Свежо

08.08.201709:24

15 начина да увеличите щастието си

Щастливите хора ценят това, което имат, отворени са за нови идеи и приключения. Използват свободното си време, за да се усъвършенстват, да обичат хубавата музика, хубавите книги, хубавите картини, хубавите компании и хубавите разговори. С други думи те правят всеки ден малки неща, за да поддържат щастието си, пише obekti.bg. Всичко което ви... прочети още »
04.08.201709:55

6 любопитни факта за мързела

Петък е и мислим за всичко друго, но не и за работа. Ето защо profit.bg са подбрали няколко факта за мързела, които да са в хармония с настроението днес.   В миналото мързелът е смятан за смъртен грях. Дори в Библията има текстове, посветени на него, като например: "Гладът на мързеливеца ще го убие, защото ръцете му отказват да... прочети още »
03.08.201710:04

20 причини защо жените живеят по-дълго от мъжете (галерия)

Отдавна е известен фактът, че жените живеят по-дълго от мъжете. И докато учените намират потвърждението си в резултатите от куп проучвания и изследвания, ние решихме да съберем няколко смехотворни (и опасни) снимки, които може би добавят аргументи към резултата.   Защото има смелост и безрасъдство, но има и... ами, това, което... прочети още »
01.08.201714:25

Най-забавните погрешни ракурси на заснемане (галерия)

Знаете ли защо професионалните фотосесии са толкова дълги? Защо фотографът все се върти около модела? Макар и не единствена причина, една от основните е търсенето на най-добрия ъгъл, разбира се.    Дори не професионално, всеки от нас има по един приятел, на когото му отнема цяла вечност, когато му се падне да снима. Обикновено... прочети още »
28.07.201712:22

11 съвета за максимално добра почивка

Ваканцията е чудесно нещо - далеч не само през лятото, но чували ли сте колко хора се оплакват, че им е създала доста главоболия – организация, транспорт, изпускане на самолет, лош хотел и т.н. От profit.bg ни дават няколко полезни съвета за това как да прекараме максимално добре по време на ваканция и да сведем стреса до... прочети още »
27.07.201711:52

Намалете консумацията на тези храни през лятото

Въпреки променливото време, навън е истинско лято - горещо, изморително, задушно... И по-често толкова е топло, че нищо не ни се яде. Ама съвсем нищо. Само че това няма как да стане, тъй като физически организмът ни няма да издържи без храна. Затова е добре да знаем на какво да наблегнем и какво да избягваме през лятото. Да видим кои... прочети още »
27.07.201709:48

5 начина да спестите пари това лято

Когато става дума за сезон като лятото, няма никакво ограничение откъм увеселения. А това на свой ред означава, че няма ограничения пред харченето на пари. Искате ли да се възползвате от благоразположеното време и да прекарвате целите дни навън, но без това да означава категорично да изразходвате целия си бюджет? Опитайте да приложите тези... прочети още »
25.07.201713:21

Знаменитостите без грим изглеждат като всички нас (галерия)

Независимо дали ги виждаме във филми, клипове, или на кориците на списанията, знаменитостите рядко позволяват да бъдат видяни без грим, или поне без намесата на фотообработващ софтуер.    Но както можете да се убедите в галерията ни, понякога и на тях им писва от очакванията на другите да са винаги перфектни. И просто искат да... прочети още »
20.07.201715:48

36 начина да победите вредните си навици

Нищо няма да се промени, докато не започнете всекидневни промени.  – Leo Babauta   Leo Babauta, минималист и един от най-успените предприемачи, е убеден: промяната на навиците е едно от фундаменталните умения, позволяващи да трансформираме живота и личността си. И на това умение можеш да се научиш, уверява... прочети още »
18.07.201710:17

10 типа токсични хора, които трябва да избягвате

Токсичните хора – със сигурност ги има около вас. Те създават негативни емоции и напрежение. Как да се справите с тях? Няма друг начин, освен един – избягвайте ги, съветват от profit.bg. Токсичните хора отравят всичко около себе си и няма смисъл да се опитвате да ги превъзпитавате или да се сприятелявате. Най-добре стойте далеч от... прочети още »
17.07.201709:31

10 съвета как да се справяте с минимално количество сън

Имате нужда да се наспите добре, за да можете да работите по-усърдно на следващия ден? Това все някога ще ви се случи, но междувремено: децата не са ви позволили да спите цяла нощ, въртите се в леглото до 4 часа през нощта, защото мислите за сметките, които имате да плащате, току-що сте приключили с някакъв проект и вече е 2 часа през нощта.... прочети още »