Честит рожден ден, Радио FM+! Празнуваме 32 години с любими изпълнители и звездни концерти!

Радио FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи. 
 
Първата песен, прозвучала в ефира на Радио FM+ на 15.10.1992, е "Radio Ga Ga" на легендарните Queen. Започнахме с "Най-добрата музика от 60-те години до днес" и продължаваме днес с "Винаги най-добрата музика!" 
 
 
Тази година Радио FM+ празнува рождения си ден с поредица от звездни гости! От 14 октомври, в ефира на Радиото ви очакват великолепни лайв изпълнения на някои от най-любимите български артисти.
 
В понеделник, в 13 часа, стартираме ударно с магнетичния Любо Киров
 
Нашите набори, група Остава, ще забият стилно на живо във вторник!
 
В сряда Ерсин Мустафов ще ни изненада с премиера на своя нова песен, ще изпее и емблематични парчета на Jeremy?
 
В четвъртък, 17-ти октомври, в ефир ще победим гравитацията с музиката на Керана и космонавтите! Те също ще ни изненадат със свое премиерно изпълнение и ще закрият празничния кръг от страхотни акустични концерти.
 
Празнуваме рождения ден на любимото ти Радио FM+... заедно! С много приятели, музика и атмосфера! Защото музиката, винаги, и наистина има значение! 
 
През годините в тези лайв концерти, в студиото са ни гостували редица големи артисти, като Кирил Маричков, Стенли, Д2, Рут Колева, Графа, Михаела Филева, Поли Генова, SLАNG, Jin Monic, ALI, както и млади артисти, като Виктория, Алекс, Тино.
 
Радио FM+ започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 с песента "Radio Ga Ga" на Queen. То е първото частно радио в България, създадено от Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов. Получава първата лицензия за частно радио в България и започва излъчване на 15 октомври в ефира на София. През годините се разраства до национална радиомрежа и в момента достига до над 16 града на страната.
 
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България - марка, поставила основите на частния радиобизнес у нас. Радио FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на бранда. Доказана школа за качествени и интелигентни радиоводещи - Ива Дойчинова, Георги Кушвалиев, Калина Стефанова, Евелина Павлова са само малка част от водещите, минали през ефира на радиото.
 
Радио FM+ е многократно награждавано за свои промоции и кампании в полза на обществото: два пъти (2003 и 2005) е Радио на годината, печелило е и наградата "Сирак Скитник" на БНР. В ефира на FM+, чийто формат е Modern АC, звучи стилна селекция от поп, соул, поп-рок и R&B музика от 90-те години до днес.

Свързани новини

Остават броени дни

17.10.2024

Най-свежите хитове вече и в Царево!

05.08.2024

"Морско синьо" и Евелина Павлова

18.07.2024

Децата на София празнуваха с Радио FM+!

03.06.2024

И отново "Празник на детските усмивки"!

21.05.2024