Джордж Клуни и Брад Пит представиха "Вълци единаци" във Венеция в компанията на своите половинки

След като разпалиха страстите с фотосесията си за списание GQ, Брад Пит и Джордж Клуни се появиха и на червения килим на филмовия фестивал във Венеция. Те бяха придружени от своите половинки.

Брад Пит и Инес де Рамон направиха своя дебют на червения килим. В неделя, 1 септември, носителят на Оскар и приятелката му от две години излязоха на премиерата на "Вълци единаци" на филмовия фестивал във Венеция. Пит и де Рамон също позираха с колегата на актьора от филма "Вълци" Джордж Клуни и съпругата му Амал Клуни.

Чарът на двама актьорита доведе до 30-минутно закъснение на прожекцията заради стотици фенове, струпани пред залата с надежда да получат автограф или дори само да зърнат дуото от разстояние. Забавянето може би е щяло да продължи и повече, ако двамата не са били отведени на местата си от охранители, разказват очевидци.

Двамата актьори, които освен това са и приятели, пристъпиха с танцова стъпка на премиерата. А след това получиха и 4-минутни овации. Само толкова, защото организаторите побързали да изпратят зрителите, за да избегнат нов хаос, отбелязва "Варайъти".

Присъствието на Пит на празненствата във Венеция, изпълнени със звезди, предизвика много шум не само заради новия му проект с неговия дългогодишен приятел и актьор от трилогията "Бандата на Оушън", но и защото бившата му жена Анджелина Джоли също се появи на фестивала, за да популяризира най-новия си филм "Мария". Те не се засякоха, тъй като премиерите на двата филма бяха в различни дни.

След премиерата, Брад Пит и Джордж Клуни заедно със своите половинки, се впуснаха и на съвместна разходка за вечеря чрез шикозна махагонова лодка.

Свързани новини

Големите победители във Венеция

12.09.2024

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

За приятелството, киното и живота

16.08.2024

Ето каква е причината

24.07.2024

Пореден удар за Брад Пит от децата му

04.06.2024