Радио новини

17.10.202207:00

През 2022 FM+ празнува с юбилейно лого и слоган "30 години...

Радио FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992. FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи. В ефира на FM+ звучи "Винаги най-добрата... прочети още »
15.10.202207:00

Музикална разходка в миналото с "Родени през 90-те" за...

Първото музикално радио у нас - Радио FM+, ще празнува своя 30-ти рожден ден цели 4 страхотни седмици!    Празничното настроение ще бъде поддържано от поредица активности, както в ефира, така и извън него. Интересни личности ще гостуват в блока на Евелина Павлова, която като водещ е част от екипа на Радио FM+ от самото му... прочети още »
02.06.202216:28

Празник на детските усмивки на Радио FM+: Слънце, синьо небе и...

Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" зарадваха отново децата на София на 1 юни с Празник на детските усмивки.    Цели два часа децата и техните родители се забавляваха с игри, спортни танци, художествена гимнастика и изненади. Дентални клиники Ео Дент представиха Театър за зъбките, а Nobel Фарма, Бондюел,... прочети още »
26.05.202217:25

"Фреш Радио Груп" с награда от SOS Детски селища...

На 19 май в галерия "nOva art" се състоя официалната церемония по връчването на годишните награди за корпоративни партньори на Сдружение SOS Детски селища България.     Водещ  на церемонията беше Калин Кирилов, любим глас от ефира на Radio FM+. Той раздаде своя магнетизъм и чувство за хумор на публиката до... прочети още »
25.05.202209:27

Заповядайте на 1-ви юни - Празник на детските усмивки с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки".   На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.   Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните... прочети още »
22.02.202209:00

Стартира първата RADIOCAST платформа!

Една от най-големите радиовериги - "Фреш Радио Груп" (Радио Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody), стартира първия RADIOCAST в България. Уникалната платформа ще излъчва висококачествено аудио и видеосъдържание, събрано в актуални теми и пречупено през нестандартния поглед на водещите в RADIOCAST.   Популярни лица от телевизионния и... прочети още »
26.11.202113:06

Стани част от търговския екип на Fresh Radio Group!

Стани част от търговския екип на нашата радиогрупа, с топ радио станциите Радио Fresh!, Радио FM+, Радио Z-Rock и Радио Melоdy!    Харесваш ли света на рекламата? Обичаш ли да научаващ нещо ново всеки ден? Смяташ ли, че имаш добри комуникативни умения за позицията консултант-продажби и потенциал за работа в екип? Интересни ли са... прочети още »
15.10.202100:10

29 години FM+! Честит рожден ден на първото музикалнo радио в...

Честит рожден ден на първото музикалнo радио в България! Празнуваме с концерти на живо,  уникална поредица от интервюта и ново шоу в програмата.   Първото музикално радио у нас - Радио FM+, ще празнува своя рожден ден с 4 страхотни седмици! Екипът реши да направи изцяло ново радио шоу за поздрави - "Рикуест зона с Калин и... прочети още »
02.06.202116:57

1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+: много...

Детското парти в Парк "Заимов" отбеляза празника на Детето с весел двучасов купон с много емоции в стил "Аз пея под дъжда". Нищо не помрачи слънчевото настроение и енергия на участниците от сцената. Открихме празника с чаровната DIA, която изпя "Your Sake" и "South Legend". Водещи на партито бяха... прочети още »
18.05.202107:26

Отново заедно на "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

И тази година Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарят на децата на София "Празник на детските усмивки". На 1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч., Денят на детето ще се превърне в истински щур купон!    1-ви юни, в Парк "Заимов", от 17ч.   Доведете... прочети още »
28.04.202116:22

TEEN+ по Радио FM+: Всичко за света на младите хора, разказано от...

Всичко за света на младите хора, разказано от самите тях - изкуство, градска култура, образование, музикални открития - това е TEEN+, новата рубрика през погледа на нейния създател: Евелина Павлова.  Сега е модерно да се казва "Бъдещето е тук". Това е и едно посланията към новата ти рубрика в Радио FM+, TEEN+. Наистина ли... прочети още »