Мода

11.07.202213:53

Ед Шийрън със своя собствена колекция екологични дрехи (галерия)

Ед Шийрън е покорил всички класации с музиката си, но явно е решил да разшири осъществяването на артистичните си заложби, като създаде нова колекция дрехи, която ще бъде пусната на пазара по-късно този месец.   Изпълнителят си партнира с независимия бранд за дрехи Lucy & Yak за серия от четири части, която включва тениски и... прочети още »
24.09.202112:55

Козметична процедура "обезобразила" Linda Evangelista,...

Супермоделът Linda Evangelista е станала жертва на козметична процедура за топене на мазнините.   56-годишната канадка призна в пост в Инстаграм, че е останала "обезобразена" и "превърната в отшелник" в резултат на рядка странична реакция от интервенция преди пет години, за риска от която не е била предупредена... прочети още »
30.07.202110:20

Дизайнер направи сватбена рокля от... медицински маски

Представители на сватбената индустрия във Великобритания, пострадала сериозно заради здравната криза, отбелязаха по свой начин падането на коронавирусните ограничения, които бяха в сила в страната повече от година, пише life.dir.bg.     Лондонският дизайнер Том Силвърууд и сватбената агенция "Hitched" са създали... прочети още »
27.05.202112:25

Легендата Жан-Пол Готие се завръща в едно последно шоу

В началото на 2020-та по време на Седмицата на модата в Париж легендарният революционер в модата – дизайнерът Жан-Пол Готие (Jean-Paul Gaultier) се сбогува с публиката и обяви, че се пенсионира. Това обаче се превърна в поредното доказателство, че докато сме живи, нищо не е окончателно. 69-годишният дизайнер потвърди, че се завръща в... прочети още »
29.12.202017:29

Отиде си модният законодател Пиер Карден

Пиер Карден, един от най-влиятелните модни дизайнери от последните десетилетия, почина на 98 години, съобщиха световните агенции, като цитираха информация от семейството му.    Наричан "гений на стила и бизнеса, визионер, изключителен покровител на дизайна и последния монумент на френската висша мода", Карден е... прочети още »
18.11.202014:56

Harry Styles блесна неподражаемо и в света на модата (снимки)

Бившият фронтмен на One Direction завоюва успех след успех и то не само в музикалната индустрия. (В любовта не му върви толкова, но не за нея ще говорим в момента.) След като преди време избухна със скандална фотосесия за “Vogue”, сега певецът зае първото място в обзора "Годината в модата" на търсачката... прочети още »
14.08.202014:11

7 забрани - какво не трябва да правите с кожата си

Лято е - сезон, в който грижата за кожата е особено важна. Ето седем забрани от модните експерти в woman.bg, които ще ви предспазят от неприятни последствия.   1 - не изстисквайте пъпките!  Пъпките и възпалените комедони обикновено са много болезнени. Самостоятелното им премахване може да доведе до по-сложни и неприятни... прочети още »
22.01.202014:06

6 неочаквани ползи от студеното време за кожата

Зимният сезон и студеното време може и да не са най-добрите приятели на кожата, но определено могат да се похвалят и с някои забележителни качества в нейна полза, пише woman.hotnews.bg. Всички сме чували за негативните последствия от ниските температури, хладния въздух и хапещия вятър върху кожата – дехидратиране, изсушаване, лющене,... прочети още »
08.11.201910:16

Ето кое е тайното козметично "оръжие" на всяка зодия

Всяка зодия има своята собствена тайна за безупречен външен вид, пише vesti.bg. В най-новото си видео влогърката Наталия от Natali’s Beauty разкирва кой е тайният козметичен продукт на всеки от представителите на зодиака.   Овен Според астролозите, представителите на зодия Овен са хора, които почти винаги бързат за някъде. Те... прочети още »
04.10.201915:53

Eddie Murphy обяви завръщането си в "Ченгето от Бевърли Хилс...

За това продължение се говори от години. Вече като че ли никой не вярваше, че Eddie Murphy ще се завърне към един от най-популярните си образи на устатото ченге Axel Foley. Но самият актьор потвърди, че следващият му филм ще бъде "Ченгето от Бевърли Хилс 4", съобщи cinefish.bg.   В момента Murphy се подготвя да се завърне... прочети още »
30.09.201915:59

Lady Gaga пусна собствена козметика

Едва ли сред звездите има по-голям експерт на тема скандална визия от Lady Gaga. Тя диктува правилата, а всяко модно решение, към което прибегне, се превръща в сензация.    Lady Gaga е не просто невероятен артист, но и безкомпромисна кралица на стила, абсурда и въобще на изключителната визия. Ето защо не е никак изненадващо... прочети още »