Свежо

07.09.201810:10

10 начина да избягате от всичко и да усетите чудото на живота

Съвременният живот е толкова забързан, че нямаме време за малките неща, които ни носят най-много радост – хобитата, разходките, малките жестове на обич. Нямаме достатъчно време да живеем живота си. Движението за "бавен живот" съществува повече от четвърт век и насърчава по-здравослoвен и хармоничен начин на живот, който... прочети още »
31.08.201810:22

Коя зодия в какво е НАЙ

Попаднахме на една много интересна класация, пише highviewart.com. В кое нещо всяка една зодия е НАЙ.   НАЙ-СИЛНАТА ЗОДИЯ Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става, те може да се огъват,... прочети още »
29.08.201810:27

25 полезни трика, които ще улеснят живота ви

Ако сте нервни преди изпит или се страхуватe от инжекции, прекалили сте с алкохола или не можете да заспите, можете да използвате някои от следните трикове, събрани и представени от manager.bg. Тези малки хитрини ще ви помогнат да се справите по-лесно с дребните неприятности.   1. Обливането със студена вода в края на топлия... прочети още »
28.08.201810:10

Само позитивно мислене не стига. Ето какво още ви трябва

Популярната психология ни е проглушила ушите с това, че позитивното мислене е ключово за постигане на целите ни, пише obekti.bg. Но днес все повече свидетелства сочат обратното - колкото повече време човек прекарва в надежди и мечти, толкото по-малко вероятно е да се хване на работа, за да ги превърне в реалност. В предаването... прочети още »
27.08.201812:11

7 начина, по които умните хора се саботират

Понякога дори и най-умните хора правят неща, които нямат никакъв смисъл. Група потребители на Quora са споделили своя опит, за да отговорят на въпроса, "Кои са някои от глупавите неща, които умните хора правят?" Отговорите предлагат начини за преодоляване на някои от най-често срещаните начини, по които интелигентните хора... прочети още »
23.08.201810:15

21 научни факта, които ще ви мотивират да тренирате всеки ден

Всеки един от нас е имал дни, в които не му се прави нищо друго, освен да се прибере у дома след работния ден, пише profit.bg. Тогава мотивацията за тренировка се намира на ниво под морското равнище, така да се каже. Бихме искали да ви окуражим да тренирате, тъй като това е полезно за вас. Съществуват редица научни факти за благотворното... прочети още »
20.08.201810:25

Понеделник във факти

Първият ден от седмицата е особено труден за всички работещи хора. Или поне за повечето от тях. Знаете ли, че 50% от нас закъсняват за работа в понеделник, а продуктивността ни е с около 30% по-ниска от останалите дни? Ето и още 5 научно доказани факта за първия ден от седмицата, пише profit.bg.   1. Това е денят, в който е най-добре... прочети още »
17.08.201810:16

10 начина да вкарате неусетно фитнеса в ежедневието си

Прекалено заети сте за фитнес? Нямате време за спорт и постоянно си намирате оправдания? Е, тялото ви отчаяно копнее за малко грижи, за да може да се почувства тонизирано, а и есента наближава и скоро ще добавим и катове дрехи, което допълнително ще ни демотивира пише tialoto.bg. Може да постигнете чудесен ефект с някои лесни упражнения,... прочети още »
15.08.201817:24

5 финансови навика, които ще променят живота ви

Всеки един от нас иска да печели повече пари - това е факт. Със сигурност сте обърнали внимание на бестселърите в книжарниците, които ви обещават, че ще ви направят по-богати, но истината е, че подобряването на нечие финансово положение е като отслабването или изграждането на добри взаимоотношения: няма заместител на времето и здравата... прочети още »
14.08.201816:25

6 йога упражнения, които премахват болките във врата

В днешно време хроничните болки във врата са нещо съвсем обичайно за работещия човек, който цял ден прекарва в седнало положение пред компютъра, пише woman.hotnews.bg. Затова е желателно след работа и през уикенда да практикуваме спорт, който да ни раздвижи и загрее, така че да не се получават схващания.    В никакъв случай не... прочети още »
13.08.201812:04

Кога да посетим най-скъпите дестинации в света

Факт е, че някои места са скъпи за посещение, но това не означава, че трябва да ги извадим от списъка си с мечтани дестинации, пише profit.bg. Подобно на всеки един град, и при тях има силен и слаб сезон, което значи по-ниски или по-високи разходи при престой. От TripAdvisor Rentals съветват кога е добре да посетим 5 от най-скъпите места по... прочети още »