Анджелина Джоли – звездата на филмовия фестивал във Венеция

Появата на Анджелина Джоли беше една от най-очакваните на тазгодишния филмов фестивал във Венеция и присъствието й определено не остана незабелязано. Не липсваха и спекулации относно нейния външен вид и вероятно нов мъж в живота. 

Въпреки че не изневери на елегантния си стил по време на всяко едно от медийните събития, на които се появи, за да промотира новия си филм "Мария", визията й предизвика голяма доза притеснение сред част от феновете й. Анджелина изглеждаше болно слаба, което според едни се дължи на някакво хранително разстройство, а според други холивудската звезда се "топи" заради стреса, който преживява покрай продължаващата война с бившия си съпруг Брад Пит.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Harper's Bazaar México (@harpersbazaarmx)

 

Звездата не сдържа сълзите си, след като тя и екипът получиха 8-минутни аплодисменти за филма "Мария". В лентата, актрисата влиза в образа на оперната прима Мария Калас. На пресконференция по-рано през деня в четвъртък Джоли говори за подготовката си да изиграе прочутото сопрано Калас - нейният първи път да пее за роля.

"Всички тук знаят, че бях ужасно нервна", каза тя за това как се е учила да пее опера. "Прекарах почти седем месеца в тренировки, защото когато работиш с Пабло, не може да правиш нищо наполовина. Той изисква по най-прекрасния начин наистина да вършите работата и наистина да учите и тренирате".

За краткото време, което прекара във Венеция, носителката на "Оскар" провокира още един слух - че има нов мъж в живота си. Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже - 40-годишният британски рапър Акала. Папараци ги снимаха, докато двамата напускаха хотела заедно. Джоли беше облечена във вечерна рокля на Tom Ford в цвят горчица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Akala (@akalamusic)

 

Вътрешни източници разкриват, че той се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал "Калабаш". Според информация на изданието In Touch двамата имат връзка от около година, като една от причините, поради които актрисата била привлечена към него, бил подходът му към децата й и начинът, по който се държи с тях.

Според други медии обаче Джоли и Акала не са романтично свързани, а се радват на здраво и добро приятелство.

Свързани новини

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

Ето каква е причината

24.07.2024

Пореден удар за Брад Пит от децата му

04.06.2024

Анджелина Джоли vs. Хали Бери

20.04.2023

Анджелина Джоли прие предизвикателството

31.10.2022