Свежо

27.06.202316:09

RADIOCAST влиза в едно най-предпочитаните аудио пространства в...

Потребителите на RADIOCAST вече имат достъп до всички епизоди на платформата и в Storyrtel, водеща стрийминг компания за аудио и електронни книги, която е добре позната в България.   Само за година от своето създаване, RADIOCAST се превърна от нова дигитална платформа в любимото онлайн пространство за висококачествено аудио- и... прочети още »
16.06.202311:00

Топ 10 филми на рапъра Григовор

Илия Григоров-Григовор е изпълнител, част от групата So Called Crew, сценарист, ценител на изкуството - не само музикално, но и филмово.      С него разговаряме за първата му роля в телевизията, откъде произхожда интересът му към киното, какво е гледал напоследък, както и на коя снимачна площадка би искал да работи,... прочети още »
14.06.202311:00

"Овъртолена" в живота: актрисата Лили Гелева в Radiocast

Лили Гелева - актрисата, певицата, инфлуенсърът, майката…     За влиянието и забавлението в социалните мрежи, и как тя се чувства там като главен герой. Ще чуете и мислите ѝ за новото естествено начало, което осмисля живота ѝ - ролята на майка!     Слушайте и гледайте свежата и слънчева Лили Гелева... прочети още »
09.06.202313:30

Кирил Маричков: На прага на времето

"Родителите ми ме научиха как да порасна свободен човек в несвободна страна. Рокът е музика на свободните хора."      Това сподели Кирил Маричков в интервюто на Елена Розберг. Легендарният музикант представя автобиографията си „На прага на времето“.      От Бъндараците през... прочети още »
07.06.202315:30

Димитър Донски: Трябва да знаеш какво ще кажеш на сцената

Димитър Донски е сценарист и стендъп комедиант.      След като учи дълги години в университета на Южен Илинойс в Карбондейл, се завръща в България, за да започне кариерата си като комик.      За пътя му, обучението в САЩ, работата в българските телевизии, комедията и дебюта му като режисьор на... прочети още »
07.06.202311:02

Поколението Z пие значително по-малко алкохол на концерти

Представителите на Поколението Z – всички младежи родени в периода 1997-2012 г., пият значително по-малки количества алкохол по време на концерти и това застрашава приходите на по-малките зали и заведения, информира Billboard.    Намалената употреба на алкохолни напитки удря сериозно ключов източник на приходи за много... прочети още »
02.06.202312:00

YANA: Талантът е до един момент

В новия епизод на Radiocast гостува младата изгряваща изпълнителка YANA.    Petko ЕТО   Малко след като е издала дебютния си албум тя разказва за пътя си на музикант и за ролята на таланта и труда. Според Яна Янчева талантът е важен, но ако човек не работи, за да развие своите дадености, няма значение колко е талантлив.... прочети още »
31.05.202311:00

Тино в Radiocast: Бързо осъзнах, че никой няма да разбере как съм...

Новият епизод на Radiocast ни среща с певеца с уникален глас и огромно творческо въображение – Тино.      Преди броени дни той се завърна от приключението "Сървайвър", за което споделя, че колкото и да опитва да изобрази с думи емоцията, която е изпитал там, никой няма да разбере чувството на самота и... прочети още »
26.05.202316:10

One Republic с нов сингъл: “Runaway”

 OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит "I Ain't Worried" -  част от саундтрака на филма "Top Gun: Maverick“. Сингълът е озаглавен "Runaway" и заедно с него излезе и официалното видео, чиято глобална премиера бе в ефира на MTV, както и на билбордове на Paramount Times... прочети още »
26.05.202313:00

Актрисата Елен Колева в новия епизод на Radiocast

В новия епизод на Radiocast влиза Елен Колева!    Ще чуете с какво се занимава сега привлекателната актриса, какви са вижданията ѝ за отношенията между мъжете и жените, какво я е тласнало към вътрешната ѝ свобода и защо се чувства независима и стабилна.     Пред водещата Рая Елен разкри и кой театър е осъдила... прочети още »
12.05.202312:00

Павел Симеонов: "Не мисля, че ИИ ще може да напише велик...

Павел Симеонов е киноман-ентусиаст и коментатор на актуалните новини и събития във филмовото изкуство към кино рубриката на "100% будни" в четвъртък.      Освен това е част от подкастите "Тихо, филмът започва" и "Inglorious cunts". С него поговорихме за бъдещите му планове за развитие във... прочети още »