Ед Шийрън със своя собствена колекция екологични дрехи (галерия)

Ед Шийрън е покорил всички класации с музиката си, но явно е решил да разшири осъществяването на артистичните си заложби, като създаде нова колекция дрехи, която ще бъде пусната на пазара по-късно този месец.
 
Изпълнителят си партнира с независимия бранд за дрехи Lucy & Yak за серия от четири части, която включва тениски и качулки, съобщава life.dir.bg.
 
Люси Грийнууд, съосновател на Lucy & Yak, заяви: "Пеперудата, използвана в обложката на албума на Ед, има наистина специално значение за него. Затова за нас е чест, че можем да вдъхнем живот на тази пеперуда, като част от такава специална колекция, особено като знаем, че Ед споделя нашата страст да се грижи за околната среда."
 
Неотдавна Ед изненада обитателка на старчески дом с много специално видеопослание за 60-ия ѝ рожден ден. Джули Маскелин живее от четири години в старчески дом в Уилтшир, специализиран в грижи за хора, страдащи от Паркинсон. Докато тя била заета да празнува рождения си ден, на телевизора в дневната на дома за възрастни хора се появило познато лице - Ед, който пожелал честит рожден ден на Джули и ѝ благодарил, че е негов "фен номер едно".
 
Оказва се, че работничките в дома за възрастни хора искали да изненадат Джули на големия ѝ ден и изпратили съобщение до фенклуба на певеца.

Свързани новини

Ед Шийрън отдаде почит на Джамал Едуардс

21.09.2022

Ед Шийрън с щедро обезщетение

22.06.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021-ва

20.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022