Свежо

13.09.202211:00

Вайръл стихове в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев си говорим със създателите на страницата "Вайръл стихове за секс и драма" – Антония и Цветелина. Двете разказват за запознанството си, създаването на страницата и решението да пренесат творбите си на хартия.   Кога нещата са се превърнали от ирония... прочети още »
09.09.202212:00

Даниел Бачорски във "Вярваш или не" с DIA: Подготвяме...

В новия епизод на "Вярваш или не" с DIA ще се насладите на една любовна история, открито заявена както в реалния свят, така и във виртуалния – социалните мрежи.    Да, става дума точно за Даниел Бачорски и Атанасия (все още) Ангелова. Те са една от най-популярните двойки в Инстаграм. Всяка тяхна снимка събира... прочети още »
08.09.202211:01

Митко Кърнев в "Елена Розберг представя личности и страсти"

В новия епизод на подкаста "Елена Розберг представя личности и страсти", за пръв път сниман извън студиото на Radiocast, Митко Кърнев от D2, забележителен китарист и автор на музика, ме покани в новото им студио и ми пусна да чуя нова музика на групата.     С двете си ръце и добрите си технически познания, Митко... прочети още »
07.09.202211:00

Божана, Зомби и Нико: за българите в чужбина и успеха у дома

Божана, Зомби и Нико се завръщат с нов епизод на подкаста си, като този път говорят за българите в чужбина, чужденците в България и миграцията като цяло.      В класическия си неподправен стил триото разказва за личния си опит за работа в други страни, за бъдещите си планове и за плюсовете и минусите да заминеш в друга... прочети още »
05.09.202211:00

"Zoom In" с журналиста Ирина Асиова-Диамант: Биохакингът...

В новия епизод на "Zoom In" с Криси Цветкова гостува журналистът, влогър, протестър и холивудска съпруга Ирина Асиова-Диамант.     Страницата ѝ в социалната мрежа често става арена на яростни престрелки между крайностите, в  които се сблъскват т.нар. "тротинеткаджи", хората на "зеления... прочети още »
02.09.202211:00

Явор Велчев-Яви във "Вярваш или не" с DIA: Как да се...

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA поставя темата за поведението на първа среща и какво никога не бива да правим в този така важен момент от нашия живот. Понякога първите срещи се оказват нашият малък ад, но има как да се справим във всяка ситуация.     Явор Велчев-Яви застана на масата на... прочети още »
31.08.202214:13

Съществуват 5 стадия на любовта, но повечето хора се провалят на...

"Изглежда той/тя не е човекът за мен" е израз, който хората често използват при раздяла. Може би дори вие самите сте го изричали. И все пак е странно. Приятелите ви смятаха за перфектната двойка. В определен момент и вие бяхте на това мнение. Често не разбираме защо истинската любов постепенно се свежда буквално до нищо, пише... прочети още »
26.08.202211:00

Стефан Попов-Чефо в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев гостува влогърът Стефан Попов-Чефо.      Чефо разказва за актьорското майсторство, филмовата си кариера и защо е решил за завие към влогърството. Говорим си и за интереса на хората към новините, за дезинформацията, за гражданската и социална позиция на... прочети още »
25.08.202211:58

10 хобита, които намаляват стреса

Най-добрият начин да се борите стреса е да имате хоби, уверява profit.bg. Дори 20 минути на ден, прекарани с любимо занимание, могат да оправят настроението ни. Всеки се справя със стреса по свой начин – някои тичат с километри в парка, други четат, трети садят рози в градината. Вижте 10 хобита, които доказано намаляват... прочети още »
24.08.202211:00

"Вярваш или не" с DIA разкрива Михаела Филева извън сцената

Познаваме Михаела Филева като онова момиче, което не спира да пее, да създава музика, да впечатлява с гласови възможности и визия.    Свикнали сме да я виждаме на сцена, във видеоклипове, рекламни кампании, формати, но сякаш много рядко остава време да разберем каква е всъщност тя извън светлините на прожекторите – когато... прочети още »
19.08.202214:20

Тест: Изберете дърво и прочетете каква личност сте

Вижте картинката, която са подготвили jenite.bg. Не се замисляйте много-много. Изберете онова дърво, което ви допада най-силно на пръв поглед и прочетете какво означава фактът, че именно неговият вид е привлякъл вниманието ви.     1. Недооцененият алтруист  Най-изявените ви черти са щедрост, висок морал, трудолюбие и... прочети още »