Свежо

25.04.202315:30

Димитър Николов в Radiocast: "Има много български филми,...

Актьорът Димитър Николов, познат от продукции като "Доза щастие", "Дяволското гърло" и "Блок" гостува на Лазар Хрисимов в новия епизод на Radiocast.     Според младия актьор, в България подготовката за актьори в киното е неглижирана, а държавата не се грижи достатъчно за българското кино и... прочети още »
20.04.202311:00

Щура и харизматична: Здрава Каменова в новия епизод на...

Тя е един от най-популярните гласове на българската театрална сцена, чийто тембър сме чували в редица световноизвестни филми като "Сам вкъщи" и "Междузвездни войни – войната на клонингите". Тя е невероятно чаровна, усмихната, а чувството ѝ за хумор може да накара всеки да се смее, сякаш никога досега не го е... прочети още »
12.04.202311:00

Актрисата Алена Вергова в "За изкуството и още нещо" с Рая

Тя е неприлично млада, любопитна и забавна. Тя е свежа и неподправена. Тя е Алена Вергова.      Али е гост в новия епизод на "За изкуството и още нещо" с Рая, където разказва за "Петя на моята Петя", разкрива възгледите си за театралното изкуство, за мъжете, за нея самата, тук и в... прочети още »
07.04.202310:57

Операторът Даниел Ландин и режисьорката Кейт Краг пред Елена...

Как киното се справя с проблемите на човеството през последните 10 години? Има ли опасност т.н. политкоректност в киното да замести истинските художествени критерии? Какво е бъдещето на изкуството в света на изкуствения интелект? С какво се отличава музикалното видео през последните години? Кой ще дойде на мястото на гигантските групи... прочети още »
05.04.202311:00

Асен Кукушев: Трябва да умеем да намираме забавното във всяка...

Влогърът сяда на горещия стол в подкаста "Вярваш или не" тази седмица В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" е време за много смях, защото гостът ни тази седмица вярва, че трябва да умеем да се шегуваме и да намираме повод за усмивка дори и в най-сериозните ситуации. В студиото на Radiocast посрещаме Асен... прочети още »
29.03.202311:00

Актьорът Владимир Зомбори гостува в Radiocast

Владимир Зомбори гостува в студиото на “За изкуството и още нещо” при Рая.    Актьорът говори за сериала “Вина” и за симпатиите си към образа на Филип Янг, както и за новия му отрицателен образ във филма “Игра на доверие”.      Зомбори разкрива и за коя световноизвестна... прочети още »
24.03.202311:00

Стив Вай в Radiocast: Да си позволиш да бъдеш себе си - това е...

Стив Вай гостува в този епизод на "Личности и страсти".     Легендарният китарист пред Елена Розберг в един разговор за неземно изглеждащата Хидра, за ефекта на пандемията върху творческия му процес, за музиката като духовно изживяване и връзка с хората, за предизвикателствата, които всъщност за възможности и за... прочети още »
22.03.202311:00

За сцената и флирта: музикантите от Innerglow в студиото на Radiocast

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA звездни гости са музикантите от Innerglow – групата, утвърдила се като любима на ценителите на хубавата българска музика. Със запомнящо се звучене и силна мелодична линия, момчетата трупат все повече фенове както у нас, така и в чужбина.     В студиото на... прочети още »
20.03.202315:00

Писателката Яна Борисова в "Zoom In": Аз не искам да съм...

"Очите ни... Създават началото на живота ни заедно" e посланието, което ни остави писателката и маркетинг специалист Яна Борисова. Тя гостува в подкаста "Zoom In" с втория си роман "Дали да".     Книгата, която се появява точно една година след премиерата на суперуспешния ѝ дебют "Врата... прочети още »
15.03.202311:30

Васко от Ukulele Cheats в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев се потапяме в света на укулелето с Васил Георгиев - създателят на един от най-големите YouTube канали за кавъри и уроци, посветени на инструмента – Ukulele Cheats.      За любовта му към музиката, създаването на уроци и първите стъпки в свиренето на... прочети още »
13.03.202312:00

Оперната певица Гери Николаева е гост в "Изкуството и още...

Омагьосващата оперна певица Гери Николаева на гости в " За изкуството и още нещо" с Рая.   Гери е мецосопрано, автор на "Събудих се и беше утре", водещ глас в мюзикъла "Парижката Света Богородица", създател на певческото риалити "Всеки може да пее" и още от нея къде, какво и... прочети още »