Harry Styles блесна неподражаемо и в света на модата (снимки)

Бившият фронтмен на One Direction завоюва успех след успех и то не само в музикалната индустрия. (В любовта не му върви толкова, но не за нея ще говорим в момента.) След като преди време избухна със скандална фотосесия за “Vogue”, сега певецът зае първото място в обзора "Годината в модата" на търсачката Lyst.
 
В топ 10 на класацията на платформата за пазаруване са също Beyonce, корейската сензация Rap Monste от BTS, рапърът Travis Scott, звездата от социалните мрежи Charli D'Ameli, съпругата на принц Уилям Катрин, италианската инфлуенсърка Chiara Ferragni.
 
Платформата Lyst е изградила класацията на високата база от 100 милиона търсения, продажби и данни от социалните мрежи.
 
 
Но с какво, все пак, Harry е оставил отпечатък в света на модата? След като издаде сингъла си "Golden", търсенето за тюркоазени блейзъри като неговия във видеото нараства с 52%, а с 92% скача купуването на жълти шапки като неговата. Търсенето на носената от него жилетка се повишава със 166% през юни, при това само за седмица.
 
 
При Beyonce нещата също са феноменални. След премиерата на филма "Black is King", търсенето на тоалети от френската дизайнерка Марин Сер скача с 426%. 
 
 
Корейската звезда RM допринася за популяризирането и съответно "консумацуията" на бяло поло и сако, които са неговата отличителна марка, с 67%. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Стил и блясък на червения килим

08.11.2023