Свежо

30.10.201910:12

5 полезни сутрешни навика

Сутрин всеки от нас си има своите малки ритуали. След ставане от леглото, отиваме първо в банята или първо включваме кафеварката. А може пък да имаме навик да изпием чаша вода, или малко да се раздвижим. Каквито и навици да имаме, те са се утвърдили с години и ги вършим механично дори в полусънно състояние. Но manager.bg ни предлага още... прочети още »
29.10.201915:19

10-те най-полезни упражнения, които всеки може да прави

Във времена на всякакви новаторски фитнес програми и други форми на движение специалистите продължават да препоръчват практикуването на прости упражнения, които всеки може да изпълнява, пише manager.bg. Анкета на "Хъфингтън поуст" сред професионалисти в медицината и спорта показва десетте най-добри форми на тренировка, с които... прочети още »
28.10.201910:00

9 растения-убийци на грипа

Грипът скоро ще задебнe на всяка крачка - в офиса, из градския транспорт, по въздуха след кихавица в ресторанта, напомня profit.bg. Тези девет растения ще помогнат на имунитета ви да се справи с него на бърза ръка.   Чесън  Чесънът съдържа съединението алицин, което стимулира дейността на белите кръвни клетки, които унищожават... прочети още »
25.10.201915:45

10 начина да победим скуката с музика

Скуката е много позната на съвременния човек, който е забил глава в компютъра и смартфона си. Истината е, че скуката е много близка до депресивните състояния, затова е добре да я овладяваме навреме, и то с музика, пише avtora.com.   Музиката лекува душата, прави ни живи и свежи и със сигурност може да подобри настроението на всеки,... прочети още »
16.10.201908:16

Ето коя е най-красивата жена

Ежегодно в медиите се появява едно любопитно проучване, дело на пластичния хирург Джулиан Де Силва, който е намерил добър начин да рекламира дейността си. А той е като прави проучване на мерките на популярни дамски лица, след което обявява на коя знаменитост лицето влиза най-добре в „стъклената пантофка” на перфектните... прочети още »
15.10.201909:11

14-ти благотворителен бал на фондация "Сийдър" в...

Changemakers Charity Ball обединява социално отговорния бизнес у нас с цел набиране на средства и промяна на нагласи На 2 ноември в Централен военен клуб София ще се проведе Changemakers Charity Ball - най-голямото благотворително събитие, което фондация „Сийдър“ организира всяка есен. Балът се провежда за 14-та поредна година и... прочети още »
09.10.201910:15

6 начина да се научим да ставаме рано

В блога си Zen Habits Лео Бабаута пише за многобройните ползи от ставането рано сутрин. Колко рано? Той самият споделя, че постепенно се е научил да се събужда всяка сутрин още в 4:30. Сега obekti.bg представят няколко съвета, които могат да ви помогнат да изградите този полезен навик.   Не правете драстични... прочети още »
07.10.201912:29

3 принципа на здравословното офис хранене

Всички сме попадали в такава ситуация: oбедно време е. Имаме срокове да гоним, а гладът вече дава поредния симптом, че имаме нужда от енергия. Иска ни се изтичаме до близкото заведение за бързо хранене, но работата ни пришпорва да продължим. И докато образът на монитора на компютъра се замъглява заради глада ни, често прибягваме до... прочети още »
26.09.201915:28

SOHO представя изложба на Цвета Петрова, пресъздаваща детското...

Събитие: SoEXHIBITION • Детски игри Дата: 26.09.2019 Час: 19:00 - 21:00 Място: SOHO, ул. Искър #4, София 1000 Вход: свободен Събитието във Facebook   В края на септември стените на зелената къща на SOHO ще пренесат посетителите за още един момент в безгрижието на лятното битие чрез творбите на Цвета Петрова и изложбата... прочети още »
26.09.201910:18

8 причини да ставате по-рано сутрин

В колко часа ставате сутрин? Някои хора твърдят, че колкото по-рано ставаш, толкова по-добре. Други обичат да спят до обяд. Вижте няколко причини да станете "ранна птица“ и да нагласите алармата за по-рано, подбрани от profit.bg:    Свежо утро  Ако се събуждате късно, най-вероятно ставате и ви се налага да... прочети още »
24.09.201917:08

10 начина да се преборим със стреса след тежък ден

1. Открийте място, на което царува мир и спокойствие Няма нищо по-хубаво след тежък ден от тишината. Открийте такова местенце за себе си и прочистете ума си. Достатъчни са 10 минути, за да понижите нивото на стреса.   2. Изключете се от социалната мрежа Ако цял ден сте онлайн, добра идея е да се възнаградите и да преминете в... прочети още »