Мъжките грешки при свалките

Още преди хиляди години Адам уговарял Ева да опита от забранения плод. До ден - днешен мъжете продължават да правят глупави неща, за да се харесат на някоя жена. Статистиката сочи, че няма мъж на планетата, който да не е изпадал в неловко положение, заради представителка на срещуположния пол.

Дори и най-уверените мъже понякога постъпват глупаво и губят контрол над действията си. Винаги се получава излагане, когато има алкохол. Незнайно защо, когато изпитват непреодолимо желание към някого, мъжете са склонни да хванат чашата. Лекото опиянение помага да преодолеете стеснителността, но в по-големи граници може да доведе до провал. Грешка е и мисленето на мъжете, че на среща трябва да покажат колкото може повече мускули. Ако сте в слънчева Венеция или във фитнес залата това няма значение, но в ресторант е добре да се носят по-закопчани ризи. Лъжите също са се превърнали в опасен навик на мъжете. Рано или късно дори и най-невинното изопачаване на истината може да стане причина за раздяла. За да не обидите момичето, опитайте се да измислите нещо по-правдоподобно и безобидно, като унищожите доказателствата, които могат да ви издадат.

Коя е идеалната среща ? Тази, на която двете страни искрено се забавляват и правят неща, които им харесват. Никога не насилвайте себе си да направите нещо, което не ви харесва само за да спечелите няколко добро точки. Например господа, не водете момиче на изложба, ако вие не се интересувате от живопис. Усилията ви да се усмихвате насила са видими за женското око и накрая дамата ви ще остане неприятно изненадана. Не се правете на смелчага и не пресилвайте влечението си към екстремните спортове. Не е необходимо да скочите от скала с главата напред, за да бъдете безстрашния герой на жената. Не украсявайте вашия автомобил с ненужни плюшени играчки. Ако си мислите, че момичето ще загуби ума си по вас, ако види мече на седалката, грешите.

След всичко изброено една от най-големите глупости, които един мъж може да направи е да си татуира името на любимата жена. Никой не може да даде гаранция, че любовта ви ще трае цял живот. За пример секс символът Джони Деп написа на ръката си "Winona Forever", на името на любимата си тогава Уинона Райдър. След като връзката между двамата се разпадна, актьорът бе принуден да преправи татуировката и сега скришно носи надписа "Wino Forever" на ръката си.