Ето кои любими български артисти ще бъдат част от големия концерт на 19 октомври

Бъдете с нас в събота, 19 октомври, от 10:30 до 13:30 часа, на площада пред патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски", за да споделим още веднъж посланията на кампанията "Убий скоростта, спаси дете". 
 
Очакват ви много забавления, игри, награди, както и едни от най-обичаните български звезди. На голямата специално изградена сцена, ще чуем част от големите хитове на Михаела Маринова, DIA, Трио "Тринити", Тодор Гаджалов и бандата Юпитер 7. 
 
С нас ще бъдат малките грации от клубът за художествена гимнастика "София Спорт", талантите от вокална студия "Дъга", малките танцьори от Мини Хороводец и даровитите деца от "Пим Пам". 
 
Вижте повече за всеки един от нашите артисти и запазете в календара си: събота, 19 октомври, 10:30 часа, площада пред патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски". 
 
 
Михаела Маринова е една от най-популярните български изпълнители. Нейният емблематичен глас и харизматично присъствие на сцената грабват вниманието на меломаните, които с нетърпение очакват всяко ново музикално бижу от певицата. Три самостоятелни албума по-късно, хитови сингли, покорили класациите и множество концерти показват само едно – на българския музикален небосвод има ярка звезда, която продължава да свети все по-силно. На сцената на Радио FM+ изпълнителката ще зарадва своите фенове с някои от най-обичаните си песни. 
 
DIA e изпълнителят, който доказа, че българският фолклор с модерно звучене е една от най-успешните стилови комбинации както у нас, така и в чужбина. С всеки свой издаден  сингъл нейния глас минава границите на България и отлита в държави като Турция, Албания, Румъния, Великобритания, Китай и много други. Музиката на DIA стана запазена марка на певицата, а за първи път на сцената на събитието "Убий скоростта, спаси дете" тя ще изпълни на живо и най-новата си песен "Демон", чиято премиера бе на 15 октомври.
 
Тодор Гаджалов е любимецът на публиката и журито в първото издание на "Гласът на България", където стига до финал.  Изпълнителят е част и от хитовия тийн сериал "Революция Z", където се превъплъщава в ключов герой в продукцията. Преди броени дни Тодор представи в ефира на Радио FM+ и най-новото си музикално творение – песента "Без предупреждение". Без предупреждение, но с абсолютна категоричност певецът ще се качи на сцената ни тази събота, за да изпълни на живо избрани сингли за всички вас.
 
 
Трио "Тринити" започва своето пътешествие от един от най-големите музикални формати у нас. Няколко години по-късно трите дами с огромни гласове – Славина, Миглена и Божана могат да се похвалят с това, че делят една сцена с големите певци на България като Миро, Мария Илиева, Орлин Горанов и други. Преди броени дни трио "Тринити" представи и своя дебютен албум "7", който певиците определят като сбъдването на първата им голяма мечта. Песни от него ще чуем и на 19 октомври пред патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски".
 
Група Юпитер 7 е част от музикалната академия на "Акага", която обучава млади и талантливи творци. Младите 7 надежди на българската музика още с първите си стъпки на музикалната сцена като група приковаха погледите на публиката с индивидуалния си стил. Преди време музикантите си пожелаха да свирят в Космоса, където вярваме, че ще стигнат, но преди това ще се впуснат в каузата на Радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" и ще подкрепят кампанията с едни от най-обичаните от феновете си песни. 

Свързани новини

Празнична седмица в ефира на радиото

14.10.2024

Най-свежите хитове вече и в Царево!

05.08.2024

"Морско синьо" и Евелина Павлова

18.07.2024

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

И отново "Празник на детските усмивки"!

21.05.2024