Свежо

15.11.202217:18

БНТ пуска платформа и подкаст за Световното първенство по футбол в...

От 20 ноември светът ще бъде футбол!   За да може да предостави най-изчерпателната, точна и бърза информация на футболните фенове, Българската национална телевизия дава начало на специалните си дигитални проекти, посветени на ФИФА Световното по футбол Катар 2022 – сайтът bntsport.bg и подкастът... прочети още »
15.11.202211:00

VenZy във "Вярваш или не": За живота между сцената и...

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с усмивка на лице влиза певецът, за когото е все едно, ако нямаш мечти и купуваш нещо без да ти трябва дори – VenZy. Съвсем скоро той сбъдна още една своя мечта – стана баща за втори път отново на мъжка рожба.     "Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар... прочети още »
14.11.202212:10

8 сока, които са мощни витаминозни бомби за есента и зимата

Билковите и плодовите сокове съдържат голямо количество витамини, минерали, растителни вещества и етерични масла, което ги прави добър помощник при редица заболявания, пише avtora.com. За да постигнем желания ефект, е хубаво да ги приемаме поне 2 пъти дневно в продължение на 4-6 седмици. Ето за какво помагат различните сокове.   Сок... прочети още »
11.11.202211:00

Божана, Зомби и Нико разнищват темата за несподелената любов!

В новия епизод на подкаста си "Божана, Зомби и Нико", триото говори за несподелената, невъзможната и забранената любов, споделяйки преживявания, опит и полезни съвети за моментите, в които се намираме в някоя от възможните ситуации.      Каква трябва да е нагласата ни, когато изпитваме подобни затруднения и... прочети още »
09.11.202211:00

Рут Колева във "Вярваш или не" с DIA: За върховете в...

Рут Колева е един екстравагантните български творци, чиято кариера бележи връх след връх. Нейният стил се отличава от този на тълпата, а гласът ѝ се разпознава на мига, щом зазвучи нейна песен. През последните няколко месеца името ѝ нашумя още повече, заради новината, че певицата е подписала с третата по големина звукозаписна компания в света... прочети още »
07.11.202211:00

Водещите на Радио FM+ в специален епизод на "Непознатият...

В новия специален епизод на "Непознатият подкаст" Петко Кралев има среща с водещите на Радио FM+ по случай 30-я рожден ден на радиото.    Евелина Павлова, Калина Стефанова, Тони Георгиев и Калин Кирилов разказват за своя опит във FM+ в разговор, който дава уникален поглед над другата страна на ефира. Какво е водещите... прочети още »
04.11.202211:00

Zoom In #16 с творческия тандем Иван Радуловски и Любо Сергеев

Новият епизод на Zoom in с Криси Цветкова ни среща със страхотния творчески тандем Иван Радуловски - певец и маркетинг специалист, и Любомир Сергеев - режисьор и един от най-успешните ни рекламни фотографи.     Освен музиката и общите им проекти във видеоклиповете на Иван, двамата ги свързват успешните им кариери, за които... прочети още »
03.11.202211:00

"За изкуството и още нещо": Мариан Вълев

Емоционален както винаги и отдаден на призванието си в изкуството - чуйте темите, които вълнуват Мариан Вълев.      Какво разказва за снимките на втория си режисьорски проект - новия му дългометражен филм “Чалга” и какво е мнението му за пътя на българския актьор към Холивуд след пробива на Мария Бакалова,... прочети още »
01.11.202211:00

"Елена Розберг представя: личности и страсти" - Б.Т.Р.

Наско и Слави от Б.Т.Р. - на торта в Radiocast за 16-тия рождения ден на Z-Rock! Гостите отвориха торбата с най-забавните, невероятни и дори неразказвани истории - техни лични и на бандата.     Какви са били те на 16, как ги събира един френски проект, мислили ли са някога да сменят името на групата. Защо са такива фенове... прочети още »
31.10.202210:02

10 хитови песни за Хелоуин

В последния ден на месец октомври се отбелязва Хелоуин или Денят на Вси Светии. Празникът не е български, но, харесва ли ви или не, той е доста популярен по целия свят, включително и у нас.   Традицията на Хелоуин повелява да се дълбаят светещи тикви, а тази вечер се организират шумни партита със страшни костюми и много сладко. Малки... прочети още »
28.10.202211:00

Каква е Поли Генова извън светлините на прожекторите

Винаги когато говорим за Евровизия и българското присъствие в песенния конкурс, в ума ни на преден план излиза певицата, за която тази сцена е като втори дом – Поли Генова.     Тя е жена, за която музиката няма граници. Жена, която се впуска във всяко ново музикално начинание със сърце, душа и с една единствена цел... прочети още »