Свежо

20.01.202311:00

Файчето пред Елена Розберг: Единственият начин да съветваме децата...

Николай Маджаров-Файчето - музикант, продуцент, мултиинструменталист, гостува в подкаста "Елена Розберг представя: личности и страсти".      Страстите на Файчето са децата, любимата жена, музиката, хубавата храна, моторите, пътешествията. Във визитката му са Тибетски сърца и... прочети още »
18.01.202311:00

В името на музиката: певецът Росен Янчев, който свали 120 килограма

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA главен герой е певецът, който постави невиждан рекорд в родния шоубизнес – Росен Янчев.   В името на музиката, сцената и кариерата си той претърпява пълна трансформация, като отслабва с цели 120 килограма. "Когато помолих майка си да ми завърже обувките, защото аз... прочети още »
11.01.202311:00

Димитър Косев пред Елена Розберг: Да дирижирам Godsmack с оркестър...

В новия епизод на "Елена Розберг представя" гостува Димитър Косев, чиято история може да се обобщи така - от Верди до Пердах.      На 21 години Косев е вече диригент на Русенската опера, наред с това участва в различни рок проекти, а в момента свири за кеф в хардкор групата Пердах. Завършил е във Виена... прочети още »
06.01.202311:00

Флора Стратиева в "Непознатият подкаст" с Петко Кралев

В първия за 2023 година епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев гостува Флора Стратиева – влогър, инфлуенсър, а вече и водещ в БНТ.      Флора разказва за живота на един инфлуенсър в България, както и за прехода към телевизията, като човек, който сам заснема и обработва своите видеа. Тя споделя и... прочети още »
04.01.202312:00

"Вярваш или не" с DIA: Кои са най-големите мечти на трио...

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA честитим на всички новата година заедно с трио "Hypnotic". Какво по-хубаво начало на годината, освен с три дами, които преобръщат представите за класическа музика?     Мария Новева, Бистра Копринкова и Марина Хинова са българският кросоувър феномен,... прочети още »
30.12.202211:00

Zoom In #19: Космическите събития на годината със Светльо Александров

В новия епизод на Zoom In с Криси Цветкова си говорим за най-големите космически събития през годината със създателя на сайта cosmos.1.bg Светослав Александров.   Преди броени дни стана факт първата южнокорейска мисия до Луната. Видяхме как китайските космически кораби с екипажи на борда буквално се разминават в Космоса, и как... прочети още »
29.12.202211:00

"За изкуството и още нещо" с Рая: Алек Алексиев

Ето кой влиза в новия епизод на "За изкуството и още нещо" - това е Алек Алексиев. Той е актьор, продуцент и изцяло социално ангажиран човек. Алек говори за спонтанното си желание да помогне на бедстващите хора в Украйна, откровено заявява отношението си към социалните каузи и съвсем искрено разказва за това колко време прекарва... прочети още »
23.12.202211:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Васил...

В последния епизод на подкаста "Елена Розберг представя" за 2022 гостува уважаван професионалист и диригент, и успешен мениджър, чийто живот е посветен на музиката - Васил Димитров, изпълнителен директор на Fresh Radio Group и Cantus Firmus.      Ръководител на радиостанции, които са лидери в национален ефир... прочети още »
22.12.202212:00

В новия епизод на "Вярваш или не" с DIA: Невена Пейкова...

Винаги такава – небрежна, но стилна, силна и здраво стъпила на земята – така виждаме Невена Пейкова и днес, разказвайки подробно за живота си в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA.      В студиото певицата признава, че след няколкогодишна пауза в музикално отношение е решила да се... прочети още »
21.12.202211:00

На гости в "За изкуството и още нещо" с Рая: Дария Симеонова

В новия епизод на "За изкуството и още нещо" влиза сладкодумната и откровена Дария Симеонова, талантливата актриса позната от множество български сериали, както и от театъра.      Чуйте за наситените и впечатления от Индия, за отношението към сина ѝ и как то се е променило след снимките на един от най-новите... прочети още »
16.12.202211:00

Zoom In с фотографа Владислав Терзийски, чиято снимка впечатли...

Новият епизод на Zoom In с Криси Цветкова ви среща с фотографа, който снима България отвисоко.     Владислав Терзийски стана особено популярен, след като най-богатият човек на планетата Илон Мъск сподели негова снимка на Белоградчишките скали в профила си в Туитър. По този начин кадърът вече е видян от милиони хора по целия... прочети още »