплъщенията на звездата в галерията. прочети още »
09.03.201109:53

Карл Лагерфелд облича булката Лили Алън

Британската певица Лили Алън отново влезе под светлината на прожекторите за шоуто на Шанел в Париж, където седеше на първия ред.   Това бе и първата публична поява на Алън от няколко месеца. Причината - през ноември месец тя претърпя спонтанен аборт в шестия месец на бременността си. Лили Алън както винаги бе елегантна в зелено... прочети още »
07.03.201107:14

Сара Бъртън прави булчинската рокля на Кейт Мидълтън

Булчинската рокля на Кейт Мидълтън за сватбата и с британския принц Уилям ще бъде изработена от Сара Бъртън от модната къща на Александър Маккуийн. Британската дизайнерка, която пое поста на творчески директор в престижната къща след самоубийството на Маккуийн миналата година, е избрана от Мидълтън да и помогне да изработи собствен стил,... прочети още »
02.03.201108:48

Скандалът с Джон Галиано беляза Седмицата на модата в Париж

Уволниха окончателно Джон Галиано от Диор, съобщиха световните агенции. Парижката модна къща, в която Джон Галиано е артистичен директор от 15 години, прекъсна отношенията си с него още в петък миналата седмица, но сега се потвърждава информацията, че раздялата им далеч не е временна. Причина за решението станаха антисемитски изказвания и... прочети още »