RADIOCAST - най-атрактивният подкаст става на 1 година

Само за година RADIOCAST се превърна от нова дигитална платформа в любимото онлайн пространство за висококачествено аудио и видеосъдържание. 
 
С над 217 000 гледания и слушания, 2 000 абонати, над 10 000 ежемесечен рийч в социалните мрежи, RADIOCAST отбелязва рекорд по популярност и то само за първите 12 месеца от своето създаване. Платформата представя нестандартен микс от популярни водещи, известни гости и вдъхновяващи теми. 
 
За да осъществят най-откровените си интервюта в България, студиото на RADIOCAST предпочетоха световни знаменитости като Сам Райдър и Клейди, Айвън Мууди и момчетата от Godsmack, Рони Ромеро и Джони Джиоели. Много реакции и коментари събраха и епизодите с обичаните български звезди: Иво Аръков, Графа, Белослава, Мария Илиева, Алекс Алексиев, Поли Генова, Михаела Филева, Дара, Дара Екимова, Иван Лечев, Катерина Евро, Радослав Бимбалов, новият български сексимвол Даниел Върбанов, бизнесменът Даниел Бачорски и неговата съпруга, ултрамаратонецът Краси Георгиев, и инфлуенсърите Цуро, ЕВА, Ей Бо, Стефан Попов-Чефо…
 
Уникално за RADIOCAST са не само популярните гости, но и звездните водещи. Емблематичният глас от ефира на Z-Rock Елена Розберг води радиокаста „Елена Розберг представя: личности и страсти“. Част от разговорите на Розберг за RADIOCAST се цитираха от световната медия за рок новини Blabbermouth.  Певицата DIA и водещ от ефира на Радио Fresh! забавлява с „Вярваш или не“. Актрисата и fresh-водещ Рая Белева разкрива тайните на известните в „За изкуството и още нещо“. Журналистката Кристина Цветкова попада във фокуса на най-популярните визуални корифеи в епизодите на „Zoom in”, а дигиталният продуцент Петко Кралев открива светлите личности в мрежата в специалните серии на „Непознатият подкаст“. Към звездната подкаст банда през 2022 г. буреносно се присъедини и мастър шефът и актуален сървайвър Божана Кацарова. Заедно с приятелите си Нико и Зомби, Божана създаде уникално съдържание за RADIOCAST, подчинено на свободата в мислите, чувствата и начина на живот.  
 
За своя първи рожден ден на 22.02.2023 г. екипът подготвя страхотно парти и нетрадиционен подарък за своите фенове: последователите на RADIOCAST вече може да са по-близо до любимите си водещи, гости и теми и чрез най-въздействащия кратък видео формат. Tik Tok се присъединява към вече популярните RADIOCAST канали в YouTube, Spotify, Instagram и Facebook, и допълни атрактивното портфолио на уникалната дигитална платформа.  
 
RADIOCAST e част от "Фреш Радио Груп", която менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.

Свързани новини

Иън Хил от Judas Priest в Radiocast

10.05.2024

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024