Свежо

07.02.201113:00

Съд забрани на британец да прави секс до живот

Съд във Великобритания наложи забрана на местен мъж с изключително нисък коефициент на интелигентност да прави секс до края на живота си, с което редица организации в страната изразиха притеснения относно потъпкването на "гражданските свободи и личното пространство". Британският съд наредил, че "буйното сексуално... прочети още »
07.02.201112:03

Шоколадът е провъзгласен за най-новата "суперхрана"

Шоколадът е по-полезен от плодовете. Това показват резултатите от американско изследване и със сигурност е новината, която феновете на шоколада винаги са мечтали да чуят, пише в. "Дейли експрес". В добавка към добрата вест сладкото изкушение е провъзгласено за най-новата "суперхрана". Благодарение на проучването на... прочети още »
02.02.201111:23

В Китай посрещат годината на Заека

Какво е общото между Брад Пит, Анджелина Джоли, Тайгър Уудс, Дейвид Бекъм и Алберт Айнщайн? Всички те са родени в годината на Заека, която според Китайския лунен календар ще започне от утре. Милиони китайци се готвят да отбележат празника, който е най-любимия, почитания и продължителен в страната. Годината на заека носи чистота, доверие,... прочети още »
31.01.201109:43

Бракът с любов е ключът към по-добър живот

Бракът подобрява здравето, повишава настроението и удължава живота, твърдят учените от Cardiff University, цитирани от Dailymail.co.uk. Единственото условие, за да се случи това, е съпрузите да се обичат истински и да се подкрепят един друг, пишат още от изданието. Резултатите от изследванията, проведени в 7 европейски страни, показват, че... прочети още »
30.01.201116:58

Албена Денкова роди момченце

Световните ни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Ставийски станаха родители на момченце!  Бебето се е появило на бял свят тази сутрин в 10.00 часа със секцио в частната многопрофилна болница за активно лечение "Света София". То е с перфектните мерки 3,25 кг и 51 см.   прочети още »
27.01.201109:47

Миска стана първият магистър по бийтълсология

Бившата финалистка в конкурса "Мис Канада" Мари-Лу Захалан-Кенеди стана първият магистър по специалността бийтълсология, предаде "Ройтерс". Специалността се изучава в университета "Хоуп" в Ливърпул от 2009 година и в нея в момента се обучават 12 студенти. "Изключително съм горда с това мое... прочети още »
24.01.201112:36

Робот ходи на училище вместо ученик

Във време на грипна ваканция се започва чуденето как децата ще наваксат с изпуснатия материал в училище. В едно московско училище присъства един специален ученик - пластмасовият робот Степан е в класната стая, за да помогне на момче с левкемия да наблюдава урока през неговите очи, съобщи АФП. В същото време истинският Степан, 12-годишно... прочети още »
21.01.201111:22

Международен ден на прегръдката

С масово прегръщане във Варна за първи път у нас ще бъде отбелязан Международния ден на прегръдката.Старта на "най-голямата прегръдка" ще бъде даден в 13.00 часа във варненския мол. Международният ден на прегръдката (International Hug Day) се е зародил през 70-те години на миналия век в САЩ. Няма никакви данни, как е станало... прочети още »
21.01.201111:19

Германската полиция спипа пияна сова

Германската полиция залови пияна сова, която според органите на реда е изпила твърде много алкохол. Близо до птицата била открита почти празна бутилка, от която совата изглежда пийнала достатъчно, за да изпадне в несвяст. Жена, която случайно минавала на улицата, забелязала птицата и веднага съобщила в полицията. Жената информирала за... прочети още »
14.01.201110:23

Книгите от трилогията "Милениум" са най-продавани в САЩ

Трите книги от трилогията "Милениум" на Стиг Ларсон, са най-продаваните заглавия в САЩ през миналата година, съобщи USA Today. Класацията отчита както книжните издания, така и електронните версии са произведенията. В класацията на 100-те най-продавани книги в САЩ попадат едва два класически романа - "Да убиеш... прочети още »
13.01.201107:34

Сръбските мъже били най - надарени

В Белград публикуваха статистика, която извежда на първо място в Европа сръбските мъже. Средната дължина на пенисите на сърбите е 17 см. , и  така заемат първото място  на Стария континент. Това съобщи местният андролог д-р Сава Бойович. В същото време той каза, че всеки трети сърбин се смята за недостатъчно надарен. Средната... прочети още »