Свежо

30.11.202211:00

"Божана, Зомби и Нико" за изкуството и ролята му в живота

В новия епизод на "Божана, Зомби и Нико" тримата говорят за изкуството и ролята му в живота.      Като художник, поставил изложба съвсем наскоро, Зомби споделя опита и съветите си. С подкрепата на Merlin’s Vitamin Aqua, тримата споделят за това как всеки от тях възприема изкуството, кои са... прочети още »
29.11.202211:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Бернхард...

В новия епизод на подкаста "Елена Розберг представя" австрийският барабанист, композитор и продуцент Бернхард Велц разкрива подробности за предстоящия величествен рок симфоничен концерт с музиката на Джон Лорд и Deep Purple и с участието на Брус Дикинсън, начело на супергрупа.      За Джон Лорд като... прочети още »
25.11.202211:00

Zoom In #17: Христина Бабалова - една майка с кауза

В новия епизод на Zoom In с Криси Цветкова се срещаме с Христина Бабалова от сдружение "Аутизъм – образование, бъдеще и възможности".     След издирването на малкия Александър от Перник, коeто за щастие приключи с "happy end", трябва да продължим темата за грижата и образованието на децата с... прочети още »
24.11.202215:57

Най-големите печалби от онлайн казина

Онлайн казината продължават да набират популярност с всеки изминал ден.    Любителите на хазарта не спират да се включват в различните лицензирани платформи в онлайн пространството с надеждата, че ще намерят добър източник на забавление, но и печалба. И именно защото са лесно достъпни от всяко устройство, броят на хората, които... прочети още »
23.11.202215:07

Чакаме Илон Мъск в Белоградчик догодина? Ето и реакциите на новината

Собственикът на Tesla, SpaceX, а отскоро на Twitter - Илон Мъск ще посети България догодина. Да, това звучи почти като първоаприлска шега. Посещението на Мъск е предвидено за 23 април, а един от най-богатите хора на планетата даже е запазил хотел и ресторант. Новината потвърди лично министърът на туризма Илин Димитров, след като вчера... прочети още »
23.11.202211:00

"Вярваш или не" с DIA: Колко и кои са етносите в България

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA на фокус са едни от най-будните млади хора, които сте срещали – Виктория Димитрова и Мартин Бодуров.     Виктория е драматург по образование и по душа, а Мартин – професионален музикант. Това, което ги събира и ги кара да търсят нови хоризонти, е техният... прочети още »
21.11.202212:00

Иво Аръков в новия епизод на "За изкуството и още нещо"...

В новия епизод на "За изкуството и още нещо" влиза Иво Аръков. Талантлив, чаровен, известен, любимец на жените, той завладява всичко около себе си и успява да зареди с магнетизма и целеустремеността си.      Ако искате да чуете неразказвана история от снимачната площадка на "Съни бийч", как се явява... прочети още »
18.11.202211:00

Екатерина Стратиева в "Непознатият подкаст"

В новия епизод на "Непознатият подкаст" гостува рали състезателката Екатерина Стратиева.      Най-бързата жена в автомобилния спорт в Европа разказва за кариерата си на състезател, както и за участието си в кампанията за безопасност на пътя на Bosch Car Service. Как да бъдем по-бдителни на пътя, как да... прочети още »
16.11.202212:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Николо Коцев

В България има не много на брой, но страшно добри музиканти. Това каза Николо Коцев, който е живял по-дълго във Финландия отколкото в София, но е категоричен, че тук е неговият дом.      Ако искате да чуете неразказвани истории за негови преживелици с Don Airey, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner,  Alannah Myles, Robin... прочети още »
15.11.202217:18

БНТ пуска платформа и подкаст за Световното първенство по футбол в...

От 20 ноември светът ще бъде футбол!   За да може да предостави най-изчерпателната, точна и бърза информация на футболните фенове, Българската национална телевизия дава начало на специалните си дигитални проекти, посветени на ФИФА Световното по футбол Катар 2022 – сайтът bntsport.bg и подкастът... прочети още »
15.11.202211:00

VenZy във "Вярваш или не": За живота между сцената и...

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с усмивка на лице влиза певецът, за когото е все едно, ако нямаш мечти и купуваш нещо без да ти трябва дори – VenZy. Съвсем скоро той сбъдна още една своя мечта – стана баща за втори път отново на мъжка рожба.     "Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар... прочети още »